Bogforum i Bella Centeret er et højdepunkt på bog-året. Vi har netop færdiggjort programmet for Lindhardt og Ringhofs scene – og vi har glædet os til at dele det med jer!
I år kan du blandt andet opleve Sofie Linde, der interviewes af sin mand Joakim Ingversen om sin mildest talt udfordrende graviditet, Peter Lund Madsen og Ghita Nørby, der fortæller om deres yndlingseventyr, Merete Pryds Helle, Hella Joof, Anne-Cathrine Riebtnitzsky, Leif Davidsen, Thomas Korsgaard og mange flere.
Det bliver en weekend fyldt med unikke interviews og oplæg, og vi glæder os til tre formidable dage. I år er Bogforum fra d. 26 – 28. oktober, og billetterne kan allerede købes her.
–> Du finder os på stand nummer C3-007.
Program
FREDAG D. 26. OKTOBER
10.55: Louisa Lorang – kvinden, der gang på gang lærer os at lave lækre madpakker, drinks, snacks, juices og meget mere, åbner ballet med en omgang Lorango Banko. Spil med og vind fede præmier.
11.20: Torben Munksgaard interviewes af Jarl Friis Mikkelsen om Johns saga: verden var bedre i gamle dage.
11.45: Signe Pallisgaard interviewes af Ann Lind Andersen om romanen Alle de liv, der er baseret på forfatterens egne oplevelser med en veninde tæt på døden.
12.10: Mich Vraa fortæller om Faith – sidste bind i den anmelderroste romantrilogi om Dansk Vestindien. Han bliver interviewet af Gyrith Ravn.
12.35: Karin Frei fortæller om Egtvedpigens utrolige liv. Hun interviewes af Christina Ramsø Thomsen, der instruerede afsnittet om bronzealderen i dokumentarserien Historien om Danmark.
13.00: Kirstine Kloster Andersen og Peter Øvig Knudsen taler om Spurven: spionen Vera Schalburg og giver et sjældent indblik i spionverdenen under Anden Verdenskrig. Samtalen modereres af Ole Sønnichsen.
13.25: Leif Davidsen interviewer Mogens Blom om Enken fra Kiev. En spændingsroman med den aktuelle konflikt i Ukraine som bagtæppe.
13.50: Gertrud Oelsner og Annette Hvidt fortæller om Vilhelm Hammershøi – den største og mest omfattende bog, der er udgivet om kunstneren. Billedkunstner og forfatter Eva Tind interviewer.
14.15: Sara Bouchet aktuel med Savas Vidner og Mette Wessel Fyhn aktuel med Mosefolk interviewes af Julia Lahme.
14.40: Charlotte Langkilde interviewes af Martin Breum om Færøerne – en moderne nation fødes, der er historien om Færøerne og forholdet til Danmark, som aldrig er fortalt før.
15.05: Retsmediciner Hans Petter Hougen og drabsefterforsker Bent Isager-Nielsen interviewes af Stine Bolther om De 7 dødssynder, der er udgangspunktet for en række samtaler om ondskab, moral, liv og død – og mord.
15.30: Anne Nørkjær Bang taler med Erik Brandt om designer Margit Brandts utrolige liv på baggrund af bogen Modeskaber. Samtalen modereres af Ole Sønnichsen.
15.55: Lone Theils interviewes af Annette Hyllested om krimien Heksedrengen, der er tredje bind i serien om Nora Sand, der begyndte med Pigerne fra Englandsbåden.
16.20: Peter Lund Madsen interviewer Anne Birgitte Stürup om bogen På ofrenes side, der er fortællinger om en række kendte drabs- og voldtægtssager, blandt andet mod Amagermanden.
16.45: Gitte Løkkegaard interviewer Jesper Bay-Hansen om den mandlige seksualitet på baggrund af bogen Hvad alle bør vide om mænd – pik, potens og parforhold.
17.10: Andreas Kraul interviewer William Kvist, der ærligt fortæller om kampen for at overleve og finde sig selv i international topfodbold i biografien Jagten på frihed.
18.00 – 19.00: DJ og fadøl
LØRDAG D. 27. OKTOBER
10.30: Dennis Ritter interviewer Chris Anker Sørensen og hans bror Allan Bo Andresen om Brødre på landevejen, der fortæller anekdoter fra et langt liv i cykelsporten.
10.55: Jesper Nøddesbo interviewes af Morten Ankerdal om biografien Yes Man, der giver et sjældent indblik i kampen for at klare sig i verdenstoppen af håndbold.
