Børnebøger

Paw Patrol er et kæmpe hit til børn. Få et overblik over bøgerne her

paw patrol

TV-serien om de populære hunde fra Paw Patrol har taget verden med storm, og nu er de også udkommet som søde bøger. Her kan du se alle bøgerne om den elskede hundepatrulje!


Paw Patrol er et globalt fænomen fra Nickelodeon, som både eksisterer som TV-serie, film og som bøger. Og hvis du ikke allerede kender de bedårende og seje vovser fra Paw Patrol, så tror vi helt sikkert, at dit barn gør!

Så tag med Chase, Marshall og Skye på eventyr og opgaver, hvor Paw Patrol endnu engang skal redde dagen!

LÆS OGSÅ: Dejlige bøger til børn på 3 år. Perfekt til godnatlæsning og højtlæsning.

Bøgerne kan læses fra ca. 3 år og op, og er perfekte til højtlæsning og godnatlæsning. Sammen med dit barn kan du blandt andet komme med, når den berømte pilot Skye får problemer med sin motor på en flyvetur, og må ringe efter resten af Paw Patrol, som skal redde hende.

Eller tag med vovserne til fest, hvor aftenen ikke helt går som planlagt. Bøgerne er spækket med en masse eventyr og underholdning fra alles favoritvovser!

Køb alle bøgerne med Paw Patrol her.
Nyheder med Paw Patrol:

Det er dagen før juleaften, og PAW Patrol har travlt med at pynte byens juletræ, da julemanden pludselig får brug for deres hjælp.

Nu er det op til hundepatruljen at redde både julemanden og julen!

Fra ca. 3 år.

Du kan købe Julehjælp – Paw Patrol online eller i din nærmeste boghandel.
Tag med Paw Patrol på eventyr, når de kaster sig ud på sjove, farlige og skøre opgaver for at redde dagen! I de farvestrålende billedbøger kan enhver fan af den populære TV-serie få vovserne tæt på, og der er masser af gode eventyr i vente!

Køb bøgerne i din foretrukne boghandel eller online her

Ælle bælle-bøgerne: Paw Patrol

Paw Patrol, ælle bælle