Børnebøger Carlsen Uncategorized

Anders Morgenthaler sender verdens sødeste bagdel ud på nye eventyr

røv, verdes vigtigste eventyr, anders morgenthaler, børnebøger, børnebog, eventyr

Røv – Verdens vigtigste eventyr er Anders Morgenthalers anden bog om den venlige Røv og dens initiativrige ven, den lyserøde paryk Gimmergøj. Her venter nye skønne og absurde eventyr fra Anders Morgenthalers krøllede hjerne og kulørte pen.

Anders Morgenthaler sender verdens sødeste bagdel ud på nye eventyr
Foto: Andreas Omvik

Tegner, filminstruktør og forfatter Anders Morgenthaler vender igen og igen tingene på hovedet i sit børneunivers – dyr fortæller historier, børn tager magten og bagdele kan tale og have deres helt eget liv.

Med Røv leger han med et af de ord, børn elsker at sige højt – og bruger det til at fortælle sjove og anderledes eventyr om livet som bagdel.

Den godmodige Røv er en virkelig sød bagdel, der sammen med sin ven Gimmergøj søger svar på mange af livets spørgsmål. Her er dømt herlig højtlæsning for de 4-8-årige (og deres voksne).

Læs Verdens vigtigste eventyr og find meningen med livet!

Anders Morgenthaler sender verdens sødeste bagdel ud på nye eventyr

I Verdens vigtigste eventyr vågner Røv og Gimmergøj en morgen og har mistet alle farver og glæder og ikke mindst håbet og tiltroen til livet. De må gøre noget.

Røv og den skarpe og til tider lidt kontante Gimmergøj tager ud på verdens vigtigste eventyr og må bevæge sig gennem rum og tid for at få livslysten tilbage. Undervejs møder de alle de vigtigste ting i livet og finder ud af, hvordan man passer på dem. Spørgsmålet er, om de kan få det gode liv tilbage …

Du kan finde Røv – Verdens vigtigste eventyr her eller hos din lokale boghandler fra d. 29. januar. Tag et kig i bogen første sider her.

Har du også læst den første bog om Røv og Gimmergøj? 

Anders Morgenthaler sender verdens sødeste bagdel ud på nye eventyr

“Suverænt underholdende … titlen skal tages helt bogstaveligt”

– WEEKENDAVISEN

“Børn vil finde historien fantastisk, fordi den er pilskæv”

– BOGBOTTEN.DK

Du kan finde Røv – Tre eventyr om verdens sødeste bagdel hos din boghandler eller her  – eller tage et kig i den gratis læseprøve her.

LÆS OGSÅ: Morgenthalers ABC – 28 dyrefabler til nye læsere

CARLSEN er børnenes forlag. Vi udgiver bøger, som giver børn lyst til at læse, bladre, lytte og snakke. Fra den første pegebog i pap over sjove billedbøger til ungdomsromaner og fantasy.