Nye bøger fra CARLSEN maj-juni 2015

I maj og juni udgiver Carlsen et hav af spændende, søde, inspirerende og oplysende bøger for børn og unge i alle aldre. Du finder både de gode gamle klassikere, spritnye bøger og fortsættelser i serier.

Læs om alle bøgerne i blogposten her, hvor du også kan se, hvornår de forskellige bøger  udkommer.

Først en stribe nye udgaver af Iqbal Farooq-bøgerne til kun kr 99,95 (vejl. pris). Vi glæder os allerede til jul, hvor den første Iqbal-film kommer i biffen.

Iqbal sorte pjerrot

IQBAL FAROOQ OG DEN SORTE PJERROT

Rablende skør og hylende morsom historie om Iqbal, hans indiske familie og alle beboerne i opgangen i Blågårdsgade på Nørrebro

Den 14-årige Iqbal Farooq er bogens hovedperson. Vi følger hans dagligdag med mor, far Nazem, storesøster Fatima på 16, lillebror Tariq på 11, Dindua på 9, den opportunistiske onkel Rafiq – og alle opgangens mere eller mindre skæve eksistenser.

Historiens omdrejningspunkt bliver Dinduas ufrivillige møde med to skurke, der tilsyneladende har planer om at sprænge Tivoli i luften. Missionen er klar: Tivoli skal reddes.

Derudover trænger mange andre småproblemer sig på: Hvordan holder man egentlig dansk jul? Må man hænge sporststrømper og bestik på et juletræ? Hvad blev der af den krokodilleunge, som overboens søn havde med hjem fra Egypten? Hvad gør Hassan, efter han er kommet til at tisse på sit lange skærf, lige inden han foreviges med sin brud under bryllupsfesten på Avedøre Gymnasium? Hvor mange ulovligt importerede dåsecolaer kan der være i grønthandler Baba Khans lejlighed? Og hvornår lytter langhårede Christian i stueetagen til far Nazems råd og får sig et liv – i stedet for at stå på hovedet i flere timer om dagen og tale om karma…

Målgruppe: 8-12 år.

Manu Sareen er født i Indien, men er opvokset i Danmark. Han er integrationskonsulent og politiker for Det Radikale Venstre. I 2008 vandt han Orlaprisen for Iqbal Farooq og den sorte pjerrot.

Iqbal og kronjuvelerne

IQBAL FAROOQ OG KRONJUVELERNE

Iqbal Farooq bliver endnu engang rodet ud i en historie, han ikke kunne have anet konsekvenserne af. Og det hele starter vidst med onkel Rafiqs indiske aber og en klasseudflugt til Rosenborg Slot. 

Kustoden har sidste arbejdsdag og fortæller de undrende elever, at de ægte kronjuveler befinder sig et helt andet sted i byen. Det skal man ikke sige to gange, for nu går den vilde eftersøgning i gang. Turen leder både til Ungdomshuset på Jagtvej og ind forbi den religiøse sekt, Das Fhaterhaus, der ikke har helt rent mel i posen.

På en stor del af turen har Iqbal følgeskab af en etnisk kulturged, som i virkeligheden er en dværgged som viceværtens søn, Kassem, har nakket i Zoo.

Onkel Rafiq stiller sig også beredvilligt til rådighed, for sådan nogle kronjuveler er jo mange penge værd. Men jagten på dem er heller ikke uden farer!

Målgruppe: 8-12 år.

iqbal julesvineri

IQBAL FAROOQ OG JULESVINERIET

At det er svært med at få has på de danske juletraditioner, må Iqbal Farooq og hans indiske familie sande. Men så kan man jo bare lave sine egne …En kalenderbog med en historie til hver dag.

Dette er den 4. bog i Iqbal Farooq-serien. Kalenderbogen er rablende skør og hylende morsom – og handler som resten af serien om Iqbal, hans indiske familie og alle beboerne i opgangen´.

