Fagbøger Fiktion Inspirationslister og guides

Firkantede pakker til din veninde

Firkantede pakker til din veninde

Når man giver en bog i gave, giver man en oplevelse. Dét man får, når man bevæger sig ind i fortællingens univers, kan man ikke få andre steder – og det gør en god bog til en skøn julegave at gi’ og modtage. 

Vi har fundet tre lyserøde bøger, der vil få smilet frem hos din bedste veninde. Uanset om hun er til romaner, livsstilsbøger eller gammeldags venindehygge har vi et bud på, hvilken firkantet pakke der vil gøre hende ekstra glad – og som måske også vil skabe flere gode minder i jeres venskab.

Den der indbyder til snak og grineflip

h9788711460009

Sød tøs er en venindebog for voksne kvinder. Bogen består af sider med sjove, søde og alvorlige spørgsmål, som du og din veninde kan udfylde i fællesskab. Desuden rummer bogen også finurlige illustrationer, inspirerende lister og små tekster om, hvorfor veninder er så vidunderlige, besværlige og uundværlige.

Sød tøs kan med sine mange spørgsmål om bl.a. fortiden, drømmene, gamle kærester, stolthed og yndlingsfarver skabe grobund for en hyggelig aften med grineflip, snak og gode minder.

Læs mere om bogen og køb den her.


Den tidløse roman

h9788711449608

Stolthed og fordom er en af verdenslitteraturens største kærlighedsromaner. Selvom bogen blev udgivet i 1800-tallet, er den stadig højaktuel i dag, og i denne smukke nyudgivelse er den et must på enhver bogelskers bogreol.

Desuden har BBC også lavet en fantastisk filmatisering, som dig og din veninde kan se til en filmaften, efter I begge har læst bogen. Læs mere om filmatiseringen her.

Du kan læse mere om bogen og købe den her.


Den med gode tips og hemmeligheder

h9788711452301

Emily Salomon har en af de mest besøgte livsstilsblogs i Danmark, og i Hverdagsglamour deler hun sine bedste skønhedstricks, opskrifter på cocktails, indretningsideer og rejsetips.

Hverdagsglamour handler om at finde glæden i at gøre mere ud af alle de små hverdagsting. Og alle Emily Salomons fine tips om hvordan hun krøller sit hår, tager gode feriefotos og arrangerer udflugter kan sagtens bruge til en hyggelig venindedag.

Besøg Emilys blog her. Du kan læse mere om bogen og købe den her.