CarlsenPuls Bøger til unge Young Adult-romaner

Læserløgne du med stor sandsynlighed har fortalt dig selv

ya, young adult, læser, læs, bog, bøger, ungdomsbog, ungdomsbøger

Det er ikke altid let at være læser. Det sker, at vi gisper ved cliffhangere, græder til slutninger og forelsker os i helten. Og så lyver vi nogle gange for os selv. Her finder du en liste over nogle af løgnene.

Jeg har andre planer i weekenden

via GIPHY

Liar, liar, pants on fire. Måske har du rent faktisk planer i weekenden, som ikke involverer bogindkøb og læsning, men let’s be real. Når du siger, at du har planer i weekenden, så er det som regel fordi du skal læse.

Jeg skal bare købe én bog

via GIPHY

Det er måske din plan kun at købe én bog, men lige så snart du træder ind i butikken eller klikker dig ind hos onlineforhandleren, vælter gode tilbud frem, eller du bliver fanget af en uimodståelig forside. Bare rolig, vi dømmer ikke.

LÆS OGSÅ: 5 bøger du skal læse, hvis ikke du kan få nok af Kære Evan Hansen

Jeg dømmer ikke en bog på dens forside

via GIPHY

Hænderne i vejret hvis du har dømt en bog på dens omslag. Det er okay. Vi gør det alle sammen, selvom vi godt ved, at vi ikke burde, men helt ærligt, hvem kan også sige nej til en flot forside?

Jeg beholder bogen, hvis jeg nu vil genlæse den

via GIPHY

Gemmer du også på bøger, du med stor sandsynlighed ikke kommer til at genlæse? Måske er det fordi bogen er flot, eller fordi det gør ondt at skille sig af med bøger. Det er helt okay. Se det som en måde at gøre plads til nye yndlingsbøger i din samling.

LÆS OGSÅ: Glem prinsen på den hvide hest – i denne bog redder pigerne sig selv

Bare ét kapitel mere

via GIPHY

Måske den største læserløgn af alle. I stedet for faktisk kun at læse det ene kapitel, ender det ofte med søvnløse nætter med trætte øjne, men også en bog mindre på vores tbr-liste. Lærer vi det nogensinde? Sikkert ikke …

Mangler du inspiration til din læsning? Find den her!

læseguide, inspiration, bog, bøger, læs, læsning, ya, young adult, ungdomsbog, ungdomsbøger, ungdomslitteratur