Målgruppe: 8-12

iqbal indiske superchip

IQBAL FAROOQ OG DEN INDISKE SUPERCHIP

Nu kommer det herlige gensyn med Iqbal Farooq, hans indiske familie og alle beboerne i den velkendte opgang i Blågårdsgade på Nørrebro i endnu en rablende skør, hylende morsom og højaktuel historie fra et sted lige i nærheden af virkeligheden.

En lille, elektronisk chip er landet i Danmark i selskab med en indisk elefantekspert. Superchippene kan spore elefanterne i Zoo i fald de skulle stikke af. Men da en af dem kommer Iqbal i hænde, viser den sig at rumme betydeligt større kræfter end nogen kunne ane – faktisk er den svaret på verdens energiproblemer og derved adskillige milliarder værd. Mindst!

Det opdager både onkel Rafiq og viceværten Alis søn, Kassem. Men det gør motorcykelbanden Helles Øgler og den yderligtgående bevægelse Imamer i Pyjamas desværre også. Pludselig er Iqbal centrum i en mildest talt optrappet konflikt. Så er det et held, at hr. Wibrandt nede fra 1. sal er kommet i besiddelse af en kasse bazookaer fra Antvorskov kaserne og er klar til at forsvare både Iqbal og fædrelandet. Pyt så med at Wibrandt ikke helt har forstået sammenhængen, og tror, at landet er under fare for invasion fra Island.

Bogen byder på alle de gamle kendinge såvel som forfriskende nye bekendte som Stein Bakker fra Congokiosken på Vesterbrogade, motorcykel-Brian og hans kæreste Jennifer og Iqbals nye klassekammerat, grønlandske Eqoq.

Målgruppe: 8-12

MOHAMMED

RØDHÆTTE OG MOHAMMED

Rødhætte er en lækker tøs. Det synes Mohammed. Og når man synes det, er det overdrevet ikke-nice at sidde og høre på, at hun bliver fusket af den der lede ulf. Og derfor er der ingen tvivl: Mohammed er, igen, nødt til at hoppe ind i eventyret og nakke ulfen.

Det klassiske eventyr om Rødhætte udsat for Manu Sareens Nørrebro-style og Mohammed, der går i klasse med Iqbal Farooq på Nørrebro.

Bogen indeholder en CD indlæst af Manu Sareen.

Målgruppe: 5+

opfør dig ordentligt

OPFØR DIG ORDENTLIGT – OG VÆR EN GOD VEN

Der er mange ting at lære, når man skal begå sig i familien, blandt venner, i skolen og senere i sit voksne liv. At lære at opføre sig ordentligt er som at lære reglerne i et spil. Det er ikke nemt at spille sammen med andre, hvis man ikke kender reglerne. Så laver man fejl eller snyder og bliver hurtigt upopulær eller misforstået.

Opfør dig ordentligt! Men hvad vil det egentlig sige? Hvem bestemmer, hvad der er god opførsel? Bogen her er tænkt som et opslagsværk med gode råd til, hvordan vi kan skabe nogle gode rammer, der gør det rart at være sammen med hinanden. Takt og tone er ikke til for at gøre livet besværligt. Det er netop med til at give os et fælles sprog, så vi forstår hinanden.

Når vi er opmærksomme, nærværende og interesserede i mennesker omkring os, så møder de os ofte på samme måde.

En bog til børn og deres forældre, som gør det lidt nemmere at navigere i verden.

Sabine Lemire er uddannet fra Danmarks Designskole og Des arts applipué Duperré i Paris. Hun skriver artikler om mad, indretning, børn og mode – og så har hun fire børn.

sjove aktiviteter

SJOVE AKTIVITETER PÅ EN REGNVEJRSDAG – FOR DRENGE OG PIGER

Denne fantastiske aktivitetsbog er spækket med masser af sjove aktiviteter til ferien! Seje gåder, pudsige puslerier, ordopgaver, labyrinter, lækre opskrifter, flotte klistermærker, forslag til lege og sider, hvor man kan tegne, farvelægge og krusedulle videre på sjove motiver – og meget, meget mere!

