Fiktion Inspirationslister og guides

3 kærlighedsromaner til varme sommerdage

kærlighedsromaner lovebooks kærlighed sommer colleen hoover romance kærlighedsbøger

En god kærlighedsroman kan sprede lidt varme på gråvejrsdage og gøre solskinsrige sommerdage lidt hedere. Læs med her, hvor vi anbefaler 3 skønne, sexede og vildt romantiske bøger, som kan forsøde din sommer.

Den frække

3 kærlighedsromaner til varme sommerdage

Bossman af Vi Keeland er perfekt for dig, der elskede Calendar Girl-serien af Audrey Carlan. Det er nemlig en sjov, hot og vildt romantisk historie, der både vil få dig til at smile og rødme. Med denne bog kan du helt sikkert holde varmen – også selvom du befinder dig i skyggen!

I Bossman møder Reese Chase Parker første gang, i mens hun på blind date – med en anden mand. Pludselig står Chase foran hende og er langt mere interessant end den mand, der har inviteret hende ud, og som er ved at kede hende ihjel. Chase er forbandet flabet, men han er også virkelig charmerende.

Efter deres korte møde har Reese svært ved at glemme Chase. Men hvad er chancen for, at hun nogensinde vil møde ham igen? Hvad er chancen for, at han en måned senere vil vise sig at være … hendes nye chef?

Køb Bossman som e-bog eller lydbog her.


Den rørende

3 kærlighedsromaner til varme sommerdage

Colleen Hoover skriver rørende og medrivende romaner, der vil kunne få dig til at bladre hurtigt, imens du skjuler de røde øjne bag et par solbriller. Det ender med os er ingen undtagelse. Læsere kan glæde sig til årets største kærlighedsroman.

Da Lily falder for den flotte neurokirurg Ryle, er det næsten for godt til at være sandt. Hun har ikke altid haft det let, men nu ser alting lyst ud. Selvom Ryle er imod faste forhold, giver han snart efter for sine principper, og Lily er lykkelig. Men der er alligevel noget ved Ryle, der giver skår i glæden – og da Lilys ungdomskæreste Atlas en dag dukker op, trues alt, hvad Lily og Ryle har opbygget sammen …

Find bogen her.

>> I humør til mere Colleen Hoover? Prøv hendes andre hjerteskærende kærlighedsromaner:

3 kærlighedsromaner til varme sommerdage3 kærlighedsromaner til varme sommerdage


Den sjove

3 kærlighedsromaner til varme sommerdage

Var du vild med Bridget Jones, og elsker du søde kærlighedshistorier med jordnære hovedpersoner, du kan relatere til? Så skal du læse Som stjernerne står af Cora Carmack. Det er nemlig en vildt sød og sjov roman om kontrolfreaken Bliss Edwards på 22 år. Bliss er glad for sit liv, hun er omgivet af gode venner, og hun har tjek på tingene. Der er bare én lille detalje: Hun har aldrig været i seng med en fyr.

En aften beslutter hun sig derfor for få det overstået med et one-night-stand. Men hun får i sidste øjeblik kolde fødder og efterlader en flot fremmed alene i sin seng. Og som om det ikke var pinligt nok i sig selv, opdager hun dagen efter, at hendes nye dramalærer er manden, hun efterlod nøgen i sin seng for mindre end otte timer siden …

Find bogen som e-bog eller lydbog.

>> Læs videre i serien:

3 kærlighedsromaner til varme sommerdage  3 kærlighedsromaner til varme sommerdage