11.20: Leif Davidsen interviewes af Gertrud Højlund om sine rejsenoveller Tag ikke imod en pølse i Moskva – og andre historier, der alle har menneskeskæbner, livsvalg og rejsedestinationer som tema.
11.45: Michael Katz Krefeld interviewes af Ann Lind Andersen om RAVN-serien.
12.10: Veteraner er en bramfri debatbog om Danmarks veteraner, for det er aldrig uden omkostninger, når en nation sender sine soldater i krig. Lars R. Møller interviewes af Anne-Cathrine Riebnitzsky.
12.35: Sofie Linde har hadet at være gravid. Som i virkelig hadet. Det har hun humoristisk og åbenhjertigt skrevet om i Fårking gravid. Hun interviewes af Ole Sønnichsen.
13.00: Thomas Korsgaard interviewes af Klaus Rothstein om En dag vil vi grine af det, der er opfølgeren til den populære og meget omtalte debut Hvis der skulle komme et menneske forbi.
13.25: Anne-Cathrine Riebnitzsky fortæller om sin nye bog Smaragdsliberen – en roman om livets skrøbelighed og skønhed, og hvad man stiller op med tilværelsen, når man har set døden i øjnene. Hun interviewes af Charlotte Rørth.
13.50: Einar Már Guðmundsson interviewes af Siri Ranva Hjelm Jacobsen, forfatter til Ø, om romanen Pasfotos. En lys og varm dannelsesroman om ungdom, kærlighed og rejser baseret på forfatterens egen ungdom.
14.15: Abdel Aziz Mahmoud interviewer krimiforfatter Anne Mette Hancock om Mercedes-snittet. En psykologisk krimi om hævn, synsbedrag og ar i hjertet og selvstændig opfølger til Ligblomsten.
14.40: Kasper Holten interviewes af Søren Schauser om En lille bog om opera. Bogen er hans personlige fortælling om opera, om hans oplevelser og om hvorfor han elsker denne kunstart.
15.05: Merete Pryds Helle interviewes af Peter Kær om romanen Vi kunne alt – den selvstændige opfølger til Folkets skønhed, der vandt De Gyldne Laurbær.
15.30: Knud Romer fortæller om den umulige to’er, bogen der tog 12 år at skrive: Kort over paradis. Han interviewes af chefredaktør Sune de Souza Schmidt-Madsen. OBS! Romer signerer bøger før interviewet fra klokken 14.40 til 15.25 – ikke efter.
15.55: Ulla Dyrløv interviewes af Rasmus Bjerg om Barnets digitale verden. En bog til forældre, med børn i alderen 2-12 år, der vil have mobiltelefoner, iPads og familieliv til at spille bedre sammen.
16.20: Peter Lund Madsen interviewes af sin lillebror journalist Anders Lund Madsen om Frihedens pris – en kort historie om menneskehjernen, der handler om den betydning hjernen har for stress, demens, angst, skizofreni og meget mere.
16.45: Bertel Haarder synger fra Bertels bedste. De 80 sange og fortællinger udgør en underholdende politisk Danmarkshistorie om de seneste 35 år, for Bertel Haarder skåner ikke nogen. Han akkompagneres af Søren Anker – og publikum.
17.10 – 17.55: DJ og øl.
SØNDAG D. 28 OKTOBER
10.30: Michael Katz Krefeld interviewes af Gertrud Højlund om RAVN-serien.
10.55: Den amerikanske YA-forfatter Karen McManus er forfatter til kæmpesuccesen En af os lyver. Hun interviewes af Bo Tao Michaelis.
11.20: Pia Søltoft interviewes af Anne Sophia Hermansen om 10 ting ledere kan lære af Kirkegaard.
11.45: Leif Davidsen interviewes af Lone Kühlmann om sine rejsenoveller Tag ikke imod en pølse i Moskva – og andre historier, der alle har menneskeskæbner, livsvalg og rejsedestinationer som tema.
12.10: Kristian Husted interviewes af Klaus Rothstein om Vahid – en tankevækkende dokumentarisk beretning om en ung forfatters forvandling til iransk flygtning og hans rejse og ophold på danske asylcentre.
12.35: Tine Høeg og Thomas Korsgaard tager pulsen på ung, dansk litteratur med afsæt i deres romaner Nye rejsende og En dag vil vi grine af det.
