Fiktion Inspirationslister og guides Uncategorized

Bøger med humor og hjertevarme

Bøger med humor og hjertevarme

En plan om at bortføre Messi. Verdens Smukkeste Mand og to svenske søstre på charterferie. En mand i midtvejskrise, der murer sig inde – bogstaveligt talt.

Lindhardt og Ringhofs forfattere mangler heldigvis ikke fantasi, og dette forår byder på nye, hjertevarmende bøger. Her er tre af dem.

Fejltagelsernes bog af Sanne Bjerg

Bøger med humor og hjertevarme

Fejltagelsernes bog er en varm og farverig historie om fejltagelser og tilgivelse, om skæbne, skak og fodbold – og om at turde tage nogle chancer i livet. Vaclav Krakowiak er bange for at begå fejl. Derfor har han udviklet den teknik at se livet som et skakspil, hvor konsekvenserne af næste træk kan forudses. Han driver et agentur i Barcelona, som hjælper mennesker med at undgå fejl. En ung mand forveksler agenturet med et fodboldagentur og beder om hjælp. Da Krakowiak modvilligt accepterer den nye klient, er det den første af en række fejl, der fører frem til en katastrofal plan om at bortføre verdens bedste fodboldspiller, Messi …

-> Køb bogen hos din boghandler eller online her.


Muren af Torben Munksgaard

Bøger med humor og hjertevarme

Da den midaldrende forretningsmand Bjørn Thomsen bliver forladt af sin kone, beslutter han sig for at vende verden ryggen og mure sig inde. Bogstavelig talt: Han bygger en høj mur hele vejen rundt om sit hus for at være i fred for resten af verden. Sådan noget gør man ikke uhindret i det parcelhuskvarter, hvor Bjørn bor. Naboerne vil ikke finde sig i, at han bare sådan melder sig ud og bryder de uskrevne regler for fællesskabet, og snart begynder en indædt nabokrig med muren som centrum. Torben Munksgaard, som havde stor succes med Retrograd og Sort hund, er her tilbage i storform.

-> Køb bogen som e-bog eller lydbog her.


Verdens smukkeste mand af Lena Ackebo

Bøger med humor og hjertevarme

Verdens smukkeste mand er en varm historie om, hvordan kærligheden kan ramme med fuld kraft, når man mindst venter det. Mona og Barbro er søstre og har intet tilfælles andet end en dårlig barndom. Mona følger modvilligt med, da Barbro foreslår, at de rejser på charterferie til Mallorca. Rejsen udvikler sig på en måde, ingen af dem havde drømt om. For dernede møder de nemlig Verdens Smukkeste Mand, en yderst charmerende englænder. Han tager Mona med storm og gør Barbro meget mistænksom. Efter en uge på Mallorca er alt forandret i søstrenes liv.

Udkommer 19. april 2017. Forudbestil den her.


Humoristiske bøger Humoristiske bøger