Indefra

Lindhardt og Ringhof glæder sig til Bogforum 2020

Foto: Thomas A.

Mange store arrangementer er blevet aflyst i år, men heldigvis er der lys forude: Det er med glæde, at Lindhardt og Ringhof har modtaget beskeden om, at Bogforum afholdes i Bella Center som planlagt 30. oktober til 1. november 2020.

Det siger forlagets administrerende direktør Lars Boesgaard og fortsætter: “For os er Bogforum den årlige fest med læsere og forfattere, hvor vi fejrer alle vores fantastiske udgivelser fra året,” siger han.

Bogforum 2019. Foto: Caspar Nørgaard

“Vi har tillid til, at Bogforum og Bella Center kan afvikle weekenden på en forsvarlig måde, der tager alle de nødvendige hensyn og forholdsregler til Covid-19, så alle alligevel får den fest, vi glæder os til,” siger Lars Boesgaard.

Bogforum 2020
Bogforum 2020 kommer til at byde på lidt færre kram og kindkys. Men der vil være god plads til samtaler om litteratur, debatter og møder mellem bogbranchens mange aktører og de mange læsere, der plejer at få inspiration og gode oplevelser med hjem. Foto: Caspar Nørgaard

Forlag har Plan B klar

De praktiske detaljer om begrænsninger på antal gæster, udvidet areal til forlagenes stande og scener og sikkerhedsmæssige tiltag bliver løbende meldt ud af Bogforum, som selvfølgelig sørger for at afviklingen af messen lever op til myndighedernes retningslinjer.

Skulle det imidlertid vise sig, at myndighedernes forbud mod store forsamlinger gør det umuligt at afvikle Bogforum i Bella Center til efteråret, har Lindhardt og Ringhof en alternativ plan klar, så hverken læsere eller forlagets forfattere bliver snydt for den årlige bogfest.

“Weekenden i uge 43 kommer til at stå i litteraturens tegn, og vi garanterer, at alle bogelskere får chancen for at være med. Også selv om man måske ikke har mulighed for eller lyst til at deltage i en stor messe. Den alvorlige situation med Covid-19 her i foråret har om ikke andet vist et væld af digitale løsninger, hvor vi kan være sammen hver for sig” siger Lars Boesgaard.

Læs mere om Bogforum her