13.00: Einar Már Guðmundsson interviewes af chefredaktør Sune de Souza Schmidt-Madsen om romanen Pasfotos. En lys og varm dannelsesroman om ungdom, kærlighed og rejser baseret på forfatterens egen ungdom.
13.25: Anne-Cathrine Riebnitzsky fortæller om sin nye bog Smaragdsliberen – en roman om livets skrøbelighed og skønhed, og hvad man stiller op med tilværelsen, når man har set døden i øjnene. Hun interviewes af Kathrine Lilleør.
13.50: Anne Knudsen interviewes af Nils Thorsen om Hvor jeg var barn, var der isbjørne, der er fortællinger om en usædvanlig opvækst fortalt i levende beretninger fra Grønland i 1950’erne.
14.15: Mich Vraa fortæller om Faith – sidste bind i den anmelderroste romantrilogi om Dansk Vestindien. Han bliver interviewet af Gyrith Ravn.
14.40: Merete Pryds Helle interviewes af Jes Stein om romanen Vi kunne alt – den selvstændige opfølger til Folkets skønhed, der vandt De Gyldne Laurbær.
15.05: Sofie Linde har hadet at være gravid. Som i virkelig hadet. Det har hun humoristisk og åbenhjertigt skrevet om i Fårking gravid. Hun interviewes af sin mand Joakim Ingversen.
15.30: Ghita Nørby og Peter Lund Madsen fortæller om og læser op fra deres yndlings H.C Andersen eventyr.
15.55: Peter Lund Madsen interviewes af Mathilde Friese om Frihedens pris – en kort historie om menneskehjernen, der handler om den betydning hjernen har for stress, demens, angst, skizofreni og meget mere.
16.20: Hella Joof læser højt fra Snitten & Kis.
16.45: Bogforum afsluttes med den totale blottelse af Knud Romer udført af Hassan Preisler – eller omvendt, ingen kan forudsige, hvad der vil ske, når lige præcis de to mænd mødes i ringen (40 minutter).
17.35 – 18.00: DJ og øl.
Vi tager forbehold for fejl, mangler og ændringer, og håber, at alle får en god weekend!
Læs mere om hvad, hvor og hvornår på BogForums egen hjemmeside.
Bogforum i Bella Centeret er et højdepunkt på bog-året. Vi har netop færdiggjort programmet for Lindhardt og Ringhofs scene – og vi har glædet os til at dele det med jer!
I år kan du blandt andet opleve Sofie Linde, der interviewes af sin mand Joakim Ingversen om sin mildest talt udfordrende graviditet, Peter Lund Madsen og Ghita Nørby, der fortæller om deres yndlingseventyr, Merete Pryds Helle, Hella Joof, Anne-Cathrine Riebtnitzsky, Leif Davidsen, Thomas Korsgaard og mange flere.
Det bliver en weekend fyldt med unikke interviews og oplæg, og vi glæder os til tre formidable dage. I år er Bogforum fra d. 26 – 28. oktober, og billetterne kan allerede købes her.
–> Du finder os på stand nummer C3-007.
Program
FREDAG D. 26. OKTOBER
10.55: Louisa Lorang – kvinden, der gang på gang lærer os at lave lækre madpakker, drinks, snacks, juices og meget mere, åbner ballet med en omgang Lorango Banko. Spil med og vind fede præmier.
11.20: Torben Munksgaard interviewes af Jarl Friis Mikkelsen om Johns saga: verden var bedre i gamle dage.
11.45: Signe Pallisgaard interviewes af Ann Lind Andersen om romanen Alle de liv, der er baseret på forfatterens egne oplevelser med en veninde tæt på døden.
12.10: Mich Vraa fortæller om Faith – sidste bind i den anmelderroste romantrilogi om Dansk Vestindien. Han bliver interviewet af Gyrith Ravn.
12.35: Karin Frei fortæller om Egtvedpigens utrolige liv. Hun interviewes af Christina Ramsø Thomsen, der instruerede afsnittet om bronzealderen i dokumentarserien Historien om Danmark.
13.00: Kirstine Kloster Andersen og Peter Øvig Knudsen taler om Spurven: spionen Vera Schalburg og giver et sjældent indblik i spionverdenen under Anden Verdenskrig. Samtalen modereres af Ole Sønnichsen.
13.25: Leif Davidsen interviewer Mogens Blom om Enken fra Kiev. En spændingsroman med den aktuelle konflikt i Ukraine som bagtæppe.
