Med kogebogen Ambassadørens køkken inviterer Rufus Gifford og hans mand Stephen DeVincent inden for på Rydhave og byder på deres favoritretter.
En cheeseburger er ambassadørens livret nummer et. Pommes frites følger lige efter på andenpladsen, og med kombinationen en cheeseburger med fritter bliver det ikke bedre. Ambassadørens cheeseburger er helt klassisk og består af en bolle (helst grillet), bøf, lagret cheddar og et solidt lag ketchup.
Prøv selv kræfter med ambassadørens yndlingsburger – du får opskriften her:
Ambassadørens dobbelte cheeseburger
2 burgere
450 g hakket oksetykkam (bed evt. din slagter hakke kødet for dig)
Smør, ved stuetemperatur
2 burgerboller, flækkede
Groft salt og friskkværnet peber
4 skiver lys mild cheddar (med god smelteevne)
Tilbehør
Icebergsalat
Syltede agurker i skiver
Rødløg i tynde skiver
Sennep
Ketchup
Mayonnaise
Tænd for ovngrillen. Del kødet i fire, og form det til runde bøffer. Læg dem mellem to stykker film, og bank og rul bøfferne ud i 3/4 cm’s tykkelse med en kagerulle.
Smør skærefladen af bollerne med lidt smør. Læg dem på en bageplade med den smurte side opad, og rist dem let under ovngrillen.
Varm en stor smedejernspande eller grillpande op ved høj varme. Krydr bøfferne godt på begge sider med salt og peber. Steg bøfferne i 1-2 minutter. Vend dem, læg en skive ost på hver, læg et låg over, og steg videre i 1-2 minutter. Smør underbollen med mayonnaise, læg bøfferne på, og byg burgerne op med tilbehøret. Server straks.
Ambassadørens køkken af Rufus Gifford og Dr. Stephen DeVincent
Kom med inden for i ambassadørboligen Rydhave på Strandvejen nord for København, hvor Rufus Gifford og hans mand Stephen DeVincent inviterer på deres favoritretter.
Retterne spænder fra weekendbrunch, private dinners og pizza nights til overdådig Thanksgiving-middag med alt, hvad dertil hører. Du får også opskrifterne på de mere officielle receptionshapser, som serveres til de store events på Rydhave, fx i anledning af jul og uafhængighedsdagen. Og er du hundeejer, vil din hund elske at få hjemmelavede hundekiks ligesom den højtelskede golden retriever Argos får det.
-> Køb bogen her.
Med kogebogen Ambassadørens køkken inviterer Rufus Gifford og hans mand Stephen DeVincent inden for på Rydhave og byder på deres favoritretter.
En cheeseburger er ambassadørens livret nummer et. Pommes frites følger lige efter på andenpladsen, og med kombinationen en cheeseburger med fritter bliver det ikke bedre. Ambassadørens cheeseburger er helt klassisk og består af en bolle (helst grillet), bøf, lagret cheddar og et solidt lag ketchup.
Prøv selv kræfter med ambassadørens yndlingsburger – du får opskriften her:
Ambassadørens dobbelte cheeseburger
2 burgere
450 g hakket oksetykkam (bed evt. din slagter hakke kødet for dig)
Smør, ved stuetemperatur
2 burgerboller, flækkede
Groft salt og friskkværnet peber
4 skiver lys mild cheddar (med god smelteevne)
Tilbehør
Icebergsalat
Syltede agurker i skiver
Rødløg i tynde skiver
Sennep
Ketchup
Mayonnaise
Tænd for ovngrillen. Del kødet i fire, og form det til runde bøffer. Læg dem mellem to stykker film, og bank og rul bøfferne ud i 3/4 cm’s tykkelse med en kagerulle.
Smør skærefladen af bollerne med lidt smør. Læg dem på en bageplade med den smurte side opad, og rist dem let under ovngrillen.
Varm en stor smedejernspande eller grillpande op ved høj varme. Krydr bøfferne godt på begge sider med salt og peber. Steg bøfferne i 1-2 minutter. Vend dem, læg en skive ost på hver, læg et låg over, og steg videre i 1-2 minutter. Smør underbollen med mayonnaise, læg bøfferne på, og byg burgerne op med tilbehøret. Server straks.
Ambassadørens køkken af Rufus Gifford og Dr. Stephen DeVincent
Kom med inden for i ambassadørboligen Rydhave på Strandvejen nord for København, hvor Rufus Gifford og hans mand Stephen DeVincent inviterer på deres favoritretter.
Retterne spænder fra weekendbrunch, private dinners og pizza nights til overdådig Thanksgiving-middag med alt, hvad dertil hører. Du får også opskrifterne på de mere officielle receptionshapser, som serveres til de store events på Rydhave, fx i anledning af jul og uafhængighedsdagen. Og er du hundeejer, vil din hund elske at få hjemmelavede hundekiks ligesom den højtelskede golden retriever Argos får det.
-> Køb bogen her.
Andre læste også: