Fagbøger

Annasophia Petri Holm: “Din fødselsdato sladrer om dig”

Talmagi Annasophia Petri Holm

Med Annasophia Petri Holms Talmagi, kan du lære dig selv bedre at kende gennem den unikke kode, som din fødselsdag gemmer på.


Annasophia Petri Holm var ikke overbevist om, at talmagi kunne noget særligt, før hun inviterede en numerolog ind til sin populære podcast Det spirituelle hjørne og blev imponeret over, hvor meget tydningen baseret på hendes fødselsdag ramte plet.

“Jeg var fuldstændig paf og forstod ikke, hvordan fire tal trukket ud fra min fødselsdato kunne fortælle så meget om mig, min livsvej og mine udfordringer,” siger Annasophia Petri Holm, som indså, at numerologen beskrev hendes største styrker, svagheder og længsler på én gang, alene baseret på den talkode, hendes fødselsdato indeholdt.

Den erkendelse fik Annasophia Petri Holm, der i forvejen er uddannet astrolog, til at uddanne sig til numerolog. Ifølge Annasophia er der to ting, der er rigtig godt ved talmagi. Det ene er, at det er virkelig simpelt og derved let at lære, og det andet er, at det er virkelig præcist.

Annasophia Petri Holm står bag over 300 podcast-episoder om spiritualitet og astrologi i de to podcasts Det spirituelle hjørne og Det astrologiske hjørne, og det inspirerede hende til at skrive den ultimative guide til alle, der vil vide mere om spiritualitet: Alt det vi ikke ser – brug din spirituelle side, der udkom i 2023.

Tallenes symbolik

Talmagi er det samme som numerologi, der direkte oversat betyder ‘tal-lærdom’. Både talmagi og numerologi er termer for de systemer, der beskæftiger sig med tallenes symbolik. Det er en lærdom, der går langt tilbage i tiden, og blandt andet er inspireret af nogle af den græske matematiker, filosof og mystiker Pythagoras’ tanker om tal.

Man kan i princippet tyde alle slags tal, lige fra husnumre til klokkeslet og telefonnumre. Men mange forbinder i dag numerologi med navneskifte, og selvom tydning af tal hører under numerologi, så har bogen Talmagi – din nøgle til at forstå dig selv intet med navneskifte at gøre. Her handler det om, hvad din fødselsdato gemmer på. Ud fra den dato kan du med en simpel metode regne dig frem til den talkode, der gemmer sig i din fødselsdato.

Find din grundenergi

Det vigtigste tal, når du vil vide noget om dig selv, er dit grundenergital. Det er det tal, du kan regne ud ved at finde tværsummen af selve den dag, du er blevet født. Hvis du fx er født den 16 (som denne artikels skribent er), så lægger du 1+ 6 sammen og får tallet 7. Det betyder, at din grundenergi er 7. I Talmagi – din nøgle til at forstå dig selv kan du slå dit grundenergital op og se, hvad det fortæller om dig.

Nysgerrig, intuitiv og med stærk forbindelse til det spirituelle er fx nogle kendetegn ved en person med 7 i grundenergi. “De tromler ikke deres egen mening igennem, men går intuitivt ind i nye kulturer og sammenhænge. I ubalance kan det modsatte gøre sig gældende, og de kan blive lukkede og fordomsfulde. Personer med 7’er-energi er detaljeorienterede og originale. De er både abstrakt og logisk tænkende, hvilket betyder, at de kan se mønstre og sammenhænge, som andre ikke umiddelbart får øje på. Der er en stor sensitivitet og blidhed i personer med 7’er-energi” (uddrag, Talmagi).

De tre andre energier, du også kan finde baseret på din fødselsdato, er din retningsenergi, handlingsenergi og instinktenergi. Retningsenergien beskrives også som din livsvej, jo ældre og mere erfaren, du bliver, jo mere vil du mærke energien i dig.

“Nogle vil mene, at man først for alvor kan mærke retningsenergien i sig, når man har passeret de 30, men min erfaring er, at de fleste kan mærke det tidligere,” siger Annasophia Petri Holm, som understreger, at der kan være forskellige måder at tyde tal på og forskellige skoler indenfor numerologien.

Handlingsenergi beskriver din typiske måde at være i verden på, og instinktenergien er din instinktive måde at opleve verden på og din umiddelbare måde at reagere på:

“Det er den energi, du især mærker, når du er presset, skal reagere hurtigt og tage store beslutninger,” forklarer Annasophia Petri Holm.

Alle tal er lige gode

Glem alt om, at vi ikke må være 13 til bords. Ifølge Annasophia Petri Holm er alle tal lige gode. Man kan sammenligne det med farver.

“Alle tal er 100 procent lige gode. Man kan jo heller ikke sige, at blå er bedre end gul. Alle tallene har hver deres særlige karakteristika. Et tal kan vise, at du er introvert og sensitiv overfor stemninger, og et andet tal kan vise, at du er mere hårdfør og meget ekstrovert. Men det ene er ikke bedre end det andet.”

Det vigtigste Annasophia Petri Holm har lært ved at gå i dybden med taltydning er en større tolerance overfor sig selv og andre:

“Jeg har opnået en forståelse og accept af, at det er ok, at jeg er, som jeg er. Jeg har mine styrker og mine svagheder, og det samme har alle andre. Vi skal ikke allesammen være ens. Men vi har allesammen noget vigtigt at bidrage med; vi kan allesammen være gode på hver vores måde. Og vi kan lære rigtig meget af hinanden.”

Med Talmagi din nøgle til at forstå dig selv kan du blive klogere på dig selv, men bogen er også en let og overskuelig guide til at blive klogere på din partner, dine venner, dine kollegaer og din familie. Uanset, om du er tilhænger af læren om tal, er det en gode måde få gang i en spændende og indsigtsfuld samtale om styrker, svagheder, forskelle og ligheder.

LÆS OGSÅ: Annasophia Petri Holm: Jeg har oplevet mere kærlighed efter jeg er blevet spirituel

Om bogen Talmagi – din nøgle til at forstå dig selv

Talmagi

Lær dig selv at kende med numerologi.

Tallene 1-9 indeholder hver deres symbolik, budskab og energi, og den talkode, som ligger i din fødselsdato, siger noget om, hvem du er. I denne bog lærer du din egen personlige talkode at kende, og ud fra den bliver du klogere på dine talenter, potentialer og det, du er her for at lære. 

At kende sin egen kode og dens betydning er en unik nøgle til at forstå sig selv og sin omverden på et dybere plan. Koden kan nemlig sammenlignes med et kort over en selv, som gør det nemmere at finde vej.

Det er også en stor hjælp at kende sin partners, sine venners, kollegers eller familiemedlemmers koder. Det giver en mulighed for bedre at forstå, hvorfor de gør, siger og tænker, som de gør – og hvorfor de måske er anderledes end en selv. At kende til sin egen og andre menneskers datokoder skaber empati og medfølelse – både med sig selv og andre.

Du kan købe Talmagi online, f.eks. hos Bog&idé, eller i din nærmest boghandel


Ser det som min fornemmeste opgave at sprede læseglæde og dele stærke læseoplevelser med andre læseheste. Det gør jeg som en del af presseteamet hos Lindhardt og Ringhof og i min fritid, hvor bogstakken på mit natbord er faretruende høj. Har en fortid som bogopsætter, journalist, kulturredaktør og kommunikations- og pressekonsulent og har altid valgt arbejdspladsen nøje efter, om jeg kunne dele min store kærlighed til bøger og kultur.