13.50: Gertrud Oelsner og Annette Hvidt fortæller om Vilhelm Hammershøi – den største og mest omfattende bog, der er udgivet om kunstneren. Billedkunstner og forfatter Eva Tind interviewer.
14.15: Sara Bouchet aktuel med Savas Vidner og Mette Wessel Fyhn aktuel med Mosefolk interviewes af Julia Lahme.
14.40: Charlotte Langkilde interviewes af Martin Breum om Færøerne – en moderne nation fødes, der er historien om Færøerne og forholdet til Danmark, som aldrig er fortalt før.
15.05: Retsmediciner Hans Petter Hougen og drabsefterforsker Bent Isager-Nielsen interviewes af Stine Bolther om De 7 dødssynder, der er udgangspunktet for en række samtaler om ondskab, moral, liv og død – og mord.
15.30: Anne Nørkjær Bang taler med Erik Brandt om designer Margit Brandts utrolige liv på baggrund af bogen Modeskaber. Samtalen modereres af Ole Sønnichsen.
15.55: Lone Theils interviewes af Annette Hyllested om krimien Heksedrengen, der er tredje bind i serien om Nora Sand, der begyndte med Pigerne fra Englandsbåden.
16.20: Peter Lund Madsen interviewer Anne Birgitte Stürup om bogen På ofrenes side, der er fortællinger om en række kendte drabs- og voldtægtssager, blandt andet mod Amagermanden.
16.45: Gitte Løkkegaard interviewer Jesper Bay-Hansen om den mandlige seksualitet på baggrund af bogen Hvad alle bør vide om mænd – pik, potens og parforhold.
17.10: Andreas Kraul interviewer William Kvist, der ærligt fortæller om kampen for at overleve og finde sig selv i international topfodbold i biografien Jagten på frihed.
18.00 – 19.00: DJ og fadøl
LØRDAG D. 27. OKTOBER
10.30: Dennis Ritter interviewer Chris Anker Sørensen og hans bror Allan Bo Andresen om Brødre på landevejen, der fortæller anekdoter fra et langt liv i cykelsporten.
10.55: Jesper Nøddesbo interviewes af Morten Ankerdal om biografien Yes Man, der giver et sjældent indblik i kampen for at klare sig i verdenstoppen af håndbold.
11.20: Leif Davidsen interviewes af Gertrud Højlund om sine rejsenoveller Tag ikke imod en pølse i Moskva – og andre historier, der alle har menneskeskæbner, livsvalg og rejsedestinationer som tema.
11.45: Michael Katz Krefeld interviewes af Ann Lind Andersen om RAVN-serien.
12.10: Veteraner er en bramfri debatbog om Danmarks veteraner, for det er aldrig uden omkostninger, når en nation sender sine soldater i krig. Lars R. Møller interviewes af Anne-Cathrine Riebnitzsky.
12.35: Sofie Linde har hadet at være gravid. Som i virkelig hadet. Det har hun humoristisk og åbenhjertigt skrevet om i Fårking gravid. Hun interviewes af Ole Sønnichsen.
13.00: Thomas Korsgaard interviewes af Klaus Rothstein om En dag vil vi grine af det, der er opfølgeren til den populære og meget omtalte debut Hvis der skulle komme et menneske forbi.
13.25: Anne-Cathrine Riebnitzsky fortæller om sin nye bog Smaragdsliberen – en roman om livets skrøbelighed og skønhed, og hvad man stiller op med tilværelsen, når man har set døden i øjnene. Hun interviewes af Charlotte Rørth.
13.50: Einar Már Guðmundsson interviewes af Siri Ranva Hjelm Jacobsen, forfatter til Ø, om romanen Pasfotos. En lys og varm dannelsesroman om ungdom, kærlighed og rejser baseret på forfatterens egen ungdom.
14.15: Abdel Aziz Mahmoud interviewer krimiforfatter Anne Mette Hancock om Mercedes-snittet. En psykologisk krimi om hævn, synsbedrag og ar i hjertet og selvstændig opfølger til Ligblomsten.
14.40: Kasper Holten interviewes af Søren Schauser om En lille bog om opera. Bogen er hans personlige fortælling om opera, om hans oplevelser og om hvorfor han elsker denne kunstart.
15.05: Merete Pryds Helle interviewes af Peter Kær om romanen Vi kunne alt – den selvstændige opfølger til Folkets skønhed, der vandt De Gyldne Laurbær.
