Aktiviteter Børnebøger Børnebøger 0-2 år

Naturskattejagt med Lille Tut – Download aktivitetsark her

Lille Tut

Lille Tut er en serie med massere af eventyr og glæde. Nu kan du komme på dit eget lille eventyr med Lille Tut gennem aktivitetsarket, som du kan downloade her.


Kom med ind i Lille Tut-universet som er fuld af sjov, eventyr, nysgerrighed og varme. Lille Tut er også blevet til en tv-serie på DR Minisjang, som er skabt af Maria Mac Dalland og produceret af Morten Kaufmann. Nu kan du downloade et sjovt aktivitetsark til dine børn, der handler om Lille Tut.

LÆS OGSÅ: Gode børnebøger til de 0-3-årige

I Lille Tut bøgerne følger vi Lille Tut. Hun bor sammen med sin mor, far, storebror og hendes kat Gato. På Lille Tuts værelse bor Nisse i et lille mussehul i væggen. Nisse har et økolokopter, der er en flyvende valnøddeskal. Denne magiske skal kan trylle Lille Tut og Gato små! Det betyder, at de alle tre kan tage ud på eventyr sammen.

LÆS OGSÅ: Maria Mac Dalland om Lille Tut: De alleryngste har brug for ro og nærvær – ikke fart og tjubang

Download aktivitetsarket herunder og kom med på en sjov naturskattejagt med Lille Tut.




Download aktivitetsark: Naturskattejagt med Lille Tut – Download aktivitetsarket her

Naturskattejagt med Lille Tut - Download aktivitetsark her



Sådan kommer du i gang med aktivitetsarket

Det skal du bruge: 

  • En printer (gerne med farvepatron) 
  • Papir 
  • Blyant/farveblyant/tusch – bare noget du kan skrive med!

Print aktivitetsarkene 

Aktivitetsarket Naturskattejagt med Lille Tut ser bedst ud, hvis du printer dem i farve.

Aktiviteten

I aktivitetsarket skal du ud i naturen! Du skal nemlig ud og finde naturens egne små skatte. På aktivitetsarket finder du en tjekliste over de ting, som du skal finde. Du skal blandt andet finde et blad, en nød, en sten og meget mere. Du skal bare downloade aktivitetsarket, så kan du komme på et rigtigt natureventyr med Lille Tut, Gato og Nisse.




Vil du læse Lille Tut? Så kig med her!

Lille Tut og fugleungen

Naturskattejagt med Lille Tut - Download aktivitetsark her

Rejs med på eventyr sammen med Lille Tut, Gato og Nisse! På Lille Tuts værelse bor Nisse i et musehul i væggen.

Lille Tut, Gato og Nisse flyver ud på eventyr i Nisses økolopeter, en flyvende valnøddeskal. De lander i skoven, hvor de møder en lille fugleunge, der har svært ved at lære at flyve. Heldigvis kan Nisse hjælpe.

Lille Tut findes også som tv-serie skabt af Maria Mac Dalland og produceret af Morten Kaufmann for Toolbox Film og vises på DR Minisjang i 2024.

Du kan købe Lille tut og fugleungen i din foretrukne forhandler eller via linket her




Lille Tut og søhestene

Naturskattejagt med Lille Tut - Download aktivitetsark her

Lille Tut, Gato og Nisse flyver ud på eventyr i Nisses økolopeter. De lander på havbunden, hvor de møder en meget travl søhestefar. Han har lige født hundredevis af små søhesteunger, der fryser; for det tager tid at give dem alle tøj på. Heldigvis kan Nisse hjælpe.

Lille Tut-universet er drevet af nysgerrighed, eventyrlyst og forståelse for de mindste. Lille Tut findes også som tv-serie skabt af Maria Mac Dalland og produceret af Morten Kaufmann for Toolbox Film og vises på DR Minisjang i 2024. 

Du kan købe Lille tut og søhestene i din foretrukne forhandler eller via linket her




Lille Tut og elefantvasken

Naturskattejagt med Lille Tut - Download aktivitetsark her

Lille Tut er en lille pige, der bor sammen med sin storebror, mor og far og katten Gato. På Lille Tuts værelse bor Nisse i et musehul i væggen. Nisse har en økolokopter, en flyvende valnøddeskal, og når han tryller Lille Tut og Gato små, kan de komme med på eventyr ud i verden.

De lander i junglen, hvor de møder en elefantunge, der er ved at få et bad af sin mor i mudderpølen. Men den lille elefantunge har svært ved at stå stille, så Lille Tut må hjælpe til …

Du kan købe Lille Tut og elefantvasken online eller i din nærmeste boghandel.




Lille Tut og pingvinægget

Naturskattejagt med Lille Tut - Download aktivitetsark her

Rejs med på eventyr sammen med Lille Tut, Gato og Nisse! Lille Tut er en lille pige, der bor sammen med sin storebror, mor og far og katten Gato. På Lille Tuts værelse bor Nisse i et musehul i væggen. Nisse har en økolokopter, en flyvende valnøddeskal, og når han tryller Lille Tut og Gato små, kan de komme med på eventyr ud i verden.

Lille Tut, Gato og Nisse flyver ud på eventyr i Nisses økolokopter. De lander på en isflage, hvor de møder en pingvinfar og et æg, der begynder at sige mærkelige lyde …

Fra ca. 2 år.

Du kan købe Lille Tut og pingvinægget online eller i din nærmeste boghandel.