Fiktion Romantiske bøger Skønlitteratur

Romance-forfatter: “Jeg tror ikke på kærlighed ved første blik”

Romance-forfatter: "Jeg tror ikke på kærlighed ved første blik"

Kelly Rimmer er forfatteren bag den rørende kærlighedsroman Mig uden dig. LOVEBOOKS har sendt en række læserspørgsmål til den australske forfatter, og nu giver vi jer svarene. Læs med her og find ud af, hvad der inspirerede Kelly Rimmer til at skrive, hvem hendes yndlingsforfatter er, hvilken fiktiv karakter der var hendes første crush og meget mere.


I din bog falder Callum for Lilah første gang, han ser hende. Tror du på kærlighed ved første blik? 

Det er en forfærdelig uromantisk ting at indrømme, men nej, det gør jeg ikke. Jeg tror, kærligheden er en af de dybeste følelser, et menneske kan opleve, og at det derfor tager tid til at udvikle sig og vokse. Kærlighed kan dog godt begynde med en voldsom tiltrækning vd første blik – tæller det?

Hvordan fik du idéen til Mig uden dig

Jeg var, bogstaveligt talt, om bord på en færge i Sydney, da jeg fik idéen, der førte til denne bog. Jeg så en kvinde i et fint jakkesæt – uden sko – og en mand som forsøgte at score hende. Hun var meget afvisende overfor ham, og det var faktisk lettere akavet, men det fik mig til at spekulere … Hvorfor gik hun rundt i bare tæer? Og hvad nu hvis, det ikke gik, som det gjorde – hvad hvis de to rent faktisk gik godt i spænd sammen? Jeg fik et par nøgleidéer, som jeg gerne ville udforske, og åbningsscenen blev maskinen der satte resten af romanen i gang.

Hvordan har du researchet til bogen? 

Jeg brugte flere hundrede timer på at researche til Mig uden dig – og jeg lærte en masse fascinerende ting om Huntington’s Disease, miljøet, miljølovene, stamcelle research og selvfølgelig Sydney og Manly.

Faktisk lærte jeg langt mere om de emner, end jeg havde plads til i bogen! Det var ikke en synderligt effektiv måde at researche på, men jeg elsker at lære noget nyt, og jeg bliver hurtigt revet med, når jeg læser om et spændende emne.

Hvem er din yndlingsforfatter – og hvorfor? 

Jeg har svært ved at vælge én yndlingsforfatter, for jeg elsker virkelig at læse! Jeg bliver nok nødt til at nævne den forfatter, som har inspireret mig mest – nemlig Jodi Piccoult. Jeg har altid drømt om at skrive, og det var faktisk bogen For min søsters skyld, der inspirerede mig til at skrive kvindelitteratur.

Hvem var dit første fictional crush? 

Jeg elskede bøgerne om Anne fra Grønnebakken, da jeg var barn! Og hvis Gilbert Blythe en dag skulle dukke op, ville jeg være helt klar til at løbe væk med ham!


 Mig uden dig af Kelly Rimmer

ItemImage

Mig uden dig er en smuk kærlighedsroman. Bogen handler om Callum, som arbejder i Sydney. En dag falder han i snak med Lilah, en engageret jurist og miljøforkæmper, og det udvikler sig hurtigt til en stormfuld forelskelse. Ingen af dem tror på kærlighed ved første blik, og Lilah forsøger at kæmpe imod, men giver til sidst efter. Alt ser lyst ud, men en dag kan Lilah ikke længere ignorere de små sygdomstegn, hun har frygtet og holdt hemmelige for Callum …

Køb bogen hos din boghandler eller her.

About

LOVEBOOKS.dk er stedet for dig, der elsker kærlighedshistorier. Her samles læsere af alle slags kærlighedshistorier for at dele læseoplevelser med hinanden. Følg os på facebook, instagram og bloggen. LOVEBOOKS er en del af Lindhardt og Ringhof Forlag, og vi stræber efter at udgive og digitalisere de bedste bøger inden for romancegenren. Vi guider dig til de bedste læseoplevelser – uanset om du er til historiske dramaer, fantasy, chick-lit eller bare en god kærlighedsroman.