15.30: Knud Romer fortæller om den umulige to’er, bogen der tog 12 år at skrive: Kort over paradis. Han interviewes af chefredaktør Sune de Souza Schmidt-Madsen. OBS! Romer signerer bøger før interviewet fra klokken 14.40 til 15.25 – ikke efter.
15.55: Ulla Dyrløv interviewes af Rasmus Bjerg om Barnets digitale verden. En bog til forældre, med børn i alderen 2-12 år, der vil have mobiltelefoner, iPads og familieliv til at spille bedre sammen.
16.20: Peter Lund Madsen interviewes af sin lillebror journalist Anders Lund Madsen om Frihedens pris – en kort historie om menneskehjernen, der handler om den betydning hjernen har for stress, demens, angst, skizofreni og meget mere.
16.45: Bertel Haarder synger fra Bertels bedste. De 80 sange og fortællinger udgør en underholdende politisk Danmarkshistorie om de seneste 35 år, for Bertel Haarder skåner ikke nogen. Han akkompagneres af Søren Anker – og publikum.
17.10 – 17.55: DJ og øl.
SØNDAG D. 28 OKTOBER
10.30: Michael Katz Krefeld interviewes af Gertrud Højlund om RAVN-serien.
10.55: Den amerikanske YA-forfatter Karen McManus er forfatter til kæmpesuccesen En af os lyver. Hun interviewes af Bo Tao Michaelis.
11.20: Pia Søltoft interviewes af Anne Sophia Hermansen om 10 ting ledere kan lære af Kirkegaard.
11.45: Leif Davidsen interviewes af Lone Kühlmann om sine rejsenoveller Tag ikke imod en pølse i Moskva – og andre historier, der alle har menneskeskæbner, livsvalg og rejsedestinationer som tema.
12.10: Kristian Husted interviewes af Klaus Rothstein om Vahid – en tankevækkende dokumentarisk beretning om en ung forfatters forvandling til iransk flygtning og hans rejse og ophold på danske asylcentre.
12.35: Tine Høeg og Thomas Korsgaard tager pulsen på ung, dansk litteratur med afsæt i deres romaner Nye rejsende og En dag vil vi grine af det.
13.00: Einar Már Guðmundsson interviewes af chefredaktør Sune de Souza Schmidt-Madsen om romanen Pasfotos. En lys og varm dannelsesroman om ungdom, kærlighed og rejser baseret på forfatterens egen ungdom.
13.25: Anne-Cathrine Riebnitzsky fortæller om sin nye bog Smaragdsliberen – en roman om livets skrøbelighed og skønhed, og hvad man stiller op med tilværelsen, når man har set døden i øjnene. Hun interviewes af Kathrine Lilleør.
13.50: Anne Knudsen interviewes af Nils Thorsen om Hvor jeg var barn, var der isbjørne, der er fortællinger om en usædvanlig opvækst fortalt i levende beretninger fra Grønland i 1950’erne.
14.15: Mich Vraa fortæller om Faith – sidste bind i den anmelderroste romantrilogi om Dansk Vestindien. Han bliver interviewet af Gyrith Ravn.
14.40: Merete Pryds Helle interviewes af Jes Stein om romanen Vi kunne alt – den selvstændige opfølger til Folkets skønhed, der vandt De Gyldne Laurbær.
15.05: Sofie Linde har hadet at være gravid. Som i virkelig hadet. Det har hun humoristisk og åbenhjertigt skrevet om i Fårking gravid. Hun interviewes af sin mand Joakim Ingversen.
15.30: Ghita Nørby og Peter Lund Madsen fortæller om og læser op fra deres yndlings H.C Andersen eventyr.
15.55: Peter Lund Madsen interviewes af Mathilde Friese om Frihedens pris – en kort historie om menneskehjernen, der handler om den betydning hjernen har for stress, demens, angst, skizofreni og meget mere.
16.20: Hella Joof læser højt fra Snitten & Kis.
16.45: Bogforum afsluttes med den totale blottelse af Knud Romer udført af Hassan Preisler – eller omvendt, ingen kan forudsige, hvad der vil ske, når lige præcis de to mænd mødes i ringen (40 minutter).
17.35 – 18.00: DJ og øl.
Vi tager forbehold for fejl, mangler og ændringer, og håber, at alle får en god weekend!
Læs mere om hvad, hvor og hvornår på BogForums egen hjemmeside.
Andre læste også: