Fiktion Skønlitteratur

Love from Down Under

Love from Down Under

Kender du det, at man sidder og læser en roman og bliver så begejstret for forfatterens beskrivelse af et område, en egn eller en gade, at man bare må søge på gadenavne og se billeder eller finde den eksakte placering på Google maps?

Jeg gør det tit!

Drømmer, mens jeg lader mig føre gennem New York af Paul Auster, udforsker Paris sammen med Patrick Modiano, ser Barcelona gennem Carlos Ruíz Zafons øjne. Og pludselig får jeg lyst til at lære området, som hovedpersonerne færdes i, bedre at kende.

Kig fra Manly til Sydney og havnen. Kig fra Manly til Sydney og havnen.

Det samme gjorde jeg, da jeg læste Mig uden dig, som er skrevet af Kelly Rimmer og foregår i Australien.

Kærlighed og romantik i Sydney

Mig uden dig handler om Callum og Lilah, der begge arbejder i Sydney og tager færgen frem og tilbage fra storbyen til Manly, der ligger lidt nord for Sydney havn.

En dag lægger Callum mærke til Lilah på færgen, da hun sidder og hviler sig i solen med bare, beskidte fødder. Hun har taget stilletterne af efter en lang dag som miljøretsadvokat. Callum løfter blikket fra hendes fødder til hendes ansigt og bliver øjeblikkeligt draget af hendes udstråling.

De falder i snak, og det er nærmest kærlighed ved første blik.

Historien omkring dette første møde er så sød og romantisk, at jeg havde lyst til at se stedet og færgen for mig. Få klik på nettet, og så var jeg der. Dér på den grønne færge startede eventyret for de to. Dér på smukke Manly og i den prægtige australske natur udspiller historien om Callum og Lilahs spirende kærlighed sig.

mig uden digFærgen mellem Sydney og Manly.

Callum og Lilah indleder et forhold. Alt ser lyst ud, men en dag kan Lilah ikke længere ignorere de små sygdomstegn, hun sådan har frygtet skulle vende tilbage og derfor har holdt hemmelige for Callum …

Rørende romantiske læsning

Mig uden dig er både rørende og sørgelig læsning, for ud over at være en virkelig god kærlighedsroman er det en skildring af livet, når det både er rosenrødt og gør rigtig ondt. Det er til alle, der nyder en god roman i stil med Jojo Moyes, Nicholas Sparks og David Nicholls.

Så hvis du holder af romantiske fortællinger med et strejf af alvor og eftertænksomhed, så tag med til Australien og mød Callum og Lilah.

God læselyst 🙂


Kort om “Mig uden dig”

mig uden dig kelly rimmer

Mig uden dig er en ægte kærlighedsroman om både det smukke og det svære i livet til alle, der elsker Jojo Moyes, Dave Nicholls og Nicholas Sparks.

Callum arbejder for et stort pr- og marketingfirma i Sydney og tager hver dag færgen fra storbyen hjem til Manly nordpå. En dag på færgen falder han i snak med Lilah, en engageret jurist og miljøforkæmper, og deres første møde udvikler sig hurtigt til en stormfuld forelskelse. Ingen af dem tror på kærlighed ved første blik, men de klikker bare. Lilah forsøger dog først med alle midler at kæmpe imod. Hun opfinder den ene undskyldning efter den anden for ikke at lade følelserne tage over, men til sidst giver hun efter og lader kærligheden skylle ind over sig.

Alt ser lyst ud, og deres forhold bliver stærkere dag for dag. Men så en dag kan Lilah ikke længere ignorere de små sygdomstegn, hun har frygtet og holdt hemmelige for Callum …

Køb Mig uden dig til halv pris her

(tilbuddet gælder til 1. december 2017 eller så længe lager haves)