Bogen henvender sig til børn, der kan læse, og gemmer på mange timers sjov. Det overordnede tema er ferie, og man kommer rundt i det meste af verden med denne bog.

Bogen er på 64 sider og er en rigtig kvalitetsaktivitetsbog.

karmaboy

KARMABOY – KOMETEN OG DEN ONDE NUMSEKLØE

Niller er en dreng på 11 år, der gerne vil redde Skovlunde Bytorv. Der er nemlig en komet på vej. En komet, der ikke bekymrer andre end ham. En komet, der lige nøjagtig kun vil udrydde Skovlunde Bytorv. Og borgmesteren er lykkelig, fordi den baner vej for hans parkeringskælder. Og de forretningsdrivende er ligeglade, for der er alligevel aldrig nogle kunder.

Niller er til gengæld ikke ligeglad, for det er der, han har levet alle sine 11 år, og det er der, han har hygget sig allermest, når der var torvedage.

Men Niller er også en dreng, der ikke tør så meget, lige indtil hans bedste ven Tykke losser ham bagi og siger, at han skal være superhelten Karmaboy. Men kan gode gerninger stoppe en komet?

Bogen er den første i serien om superhelten Karmaboy og målgruppen er 8 + og 5 + til højtlæsning.

Jacob Riising er kendt fra Ramasjang, Ultra og DR som TV-vært, og dette er hans første bog som fiktionsforfatter

cabriolet

50 CABRIOLETER

Sportsvogne er acceleration, fart og design. Åbne sportsvogne er det samme, bare med luft i håret og frihed i maven. 50 af de mest sublime åbne sportsvogne beskrevet i facts, fotos og vilde, sjove og overraskende historier

Steen Bachmann har prøvekørt og anmeldt sportsvogne for Bil Magasinet i 10 år. I denne bog har han udvalgt 50 åbne sportsvogne, der på en eller anden måde skiller sig ud i den særlige køreglæde, det er at køre i en sportsvogn, der er åben.

Han fortæller de sjove historier, der ligger bag hver model, hvor han beskriver dem i facts. Og så har Danmarks dygtigste bilfotografer fra Bil Magasinet taget foto af hver bil i bogen.

Bogen er den anden i serien 50 Sportsvogne.

Steen Bachmann er biljournalist og har sprøvekørt og skrevet om biler for Bil Magasinet i 10 år.

Rasmus klump fødselsdag

RASMUS KLUMP HAR FØDSELSDAG OG ANDRE HISTORIER

En rigtig dejlig samling med syv af de mest kendte billedbøger, der er udgivet med Rasmus Klump og hans venner Pingo, Skæg, Pelle, Gøjen og Pildskadden.

Rasmus Klump er kendt og elsket over store dele af verden – fra det kolde nord til det varme syd. Historierne er fortalt i børnehøjde – her er ingen ubehagelige overraskelser – intet ondt forstyrrer denne verden af finurlighed og humor. Og hjælpen og løsningen er altid lige rundt om næste hjørne.

Bogen er rigt illustreret, så selv de helt små fans kan være med. En herlig samling med syv af de mest kendte historier om Rasmus Klump og hans venner.

2015 bliver det helt store Rasmus Klump-år med bl.a. udvidelse af Rasmus Klump-universet i Tivoli og en ny tegnefilm produceret i Tyskland.

Målgruppe: 2-7 år

Vilhelm Hansen er en af de helt store danske tegneserieskabere. Han levede fra 1900-1992. Med Rasmus Klump skabte han til Carla Hansens manuskript en af de mest succesrige danske børnetegneserier nogensinde.

peter pedal

PETER PEDAL BESØGER EN BOGHANDEL

Peter Pedals yndlingsforfatter er på besøg i byens nye boghandel. Men det er svært at stå i kø, når man er en lille nysgerrig abe, især når man er omgivet af så mange fantastiske bøger.

