Indefra

GoTutor fordobler antal ansatte og lektiehjælpere på et år

GoTutor

Landsdækkende kampagne på TV2 skal sætte yderligere fart på selskabets vækstambitioner.

I dag lancerer GoTutor en landsdækkende kampagne på TV2 og forskellige digitale medier, som kommer til at køre frem til slutningen af september. Kampagnen er et led i en vækstplan, som skal sætte yderligere fart på selskabets ambitioner.

”Vi er nu over 20 medarbejdere, og det er mere end dobbelt så mange, som vi var for bare få måneder siden. Det samme gælder for antallet af lektiehjælpere, hvilket vi selvfølgelig er taknemmelige for, for det vidner både om, at elever og forældre efterspørger den kvalitet, vores undervisere tilbyder, og at vi er en attraktiv virksomhed at arbejde for,” siger GoTutors direktør Ruben Samuel Sørensen.

Familien Münster er glade for lektiehjælp

GoTutor yder lektiehjælp og privatundervisning målrettet elever i grundskolen og på gymnasiet med det formål at skabe selvtillid, trivsel og øget fagligt udbytte af undervisningen.

Hele familien Münster har en travl hverdag som Youtube-fænomener i Danmark, så for at sikre at familiens børn bevarede skoleglæden og fortsat opnåede gode resultater, kontaktede forældrene GoTutor. Hanne Münster, som er mor til Max, der går i 3.G og Naja, som går i 6. klasse, fortæller bl.a. i TV-reklamerne:

”Jeg valgte GoTutor til at hjælpe mine børn, fordi jeg kunne se på nettet, at de havde fået virkelig gode anmeldelser på Trustpilot. Og ved første kontakt var der en god dialog. De lektiehjælpere, som så kom ind ad døren, var imødekommende og professionelle men også på en sjov måde, så mine børn blevet grebet af at skulle lære.”

Lindhardt og Ringhof Uddannelse, en del af Egmont, overtog i 2020 år majoriteten af GoTutor. Ruben Samuel Sørensen blev ny direktør i GoTutor sidste år. Han kom fra en stilling som partner og analysedirektør hos Kunde & Co.

Læs mere her: