Inspirationslister og guides Mad og drikke Madværkstedet

Glæd dig til efteråret! 4 lækre kogebøger

Glæd dig til efteråret! 4 lækre kogebøger

Vi elsker nye lækre kogebøger. Hvis du også har det sådan eller måske trænger til lidt fornyelse i køkkenet, kan du se frem til et væld af nye kogebogsudgivelser dette efterår. Glæd dig bl.a. til lækre og sunde opskrifter fra Jamie Oliver, en ny Weber-kogebog, lækre salatopskrifter fra Meyers Madhus og et eksklusivt smugkig ind i Rufus Giffords køkken med Ambassadørens køkken.

God fornøjelse!


Meyers salater året rundt af Meyers Madhus

Screen Shot 2016-07-18 at 11.32.06

Meyers salater året rundt giver måned for måned nyt liv til salatskålen.100 helt nye opskrifter på grønne salater, fyldige måltidssalater og salater inspireret af asiatiske, mellemøstlige og middelhavets køkkener. Salaterne tager udgangspunkt i de råvarer, hver sæson har at byde på, og kan laves af alle. Undervejs kan du lære at piske perfekt emulgerede dressinger, koge knasende sprøde rodfrugtchips, sylte citroner og meget mere. Eksperimenterende sjæle vil sætte pris på at se teknikker som fermentering og røgning introduceret i salatkøkkenet.

Claus Meyer har skrevet bogens forord, og Lars Scheel, gastronomisk wingman og køkkenchef i Meyers gennem mere end 15 år, er manden bag bogens opskrifter, tips og tricks.

-> Køb bogen online her eller i din lokale boghandel.


Ambassadørens køkken af Rufus Gifford og Stephen DeVincent

Screen Shot 2016-07-18 at 11.14.45

Kom med inden for i ambassadørboligen Rydhave på Strandvejen nord for København, hvor Rufus Gifford og hans mand Stephen DeVincent inviterer på deres favoritretter.

Retterne spænder fra weekendbrunch, private dinners og pizza nights til overdådig Thanksgiving-middag med alt, hvad dertil hører. Du får også opskrifterne på de mere officielle receptionshapser, som serveres til de store events på Rydhave, fx i anledning af jul og uafhængighedsdagen.

Og er du hundeejer, vil din hund elske at få hjemmelavede hundekiks ligesom den højtelskede golden retriever Argos får det.

-> Lån den på biblioteket.


Superfood til hele familien af Jamie Oliver

Screen Shot 2016-07-05 at 15.42.57

Vil du gerne spise sundt, men kan du ikke undvære dine burgere og pizzaer? Så har Jamie Oliver løsningen.

I Superfood til hele familien fokuserer Jamie Oliver på de retter, som mange mennesker virkelig elsker; men som ikke er specielt sunde. Han omskriver retterne og ingredienslisten, så også burgere og pastaretter er superrige på næring, vitaminer og mineraler, som komplementerer hinanden.

Alle opskrifterne afspejler grundtanken om den velafbalancerede tallerken og sikrer, at man får den rette mængde mad. Det kan sagtens lade sig gøre at spise virkelig sundt og stadig blive mæt og glad.

-> Køb bogen online her eller i din lokale boghandel.


Webers store amerikanske grillkogebog af Jamie Purviance

Screen Shot 2016-07-05 at 15.45.39

Er du klar til grilningens nyeste indenfor smag, trends og teknikker?

Med Webers nye store amerikanske grillkogebog får du mere end 120 helt nye, superlækre opskrifter. “Inspireret af klassikerne. Udført med kreativitet“, som Jamie Purviance, Webers millionsælgende, bestsellerforfatter siger.

Opskrifterne er lige til at gå til. Med grundige trin for trin guides og hundredevis af instruktive og appetitvækkende fotos, er du sikret det bedste resultat på din grill og i din røgeovn.

Webers nye store amerikanske grillkogebog, er desuden krydret med inspiration, tips og tricks fra nogle af de bedste kokke og grillmasters rundt i hele Amerika – grilningens hovedland. Rigtig god appetit – og fornøjelse!

-> Køb bogen som e-bog her eller lån den på biblioteket.

Glæd dig til efteråret! 4 lækre kogebøger