Peter Pedal går på opdagelse i boghandelen, og da han får øje på en masse kasser fyldt med hans yndlingshistorier, kan han ikke lade være med at bygge et bogtårn, og det bliver bestemt ikke noget lille tårn.

Mon Peter Pedal nogensinde når at møde sin yndlingsforfatter?

Skøn historie til alle der elsker bøgernes verden og alle, der elsker Peter Pedal

Målgruppe: Drenge og piger 2+

H.A. Rey er kendt verden over for sine tegninger og sit forfatterksab. H.A. Rey har skabt den lille nysgerrige abe, Peter Pedal og andre klassikere som fx. Lise Lommeløs, Bideblomst, Kringle og Plet.

pixi ekspeditionen

PIXI-EKSPEDITIONEN – JORDEN RUNDT I 12 BØGER MED JONAS OG MOLLY

Pixi-Ekspeditionen er én stor, flot bog med 12 udtagelige fine pixibøger i. I hver Pixi-bog besøger man et nyt og spændende sted i verden sammen med Jonas og Molly. Og så medfølger der et fint verdenskort – lige til at hænge op.

Jonas og hans moster tager på ballontur. De møder den søde og ulykkelige søpapegøje, Gøj, som er ude og lede efter en historiefortæller. Hvert år holder isbjørnekongen hof på en kæmpe isflage i det kolde nord, og der kåres en kongelige historiefortæller, som i et helt år er fredet og ikke må spises af de andre dyr. Søpapegøjerne plejer at vinde, men i år kan de simpelthen ikke finde en fortæller, der er spændende nok. Gøj er ulykkelig!

Jonas og moster tager Gøj med på deres ballonfærd, hvor de kommer vidt omkring fra Saharas varme ørken til den tørre savanne til kolde snelandskaber i Sibirien og rismarker i Kina. 12 steder lander de, og hvert sted hører de en spændende historie. Gad vist om Gøj ikke kan bruge alle de spændende historier til noget?

Jan Mogensen har illustreret og skrevet billedbøger i mere end 25 år. Hos Carlsen er han især kendt og elsket for Professor Bamse-bøgerne, pixi-serie-115 med eventyr og en lang række papbøger til de mindste.

flunkerne

FLUNKERNE TAGER TIL FEST

Tag til fest med flunkerne og mor dig sammen med dem, mens du løser spændende opgaver. Men hold øje med flunkerne, for som du ved, er de frække – og nogle er mere frække end andre! Hjælp med at holde styr på dem, så de ikke ødelægger festen med al deres ballade.

Flunkerne har lært rigtig meget om os mennesker på deres rejser til Jorden. Men nu vil de gerne vide, hvordan vi morer os. De vil deltage i vores vigtigste fester, festivaler og højtider, for de har fundet ud af, at vi her på Jorden altid har været glade for at fejre de mærkedage, vi har i kalenderen. Flunkerne elsker fest og farver, så vores fester er lige noget for dem.

Løs spændende opgaver og hjælp med at holde styr på Flunkerne, så de ikke ødelægger vores fester med ballade!

se mig nu

SE MIG NU

Se Mig Nu handler om den vildeste vinter i 14-årige Evas liv. I familien er alting sat på standby, fordi lillebroren er syg, men lige udenfor drøner virkeligheden videre. Eva er fanget midt i mellem, bange for at miste sin lillebror, sin bedste veninde og sig selv i den første forelskelse.

