Indefra

Julekalender fra Lindhardt og Ringhof: Vind et helt års forbrug af bøger!

Julekalender, Lindhardt og Ringhof

Juletiden nærmer sig – og jul betyder julestemning og julegaver! På Lindhardt og Ringhof har vi lavet en julekalender med 24 låger med skønne bogpræmier til hver dag i december – OG, en hovedpræmie på et års forbrug af bøger!


Synes du også, at de bedste gaver kommer i flade pakker? Det synes vi!

Derfor har vi lavet en julekalender med de bedste bogpræmier til en masse heldige vindere samt den helt store gevinst på et års forbrug af bøger. Hver dag er der mulighed for at vinde flotte bogpræmier i form af både skønlitterære udgivelser og fagbøger til enten dig selv, eller en du holder af.

Julekalenderen består af 24 låger, og bag hver låge gemmer der sig et billede af en bog og et spørgsmål til bogen. Du deltager i konkurrencen om bogen ved at svare rigtigt på dagens spørgsmål.

Og så deltager du ved hvert svar samtidig i lodtrækningen om den helt store (jule)hovedpræmie på et års forbrug af bøger!

Jo flere dage du deltager, jo større er chancen for at finde den helt store gevinst. Vinderen af præmien på et års forbrug af bøger trækker vi lod om d. 3. januar, og vinderen får direkte besked.

Julekalenderen 2023


Kommer det ikke frem? Klik her og skriv dig op til julekalenderen.





Hvis du også er interesseret i at vinde børnebøger, kan du også deltage i vores julekalender fra Forlaget Carlsen herunder.

LÆS OGSÅ: Julekalender fra Carlsen: Vind et års forbrug af børnebøger!