Bøger til unge Børnebøger Inspirationslister og guides

Seks fængende bøger til din teenager

Carlsenpuls, bøger til teenagere, ungdomsbøger, ungdomsbog, ya, young adult bøger

Trænger din teenagers bogreol til at blive opdateret? Eller er læselysten måske ikke helt, hvad den har været? Så er der hjælp at hente her.

Vi har samlet seks af forårets mest fængende bøger til unge – her er både skarpe, spændende og sjove pagetuners til dem, der elsker rørende og rå realisme, sød romantik og fantasy.

En af os lyver

En af os lyver 
af Karen M. McManus
En af os lyver er en af 2017’s helt store YA-hit i USA og nu kommer den endelig på dansk! Det er mystik, det er romantik – og så er det bare sindssygt spændende! En pageturner i ordets oprindelige betydning.
Udkommer d. 9. januar
–» Forudbestil En af os lyver her 

Hvor solen skinner om natten

Hvor solen skinner om natten
af Annie Bahnson
En dansk YA-debut og en vanvittigt rørende fortælling om et helt særligt møde på en græsk ø imellem to danske piger og en ung syrisk flygtning. Og en fælles mission om at hjælpe flygtningen til Danmark. Her må der grines og grædes!
Udkommer d. 16. januar
–» Forudbestil Hvor solen skinner om natten her

Kragens kald

Kragens kald
af Leigh Bardugo
Hvis du er til den absolut allerbedste fantasy, så er du til Leigh Bardugo! Hun har begejstret læsere i hele verden med Greisha-trilogien – og nu er hendes internationale YA-hit klar på dansk. KRAGENS KALD er fantasy og mystery i én og samme bog. Go get it!
Udkommer d. 15. februar

Hazel Wood

Hazel Wood 
af Melissa Albert
En original fantasyroman med et eventyrligt twist á la Tim Burton – og én af årets absolut mest ventede YA-romaner. Også læsere, som normalt ikke er til fantasy, vil nyde denne originale, mørke, sjove og ikke mindst smukke roman.
Udkommer d. 20. februar.

–»Køb Hazel Woods som e-bog her

Seks fængende bøger til din teenager

Når ingen hører dig skrige 
af Stephanie Perkins
Er du klar til YA-romance-horror? Perkins, som stod bag hittet ANNA OG DET FRANSKE KYS, er stærkt tilbage med en roman fyldt med blod – og med dampende romantik. Det er fedt, det er voldsomt, det er steamy. Det er lige, som det skal være!
Udkommer d. 5. april

Fordelen ved hemmelige forelskelser

Fordelen ved hemmelige forelskelser 
af Becky Albertalli
Endelig er der nyt på dansk fra Becky Albertalli! Hun hittede med bogen om SIMON VS. VERDENS FORVENTNINGER, filmen er snart klar på det store lærred – og nu kommer den vidunderlige historie om Molly og de 27 hemmelige forelskelser.
Udkommer d. 24. april

God læselyst!