Evas lillebror er syg. Rigtig syg. Hans sygdom kræver tit hele familien, så da Eva efter en uges fravær kommer i skole igen er hendes bedste veninde, Maja, pludselig blevet veninde med klassens mest populære pige. Og de er begyndt til dans sammen. Fuck altså?! Fra da af går alt skævt, og Eva får ikke engang fortalt Maja, at hun midt i vintersmat og hvirvlende sne har mødt en dejlig, spændende og dødforvirrende fyr …

Se Mig Nu er en stærk historie om sygdom, veninder og den første kærlighed. Og så er bogen en del af Sommerfugle-serien, som er udviklet til piger mellem 9 og 14 år. Tema og sprog og følelser er nøje tilpasset læserne i målgruppen, og der er lagt vægt på kvalitet i udvælgelsen af historierne til serien.

Målgruppen for denne bog er 12-14 år

Sandra Schwartz bor i Valby med sin mand og to børn. Se Mig Nu er hendes første ungdomsroman.

taberliv

TABERLIV TUR-RETUR

“En virkelig velskrevet bog om veninder, hierarki og mobning. Vi ser historien fra begge sider og får et indblik i, hvor kompliceret et pigeliv kan være, og hvor hurtigt det kan ændre sig både positivt og negativt. Et nutidigt, friskt sprog gør historien vedkommende for de unge tweens.” – Susanne Dahl Jensen, lektørudtalelse

Anne er lidt for tyk, og Malou er lidt for populær! Anna får hjælp af sine forældre i kampen mod vægten, mens hendes klassekammerater driller hende.  Malou føler sig ensom derhjemme, nu hvor hendes søster er rejst til Australien, og hendes forældre altid skændes. I klassen er det Malou, der har travlt – blandt andet med at genere Anna. For jo hårdere det er for Malou derhjemme, desto sværere bliver det for Anna i klassen. Tingene spidser til, og til sidst aner hverken Anna eller Malou, hvordan de skal komme videre.

Taberliv tur-retur indeholder to historier: Først Annas og derefter Malous historie. En bog om mobning og ensomhed.

Taberliv tur-retur er en del af sommerfugle-serien. Og så er bogen en del af Sommerfugle-serien, som er udviklet til piger mellem 9 og 14 år. Tema og sprog og følelser er nøje tilpasset læserne i målgruppen, og der er lagt vægt på kvalitet i udvælgelsen af historierne til serien.

Målgruppen for denne bog er 9-11 år

Louise Roholte skulle ikke være forfatter ligesom sin mor…Indtil det pludselig var det eneste, hun havde lyst til at være. Nu skriver Louise fiktion til ugeblade, tekster til frilaesning.dk og bøger for børn og unge.

modeldrømme

MODELDRØMME

Lærke blev opdaget som model, da hun var fire år gammel. Nu går hun i 7. klasse, og der er blevet længere mellem opgaverne. Men Lærke er ikke klar til at give slip på den opmærksomhed, der følger med modeljobbet, og hun gør alt for at få det hele til at lyde lidt mere glamourøst og fantastisk, end det i virkeligheden er.

Midt i det hele kommer hendes klassekammerat Ida tilbage fra sit ophold på et julemærkehjem, og der kommer en ny dreng i klassen, Victor. Intet er længere, som det har været, og Lærke mister sin status som en af klassens mest populære piger.

Og en morgen står der “Model-Lærke ligner lort” på fortovet foran hendes hus.

Bogen er en del af Sommerfugle-serien, som er udviklet til piger mellem 9 og 14 år. Tema og sprog og følelser er nøje tilpasset læserne i målgruppen, og der er lagt vægt på kvalitet i udvælgelsen af historierne til serien.

Målgruppen for denne bog er 9-11 år

Louise Roholte skulle ikke være forfatter ligesom sin mor… Indtil det pludselig var det eneste, hun havde lyst til. Nu skriver Louise fiktion til ugeblade, tekster til frilaesning.dk og bøger for børn og unge.

forsvundet

FORSVUNDET

Lauren er adopteret og ivrig efter at finde ud af mere om sin mystiske fortid. Men da hun opdager, at hun muligvis er blevet kidnappet fra en amerikansk familie som tre-årig, føles hende liv pludselig som en stor løgn. Hvad skal hun stille op, når hun har masser af spørgsmål, men ingen vil svare? Hvordan kan hun finde sin rigtige mor og far? Og hvor meget havde hendes adoptivforældre egentlig med kidnapningen at gøre?

