Indefra

Gyrith Ravn og Kaya Hoff nye forlagschefer på L&R og Carlsen

Ny ledelse på L&R

Første november sker der en række ledelsesmæssige forandringer i Forlagshuset Lindhardt og Ringhof:

  • Gyrith Ravn tiltræder som forlagschef for skønlitteratur på Lindhardt og Ringhof
  • Kaya Hoff tiltræder som forlagschef på Carlsen
  • Trine Ravn tiltræder som direktør for non-fiktion på Lindhardt og Ringhof
  • Christian Bach tiltræder som direktør for børn- og unge-litteratur og Forlaget Carlsen.
  • Sune de Souza Schmidt-Madsen tiltræder som direktør for skønlitteratur på Lindhardt og Ringhof

”Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er vokset fra 200 medarbejdere til over 400 de sidste år, og i 2020 steg vores omsætning med 19 pct. Forlaget er inde i en rivende udvikling, og vi har også meget ambitiøse forventninger til vækst i de kommende år. Det gælder for samtlige udgivelsesområder, og derfor giver vi Trine, Christian og Sune ressourcer til at bygge den organisation, som kan levere resultatet. Samtidig er vi nødt til at sikre, at det klassiske forlæggeri er i de bedste hænder. Det får vi med de nye udnævnelser,” siger Lars Boesgaard.

Stærke prøvede kræfter

Gyrith Ravn har arbejdet i forlagets presseafdeling de sidste 5 år og før det på Gads Forlag og Peoples Press. Kaya Hoff har siden 2017 været redaktionschef for børn- og unge-litteratur på Carlsen og før det senior-redaktør for børn og unge på Gyldendal.

”Det går godt for skønlitteraturen på Lindhardt og Ringhof, men vi vil mere. Gyrith får opgaven med at sikre den udvikling. Hun har i forvejen påtaget sig en central rolle på tværs af alle afdelingerne på forlaget, som kender hende som en særdeles dygtig kollega, der har stærke meninger om litteraturen. Og Kaya har de sidste fire år i samarbejde med Christian Bach løftet indhold, udgivelser, forfattere og medarbejdere på Carlsen til et nyt højt niveau. Også her vil vi udgive mere. Derfor er det stærke og prøvede kræfter, vi sætter bag roret,” siger Lars Boesgaard.