Indefra Uncategorized

Den nye dreng i klassen hedder Mofibo

Den nye dreng i klassen hedder Mofibo

klassevaerelseDet danske e-bogsmarked går nu i 3. klasse. Vi startede i skole i år 2010, nervøse og spændte og med de ældre generationers milde pres hængende over os. Mange i klassen er først ved at knække (læse-)koden nu og de fleste er stadig bange for de store i skolegården: Amazon, Google og Apple.

Nogle er gået ud af klassen, nogle flyttet til Luxemborg og nye er kommet til. At skifte skole har vist altid været forbundet med store muligheder og især store faldgruber. Hvem var du, hvem kunne du blive, hvem ville din nye klasse lade dig være, hvilke positioner var åbne, hvilke allerede taget?

Efter sommerferien startede der en ny dreng i klassen. Han hedder Mofibo. Han er en abonnementsordning, smart og hurtig, men kan man stole på ham, vil han virkelig være venner med sådan en bogorm som os eller hvad er han egentlig ude på? Saxo, som ellers har haft en dominerende rolle siden vi startede i 0. E, virker mest optaget af at lege med gruppen af selvudgivere, som startede i klassen sidste år.

Mange spørger, om Mofibo har sovet i matematiktimen og mener, at han må have regnet forkert. Kan man få nogen til at betale 99 kr om måneden for ubegrænset adgang til e-bøger og samtidig kunne betale forlag og forfattere en rimelig pris? Der er ingen tvivl om, at alle i klassen har fokus på at regne den rigtigt ud, at alle skæver til sidemanden og forsøger at få det til at gå op både lige nu og på den lange bane. Så jeps, der er excel-gymnastik side om side med kodesprog på dagens skoleskema i 3. E.

Vild med ham (læs videre og få – måske – en gratis e-bog)

Vi har besluttet os for at give Mofibo en gave som opvarmning til bogbranchens store fætter-kusine-fest BOGFORUM – for vi synes faktisk, at han er ret cool. Derfor kan du læse den nye BRIDGET JONES bog, VILD MED HAM, på Mofibo allerede fra den 8. november. Så er du spændt på at høre, hvordan Bridget Jones klarer sig som enlig mor og med et parallelt liv på twitter og facebook, så er det måske nu, at du skal prøve Mofibo af.

Skærmbillede 2013-10-24 kl. 22.09.32Ellers har du også mulighed for at score et anmeldereksemplar af e-bogen fra iBooks. Det kræver, at du har en iPad eller iPhone og at du sender en mail med emnet BRIDGET JONES til digital@lrforlag.dk senest tirsdag den 29. oktober. Så deltager du i lodtrækningen om et af de 20 eksemplarer, som vi håber at du bagefter vil tage dig tid til at give stjerner og et par ord med på vejen i iBooks.

Er du mere litterært anlagt eller bare Paul Auster-fan, har du mulighed for at få RAPPORT FRA DE INDRE LANDSKABER som e-bog til anmeldelse nu. Send en mail med emnet AUSTER til digital@lrforlag.dk senest tirsdag den 29. oktober og kryds fingre.

 

rapportfradeindrelandskaber9788711352441

Er lige nu stærkt optaget af boganbefalinger: Hvor får vi dem fra, hvem lytter vi mest til, hvornår får vi den der trang til at få fat i en en bestemt bog straks? Hvor læser vi, hvornår, hvorfor, hvordan? Er dagligt glad for forlagets fantastiske redaktører og ikke mindst forfattere, der udtænker, skriver og redigerer bøger, vi ikke vidste vi ville komme til at elske. Er også født 1977, bor på Amager med mange reoler, en mand og to børn.