nye bøger, carlsenpuls, all the feels, efterårslæsning

Hvis du heller ikke vil gå glip af nogle af de YA-bøger, vi glæder os allermest til i de kommende måneder, foreslår vi, at du finder kalenderen frem, for der er dømt høj puls på udgivelsesfronten!

Den kommende tid er fyldt med stærke, gribende og vigtige YA-bøger fra store amerikanske forfattere såvel som nye og velkendte stemmer fra Danmark og norden. Her kan du få et overblik over de kommende titler, og hvornår de udkommer.

Se listen:

Sex education – en guide til livet

Den officielle Sex Education-guide til forhold, sex og meget mere.

Er du usikker på din krop? Ved du ikke helt, hvordan du har det? Er du bekymret for, om det der du oplever lige nu er normalt? Bare rolig: Den selvudnævnte sex-vejleder Otis Milburn og hans venner står klar til at hjælpe i denne ærlige, feministiske og positive livsguide.

Bogen dækker alt fra forståelse af kroppens anatomi, kropspositivisme, følelser, samtykke og seksualitet i det minefelt, som moderne kærlighed nu engang er. Bogen besvarer de spørgsmål, som du er for bange til at stille, i et sprog der er til at forstå. (Og selvfølgelig med samme humor og forståelse, som du kender fra karaktererne i serien på Netflix.)

Fra ca. 14 år

Køb Sex Education – en guide til livet online, fx hos Bog & Ide, eller i din foretrukne boghandler.
Rick Riordan: Kane Arkiverne – Den røde pyramide (1)

I Rick Riordans nye serie Kane Arkiverne er det den egyptiske mytologi som er omdrejningspunktet.

De to søskende Sadie og Carter har levet hver for sig, siden deres mor døde. Sadie har bosat sig i London, og Carter har rejst verden rundt med deres far Julius.

Julius er optaget af egyptologi, og bruger sit liv på at forske i det. Han sætter sig til at udføre et eksperiment på et museum, hvor han har inviteret begge hans børn hen. Men eksperimentet går grueligt galt, for han kommer til at vække guden Seth…

Julius bliver forvist af guden til intetheden, og Sadie og Carter må flygte for deres liv.

Du kan købe Kane Arkiverne – Den røde pyramide (1) online, eller i din nærmeste boghandel fra d. 26 oktober.
Karen M. McManus: Du bliver min død

Ivy, Mateo og Cal var engang tætte, men nu er Carlton High og en virkelig dårlig start på dagen det eneste, de har til fælles.

Da de mødes en dag, beslutter de sig for at pjække sammen og køre ind til byen. Ligesom i gamle dage. De har bare ikke meget at sige til hinanden. Men da en anden elev fra skolen findes død ændrer deres dag sig fra kedelig til dødelig. Og den er kun lige begyndt.

For det viser sig, at de tre stadig har noget til fælles: En forbindelse til den myrdede elev. Og de skjuler alle tre noget. Måske er deres tilfældige genforening slet ikke så tilfældig alligevel?

Du kan købe Du bliver min død online, eller i din lokale boghandler fra d. 1 december.
Husk du altid kan holde dig opdateret på vores udgivelser på Instagram og Facebook!