Aktuelt Indefra

Søren Pape årets yndlingsoffer i Svikmøllen 2022

Yndlingsoffer i Svikmøllen 2022: Søren Pape Poulsen. Foto Per Arnesen/TV2

“Offer er som regel noget, man er, fordi det er synd for én. Men du skal vide: at blive Svikmøllens yndlingsoffer er en stor ære,” sagde den gamle redaktør til den stolte modtager.

Lederen af De Konservative, Søren Pape Poulsen, modtog prisen som Svikmøllens yndlingsoffer ved optagelserne af Året Der Gak i Falkoner tirsdag aften. Her modtog han bl.a. en karikaturtegning begået af Svikmøllens Jens Hage.

“Ingen over og ingen ved siden af i 2022,” sagde Svikmøllens redaktør Søren Anker Madsen i sin tale til Pape:

“Offer er som regel noget, man er, fordi det er synd for én. Men du skal vide: at blive Svikmøllens yndlingsoffer er en stor ære. Svikmøllens redaktion har ikke kunnet undgå at bemærke, at både Inger Støjberg, Uffe Elbæk, Lars Løkke Rasmussen og Naser Khader gik ud og dannede nye partier, EFTER de havde modtaget prisen som Svikmøllens yndlingsoffer. Nu er resten op til dig … denne pris baner i hvert fald vejen. Tillykke!”

Se med i TV

Danmarks bedste tegnere og tekstforfattere kaster sig respektløst over stort og småt, så julen i det mindste er reddet. Svikmøllen er en institution i dansk politisk satire og sammen med marcipangrisen en uomgængelig mandelgave i ethvert rigtigt hjem.

ÅRET DER GAK vises på TV2 Charlie den 11. december.

Søren Pape årets yndlingsoffer i Svikmøllen 2022

Svikmøllen 2022 gennemgår årets begivenheder inden for kongehuset, det politiske liv, medieverdenen og kulturlivet, og danskernes hverdag bliver taget under respektløs behandling.

Efterretningstjenesternes arbejdsmiljø, ministerrokader, mangel på sygeplejersker, antivaxere, Vinter OL i Kina og Putins bedste tips pokerspillere danner én stor, uskøn pærevælling.

På tegnerholdet bl.a. Roald Als, Jens Hage, Claus Bigum, Lars Andersen, Annette Carlsen og Gitte Skov. På tekstholdet bl.a. Jan Hedegaard, Sebastian Dorset, Vase & Fuglsang og Jan Svarrer.