Fiktion Inspirationslister og guides

De bedste kærlighedsromaner i 2017

De bedste kærlighedsromaner i 2017

Hvad skal du læse i 2017? Hvilke fiktive mænd skal du date, og hvilke kærlighedserklæringer skal du sukke over? Allerede nu kan vi løfte sløret for fem fantastiske kærlighedsromaner, som du afgjort skal have på din læseliste. LOVEBOOKS-redaktionen har nemlig arbejdet hårdt for at finde de bedste kærlighedshistorier til dig.

Endelig sikker af Maya Banks

screen-shot-2016-12-13-at-13-34-06

Man siger, at ung kærlighed ikke varer ved, men Zack og Gracie var fast besluttede på at trodse alle odds.

For Zack Covington var Gracie den eneste ene. På en enkelt nat blev deres fremtid dog forandret for altid, da Gracie forsvandt sporløst, og Zack blev efterladt med en smertende uvished om hendes skæbne. Gennem sit job i Devereaux Security snubler Zack en dag over et maleri af et særligt sted, som kun han og Gracie kendte til. Maleriet er alt for minutiøst gengivet til, at det kan være en tilfældighed. Gracie må være i live …

Endelig sikker er tredje selvstændige bind i Slow Burn-serien. Seriens bøger kan læses uafhængigt af hinanden.

-> Bogen udkommer den 30. januar.


Skrøbelige skønhed af Amy Harmon

screen-shot-2016-12-13-at-15-09-57

Ambrose var skolens populære fyr, og Fern havde været forelsket i ham, så længe hun kunne huske. Han var smuk og uopnåelig, hun var klassens stille pige. Men da Ambrose efter high school drager i krig og vender hjem med ar på krop og sjæl, er rollerne pludselig byttet om: Fern er ikke længere den grimme ælling, hun engang var, og Ambrose har mistet sin skønhed i krigen. Langsomt finder de hinanden i deres nye virkelighed og lærer at indse, at man altid vil være en hovedperson i nogens historie.

Skrøbelige skønhed er en smuk og meget rørende YA-roman om en piges kærlighed til en traumatiseret dreng og en såret krigers kærlighed til en stille pige. Det er en moderne Skønheden og udyret-fortælling, som viser, at der er en lille smule skønhed og en lille smule udyr i os alle.

-> Bogen udkommer den 13. februar – lige i tide til Valentinsdag! 


Ti små åndedrag af K.A. Tucker

tentinybreaths

“En bevægende, smuk læseoplevelse.” – Cora Carmack, forfatter til Losing It-trilogien

Tyveårige Kaceys liv ligger i ruiner, efter at hendes forældre, kæreste og bedste ven for fire år siden blev dræbt i et biluheld, og den dag i dag hjemsøger minderne fra ulykken hende stadig. Fast besluttet på at lægge fortiden bag sig flygter Kacey og hendes femtenårige lillesøster Livie fra Grand Rapids, Michigan til Miami for at starte på en frisk.

I begyndelsen kæmper de for at få tingene til at hænge sammen, men Kacey er ikke bekymret. Hun kan klare hvad som helst – alt andet end deres mystiske nabo i nummer 1D. Ham den uimodståelige med de funklende blå øjne og dybe smilehuller …

-> Køb bogen som e-bog eller lydbog


Vores kemiske hjerter af Krystal Sutherland

screen-shot-2016-12-13-at-15-14-16

Bogen til dig, der elskede Fordelene ved at være en bænkevarmer, Paper Towns og En flænge i himlen. Vores kemiske hjerter er en varm og tankevækkende fortælling om ung kærlighed, teenageliv, sorg og håb.

Henry Page har aldrig været forelsket, men en dag starter Greta Town i hans klasse. Hun er langt fra at være den drømmepige, som Henry har fantaseret om – hun halter, klæder sig i alt for stort tøj og ligner en hjemløs. Det er tydeligt, at hun har en del problemer med i bagagen, og hun er ikke nem at komme ind på livet af. Da Greta og Henry bliver sat til at arbejde sammen på skolebladet, åbner hun dog langsomt op, og et venskab blomstrer. Henry falder for Graces uperfekte og ægte væsen, men kan han håndtere, at hun bærer på en stor sorg?

-> Bogen udkommer den 4. april.


Det ender med os af Colleen Hoover

screen-shot-2016-12-14-at-10-38-00

Over 59.000 læsere stemte på Colleen Hoovers roman Det ender med os, da årets kærlighedsroman skulle findes i litteraturprisen Goodreads Choice Awards 2016. Afstemningen endte med en suveræn sejr til Colleen Hoover og hendes hjerteskærende kærlighedshistorie.

Det ender med os handler om den unge Lily, som falder for den flotte neurokirurg Ryle Kincaid. Ryle er påståelig, stædig og måske også en smule arrogant. Men han er også følsom, klog – og vild med Lily. Og det skader heller ikke, at han ser vanvittigt godt ud i hvid kittel. Lily kan ikke få ham ud af hovedet.

Men Ryle er imod faste forhold, og selv da han giver efter for sine principper, kan hun ikke lade være med at spekulere på, hvordan han er blevet, som han er. Og da Lilys første kæreste pludselig kontakter hende igen, trues alt, som Lily og Ryle har bygget op sammen.

Det ender med os er en uforglemmelig og hjerteskærende historie om kærlighedens ultimative pris af forfatteren til Forbandede kærlighed og Måske en dag.

-> Bogen udkommer den 30. maj.