Billedbøger Børnebøger Børnebøger 3-5 år Børnebøger 6-9 år Højtlæsning Sjove børnebøger

Ohøj, landkrabber! Læs Kaptajn Skumskæg, en skrupskør og sjaskende sjov sørøver-serie for børn

skumskæg, gode børnebøger, sørøver, pirat

Elsker dit barn en god pirathistorie og eventyr på verdenshavene? Så tjek serien om den frygtelige Kaptajn Skumskæg ud. Nyt dansk børnebogsunivers af Thomas Porsager og Toke Lotz, illustreret af Sofie Lind Mesterton.

Kaptajn Skumskæg er den farligste (og sjoveste) pirat i mange sømils omkreds. Hun terroriserer de 13 verdenshave – lige fra Det Viskiske Bælt til den mystiske katteø Mjaui.

Eller … det er i hvert fald det, hun drømmer om, når hun plasker i sit skumbad.

LÆS OGSÅ: Skønne børnebøger til de 4-6-årige

kaptajn skumskæg, skumskæg, sørøver, gode børnebøger, toke lotz, thomas porsager, sofie lind mesterton
Illustration fra Kaptajn Skumskæg og tømmerflådens hemmelighed.

Desværre er besætningen på Skumskuden ret uduelige og får konstant deres kaptajn i knibe, når hun er oppe mod drabelige skurke som Kaptajn Trælår og den åleglatte skibbrudne Anders, der vist hverken har rent mel i posen – eller den lidt for mystiske aktivitetskælder, han har under sin tømmerflåde.

Serien om Kaptajn Skumskæg, der er god fra cirka 5 år, er skrevet af Toke Lotz og Thomas Porsager, og illustreret af Sofie Lind Mesterson.

Hør forfatterne fortælle om Kaptajn Skumskæg


Sørøver-serien er fantastisk læsning for børn, der elsker humor og eventyr – for med den sejeste Kaptajn Skumskæg ved roret bliver det aldrig kedeligt.

På gensyn, matros!


Se bøgerne i serien

Kaptajn Skumskæg og tømmerflådens hemmelighed

I Kaptajn Skumskæg og tømmerflådens hemmelighed møder du Kaptajn Skumskæg, der gerne vil være den farligste sørøver på de 13verdenshave. Det har hun lige råbt til hele sin besætning om bord på Skumskuden. Så de er helt klar til angreb, da der bliver råbte: “Skib i sigte!”

Men det er ikke et skib – det er en tømmerflåde. Og om bord er Anders, der gemmer på en hemmelighed, der sagtens kan overrumple en hel skude med sørøvere.

Fra ca. 5 år.

Du kan købe Kaptajn Skumskæg og tømmerflådens hemmelighed online, eller i din nærmeste boghandel.


Kaptajn Skumskæg og katteøens forbandelse

Kaptajn Skumskæg vil stadig gerne være den farligste sørøver på de 13 verdenshave.

Og denne gang er der en ganske særlig ø, som dukker op i hendes kikkert. En ø med en ganske særlig skat. Men skumskuden er ikke det eneste skib, der ligger til land ved øen … 

Fra ca. 5 år.

Du kan købe Kaptajn Skumskæg og katteøens forbandelse online eller i din nærmeste boghandel.