Kragens kald

Leigh Bardugos længe ventet Six of Crows udkommer nu endelig på dansk, og her er tre grunde til, hvorfor du skal læse Kragens kald.

1: Den er umulig at lægge fra sig

Forbered dig på at aflyse alle dine planer. Når de seks krager bevæger sig ud af Ketterdams skygger for at begå et umuligt kup, er historien umulig at slippe.

2: Der er ingen helte i historien

Ja, du hørte rigtigt. Der er ingen helte i Kragens kald. Til gengæld er der en hævntørstig straffefange, en skarpskytte med meget dårlig dømmekraft, en rigmandssøn med en mystisk fortid, en spion kendt som Genfærdet, en magisk hjerteknuser med en tragisk kærlighedshistorie, og en tyv med talent for kreative flugter – what’s not to like?

3: Du er en sucker for smukke bøger

Har du også en svaghed for smukke bøger? Så skal du glæde dig til Kragens kald. Handlingen er helt i top, og det samme er bogens udseende. Foruden den flotte forside, indeholder bogen også et kort over dens univers og det isfort, hvor de seks krager skal bryde ind, og de er begge så smukke, at vi er lige ved at græde.

Du kan bestille Six of Crows – Kragens kald her og finde den i din lokale boghandler fra d. 15. februar. Læs et gratis uddrag af bogen her.

Kragens kald, six of crows, leigh bardogu, young adult, ungdomsbøger

Det kriminelle geni Kaz har en drøm om at lede Ketterdams underverden, men han er ung og savner de andre banders respekt. Derfor påtager han sig en livsfarlig opgave, som ingen af de andre kriminelle tilsyneladende vil røre ved. Kaz sammensætter et højst usædvanligt hold af mindre respektable forbrydere fra underverdenen.

Kaz og hans lille hold er de eneste, der står mellem verden, som de kender den, og den enorme trussel, som de skal forhindre i at udfolde sig. Hvis de altså ikke slår hinanden ihjel først …