Fagbøger Mad og drikke

Pink Grape Mojito

Pink Grape Mojito

Pink Grape Mojito
Mangler du en idé til en lækker fredagsdrink? Så prøv Emily Salomons opskrift på Pink grape mojito.

I bogen Hverdagsglamour giver bloggeren Emily Salomon sine tips til en bedre hverdag. Hun deler tips alt fra bedre feriefotos til opskrifter på drinks og kager, og fortæller om, hvordan du kan få en bedre nattesøvn. Bogen handler nemlig om, at gøre alle dage til noget særligt og få en smule glamour ind i den grå hverdag.

Og en måderne du kan pifte fredagen op på er at invitere dine veninder eller kollegaer forbi til en skøn fredagsdrink. Prøv f.eks. denne her Pink grape mojito, som både har wauw-effekt og er utroligt frisk og velsmagende.

Pink Grape Mojito Pink Grape Mojito Pink Grape Mojito

pink mojito

Ingredienser pr. drink:

Saften fra ½ pink grapefrugt
Saften fra ½ lime
5 mynteblade
3 cl sukkersirup eller 2 spsk. rørsukker
5 cl hvid rom
Danskvand

Fremgangsmåde:

Kom frugtsaft, mynte, sukkersirup og rom i et glas og rør sammen. Mas gerne frugt og mynte lidt. Kom masser af isterninger i og top op med danskvand.


emilyS

HVERDAGSGLAMOUR handler om at finde glæden i at gøre mere ud af alle de små hverdagsting. Kig med ind i Emily Salomons verden og bliv inspireret af, hvordan hun lægger hverdagsmakeup, hvad hun har i basisgarderoben, hvordan hun krøller sit hår, tager fine feriefotos, indretter sit hjem, laver nem, sund og lækker mad og meget, meget mere – alt sammen med stil.Emily Salomon har en af de mest besøgte livsstilsblogs i Danmark med mere end 70.000 unikke besøgende om måneden.

Du kan købe Hverdagsglamour her. Du kan også følge med i Emilys egen hverdag på emilysalomon.dk.