Fiktion Romantiske bøger Skønlitteratur

Er du klar til at binge-læse LOVE IS WAR?

love is war

Er du vild med dramatiske fortællinger om længsel og kærlighed? Så har du gode ting i vente. Love is war-serien handler om Scarlett og Dante, der voksede op som barndomskærester, og nu hader hinanden. Men de må begge hurtigt indse, hvor hurtigt had kan forandre sig til kærlighed.

Og bedst af alt? Begge bøger i serien er udkommet, så du kan binge-læse hele historien i ét hug.


LOVE IS WAR er den dramatiske fortælling om Scarlett og Dantes stormombruste kærlighed. Første bog i serien fortæller historien fra Scarletts perspektiv, mens vi i anden bog får Dantes historie – og hans mange hemmeligheder …

Love is war 1: Scarletts historie

Er du klar til at binge-læse LOVE IS WAR?

Scarlett hader Dante. Han var hendes gamle high school-kæreste, men nu har hun ikke flere varme følelser tilbage for ham. Men da hun efter flere års adskillelse møder ham igen, blusser deres indbyrdes begær uundgåeligt op igen.

Scarlett kan ikke komme sig over, hvordan Dante svigtede hende, og derfor beslutter hun sig for at tage hævn. Denne gang skal han ikke slippe med hjertet i behold. Denne gang vil hun knuse hans hjerte, som han knuste hendes. Denne gang er der dømt krig.

>> Køb LOVE IS WAR – Scarletts historie som e-bog eller få den som lydbog. Du kan også låne bogen på biblioteket.

>> Snup en gratis læseprøve her.

Love is war 2: Dantes historie

Er du klar til at binge-læse LOVE IS WAR?

Scarlett og Dante har næret et intenst had-kærlighedsforhold til hinanden, siden de gik fra hinanden fem år tidligere. Selvom de ikke kan holde sig fra hinanden, bekriger de hinanden gang på gang. Scarlett har nemlig ikke tilgivet Dante for det, han gjorde mod hende for fem år siden.

Men Dante gemmer på mange hemmeligheder, og efterhånden som gamle løgne afsløres, fortæller han sin historie. Vil det ende krigen mellem dem? Og kan deres kærlighed overleve?

>> Køb LOVE IS WAR – Dantes historie som e-bog eller snup den som lydbog. Du kan også låne bogen på biblioteket.

About

LOVEBOOKS.dk er stedet for dig, der elsker kærlighedshistorier. Her samles læsere af alle slags kærlighedshistorier for at dele læseoplevelser med hinanden. Følg os på facebook, instagram og bloggen. LOVEBOOKS er en del af Lindhardt og Ringhof Forlag, og vi stræber efter at udgive og digitalisere de bedste bøger inden for romancegenren. Vi guider dig til de bedste læseoplevelser – uanset om du er til historiske dramaer, fantasy, chick-lit eller bare en god kærlighedsroman.