Lauren stikker af fra sin familie i England for at se, om hun kan finde ud af mere på egen hånd. Men hendes undersøgelser fører særdeles farlige personer tæt på – og det går langsomt op for Lauren, at hun måske slet ikke er forberedt på de konsekvenser, som sandheden kan have.

Første del af en trilogi, men bogen kan sagtens læses selvstændigt.

Sommerfugleserien er udviklet til piger mellem 9 og 14 år. Og så er bogen en del af Sommerfugle-serien, som er udviklet til piger mellem 9 og 14 år. Tema og sprog og følelser er nøje tilpasset læserne i målgruppen, og der er lagt vægt på kvalitet i udvælgelsen af historierne til serien.

Målgruppen for denne bog er 12-14 år

Sophie McKenzie er uddannet journalist, men har siden 2003 beskæftiget sig som forfatter. Hun har skrevet flere prisvindende YA-titler og også krimier for voksne.

prodigy

PRODIGY – DEN UDVALGTE

“Ryd kalenderen og giv dig selv lov til at læse den her bog i ét hug eller to.” New York Journal of Books

Efter at have undsluppet republikkens jerngreb omkring Los Angeles ankommer June og Day i Vegas, netop som det utænkelige sker: Elektor Primo dør, og hans søn, Anden, overtager hans plads.

Mens Republikken er på randen af kaos, slutter Day og June sig til en af Patrioternes oprørsgrupper, der gerne vil hjælpe dem med at redde Days lillebror. Oprørsgruppen tilbyder at hjælpe dem over til Kolonierne – de har bare én betingelse: June og Day skal myrde den nye Elektor.

Det er en chance for at forandre nationen og give en stemme til alle dem, der længe har været tavse og undertrykte. Men da det går op for June, at den nye Elektor på ingen måde minder om sin far, plages hendes samvittighed af valget, som de må træffe.

For hvad nu hvis Anden betyder nye muligheder og et ændret styre? Hvad nu hvis revolution må være mere end tab og hævn, vrede og blod? Hvad nu hvis Patrioterne tager fejl?

Prodigy er 2. bind i Legend-trilogien. Alle tre bind udkommer i løbet af ét år (januar, juni og september 2015).

Målgruppe: Piger og drenge 12 +

Marie Lu er født i Shanghai, men er nu amerikansk statsborger og bor i Californien. Hun arbejder som art director for et spilfirma, når hun ikke skriver bøger.

forladt

FORLADT

“Smuk, barsk kærlighedshistorie til især unge piger fra 14 år om at møde og forlade den store kærlighed” – Lektør Susanne Dahl

Cecilies forældre er lige blevet skilt, og hun er flyttet med sin mor til en ny lejlighed for at undgå, at hendes mor er alene. Men hun har svært ved at holde moren ud og savner sin far og sin lillebror. Så møder hun Mads, den dejligste fyr på gymnasiet. Hun satser ALT på sit forhold til ham. Nu har hun fundet meningen med sit liv, også selvom alle andre synes noget andet. Men spørgsmålet er, om Mads er sådan, som hun tror.

Vedkommende, dybdegående og rørende roman for unge om svigt, kærlighed og identitet. Bogen indgår i SONAR-serien, som er bøger til unge, der kan lide at læse om livet. Både når det er tindrende lykkeligt, men også når det er mørkt og råt og gør ondt.

