Billedbøger Børnebøger Børnebøger 3-5 år Børnebøger 6-9 år Carlsen Sjove børnebøger

Læs og leg med Bogen der hellere ville være en badevægt. Oplev den interaktive bog her!

Bogen der hellere ville være en badevægt

I Bogen der hellere ville være en badevægt møder du bogen, der ville være alt muligt andet end en bog. Bliv klogere på bogens interaktive dele herunder.


I Bogen der hellere ville være en badevægt står det klart, at en bog skal læses, men at den også kan bruges til alt muligt andet. Den kan endda være en lille smule magisk. Hvis dit barn ikke kan sidde stille under læsningen, er denne bog måske det helt rigtige for jer!

LÆS OGSÅ: Bogen til dem, der har lidt svært ved at sidde stille

Forfatterne og makkerparret Thomas Skov og Martin Sommer er vant til at underholde med lyd, billeder og tekst, og de er derfor helt på hjemmebane med denne bog. De har sammen stykket en læseoplevelse sammen, der kan leges med, og som helt sikkert vil ændre jeres opfattelse af at læse!

Læs mere om Bogen der hellere ville være en badevægt her.


Se eksempler fra bogens sider her

Læs og leg med Bogen der hellere ville være en badevægt. Oplev den interaktive bog her!

Bogen, som historien handler om, var virkelig træt af sætninger som “der var engang” mig her, og “snip, snap, snude” mig der. I virkeligheden ville den faktisk bare hellere være en badevægt, en guitar, eller måske en zoologisk have. Bare alt andet end en bog.


Læs og leg med Bogen der hellere ville være en badevægt. Oplev den interaktive bog her!

Men bogen kan ikke finde ud af ikke at være en bog, og den skal derfor have lidt hjælp fra sin læser til at ændre sig. I skal blandt andet hjælpe bogen med at blive et brætspil, et skæg, en bjørnefælde og mange andre ting.

Bogen der heller ville være en badevægt skal både spilles på, vendes og drejes, læses og leges med. Den lægger op til sjov mellem dit barn og bogen, og er særligt god, hvis du også gerne vil bringe bevægelse og fantasifuldhed ind i dit barns liv.


Læs og leg med Bogen der hellere ville være en badevægt. Oplev den interaktive bog her!Bogen der hellere ville være en badevægt

Læs og leg med Bogen der hellere ville være en badevægt. Oplev den interaktive bog her!

Det her er bogen, om bogen der ikke vil være en bog, men en badevægt.

Den ville faktisk også hellere være en parkeringsplads. Eller en zoo. Der er rigtig mange måder IKKE at være bog på! Bogen skal bare have lidt hjælp fra sin læser (eller rettere IKKE-læser).

Med enkel streg og sjov tekst får barnet en helt ny oplevelse af, hvad det vil sige at læse og lege.

Fra ca. 5 år.

Du kan købe Bogen der hellere ville være en badevægt online, fx. hos Bog&idé, eller i din nærmeste boghandel.