Målgruppe: 13+ (primært piger)

Line Kyed Knudsen (f. 1971) debuterede i 2003 og har siden skrevet talrige børne – og ungdomsbøger. Nomineret til Orlaprisen 2015 for K for Klara bind 5: Alle for én!

synd for dig

K FOR KLARA 7: SYND FOR DIG

Klara har snart fødselsdag. Hun ønsker sig en kanin. Ligesom den Rose har. Men Klaras far har mistet sit arbejde. Og hendes forældre skændes hele tiden om penge. Klara synes, hun bliver nødt til at ønske sig noget mere fornuftigt end et kæledyr.

Så en dag sker der noget. Noget slemt!

En realistisk bog om venskaber, uvenskaber, den første kærlighed og alt det andet, der er vigtigt. Serien er for piger på 7-10 år og er fyldt med masser af illustrationer.

Line Kyed Knudsen (f. 1971) debuterede i 2003 og har siden skrevet talrige børne – og ungdomsbøger. Nomineret til Orlaprisen 2015 for K for Klara 5: Alle for én!

helt ok

HELT O.K. – EN BOG OM DIG OG LIVET SOM UNG

I 12 kapitler kommer tidligere brevkasseredaktør på VI UNGE, Pernille Toft, omkring mange af de emner, som optager de unge piger, der står på tærsklen af voksenlivet.

Hormoner, følelser, sex, venskaber og kærlighed er nogle af de vigtige temaer, hun tager op og behandler med en stemme, der rammer målgruppen.

Bogen kan læses fra ende til anden, men den kan også bruges som opslagsbog for de emner, man gerne vil vide mere om.

Forældrene kan “styre”, hvilke informationer deres døtre får om de svære emner, ved at give dem denne bog, i stedet for at døtrene finder mere eller mindre håbløs information på nettet på egen hånd. Bogen er en slags Kvinde kend din krop – bare for piger.

Målgruppe: Piger 12+

Pernille Toft har en fortid på ungdomsbladet Vi Unge, hvor hun har skrevet til unge og blandt andet stået for brevkassen I al fortrolighed igennem 11 år.

hej smukke

HEJ SMUKKE – NATURLIGE SKØNHEDSPRODUKTER DU SELV KAN LAVE

Bliv endnu skønnere – helt naturligt! Ingredienserne kan findes i haven, på stranden eller til lommepengevenlige priser i supermarkedet. Find masser af tips til, hvordan man opnår ægte velvære, indre balance og bliver ven med sit eget spejlbillede.

Der er opskrifter på alt lige fra nærende læbepomader og blødgørende kropsolier til dybderensende ansigtsmasker, balsam og neglepleje, alt sammen lavet af 100% naturlige ingredienser, som kan købes i supermarkedet, Matas eller en helsekostbutik.

Indeholder også opskriften på den perfekte  spa-dag med veninderne, og en uges skønhedsprogram du kan følge op til en stor begivenhed, hvor man gerne vil føle sig smuk og lækker, fx til sin konfirmation.

Bogen indeholder mere end 50 opskrifter på skønhedsprodukter, du selv kan lave.

Målgruppe: 10 – 18 år (piger)

Inez Gavilanes (f. 1977) har arbejdet som solist og senere som sangerinde i popgruppen Sukkerchok og som radio- og TV-vært. Desuden har hun sammen med Anne-Marie Donslund skrevet serien Den magiske bog.

de tre bukke

DE TRE BUKKE BRUSE OG TRE ANDRE KLASSISKE EVENTYR

Alle eventyrerne er sikre hits som højtlæsning – selv for de allermindste børn. Bogen indeholder ideer og hjælp til dialogisk læsning, som er en meget anvendt metode for højtlæsning i institutionen og i hjemmet

Bogen indeholder fire klassiske og populære eventyr, som er ny-illustrerede af danske tegnere:

Birde Poulsen: De tre bukke bruse

Lea Letén: Fyrtøjet

Kirsten Raagaard: Rødhætte

Christian Højgaard: Hans & Grete

Teksterne er gennemskrevet, så de fungerer til målgruppen.

Målgruppe: 3+

sur sur

SUR, SUR, SUR, LILLE BI OMKRING OG ANDRE BØRNESANGE

En skøn og enkel papbog med ni sange, som man kan synge igen og igen. Bogen er smukt illustreret, så man kan kigge og pege imens man synger.

Bogen indeholder:

I skoven skulle være gilde

Jeg er en lille undulat

Haren hist i grøften sad

Sur, sur, sur, lille bi omkring

Mæ, sir det lille lam

På en grøn, grøn, grøn bakke-bakketop

Flyv, lille påfugl

Pjerrot sagde til månen

Jeg gik mig ud om kvælden

Målgruppe: 18 mdr. +

hjulene på

HJULENE PÅ BUSSEN – OG ANDRE FAGTESANGE

En skøn og enkel papbog med otte sange, som man kan synge igen og igen. Bogen er smukt illustreret med fine fagteanvisninger, så I både kan synge og øve på motorikken.

Bogen indeholder:

Hjulene på bussen

Jens Petersens ko

Bro, bro, brille

Og vi trækker skuffe ud

Øjne, ører, næse, mund

I en skov en hytte lå

Jeg bygger en bil

Sommerfuglen

Målgruppe: 18 mdr. +

pixi-indhold

TORNEROSE – OG 3 ANDRE BØRNESANGE

En sød sangbog med fire kendte sange, som de fleste  forældre kan huske fra deres egen barndom. Bogen er herligt illustreret med fine tegninger, man kan se og pege på, imens man synger.

Bogen indeholder:

Tornerose

Lille Lise

Flyv, lille påfugl

Enebærbusken

Målgruppe: 0-4 år

bamse

BAMSES KÆMPESTORE BOG

Denne allergo’este bog bringer nostalgien frem i enhver Bamsefan. Et dejligt gensyn med Bamse, Kylling og Ælling – og så er der flotte fotografier fra TV-serien

Bogen indeholder følgende historier:

Bamses allermindste ven

Bamses lillebitte brusebadsbog

Bamse og dansedukken

Den røde kuffert

Bamse og Gulle-Goklingerne

Basse, Tulle og Elly

Bogen har samme format som “Min store Bamsebog”.

Elin Bing (1939-2012) var gennem mere end 25 år tekstforfatter til TV-programmet Bamses Billedbog og forfatter til en lang række bøger om Bamse. Modtog Orla-prisen i 2009 for Bamses allergo’este bog.

pixi-indhold

DEN LILLE OLE – OG 5 ANDRE BØRNESANGE

En sød sangbog med seks kendte sange. Bogen er illustreret med fine tegninger, man kan sidde og pege på, imens man synger.

Bogen indeholder:

Den sømand han må lide

Den lille Ole med paraplyen

En elefant kom marcherende

Verden er så stor, så stor

Ole sad på en knold og sang

Mon du bemærket har

Målgruppe: 0-4 år

pixi-indhold

TRE SMÅ KINESERE – OG 4 ANDRE BØRNESANGE

En sød sangbog med fem kendte sange, som børn stadig elsker. Bogen er herligt illustreret, så man kan både hygge sig med at kigge i bogen, og med at synge sangene.

 Bogen indholder:

Tre små kinesere

Hønsefødder og gulerødder

Tag den ring

Klappe, klappe kage

Der var en gammel gubbe

Målgruppe: 0-4 år

pixi-indhold

BRO, BRO BRILLE – OG 4 ANDRE BØRNESANGE

En sød sangbog med fem kendte sange, som man kan synge igen og igen. Bogen er herligt illustreret med fine tegninger, man kan sidde og pege på, imens man synger.

Bogen indholder:

Bro, bro brille

Under den hvide bro

Pjerrot sa’ til månen

Poul sine høns

Mæh, si’r det lille lam

Målgruppe: 0-4 år