Bøger til unge CarlsenPuls

Derfor elsker vi YA!

Derfor elsker vi YA

CarlsenPuls er Danmarks nye YA-forlag, og der er mange grunde til, at YA-litteraturen nu endelig skal have sit helt eget forlag i Danmark. Men den vigtigste er kort og godt: Fordi vi ikke kan lade være! For hos CarlsenPuls elsker vi nemlig YA-litteraturen. Her giver vi dig bare fem af de mange grunde til det.

1. De største historier

Derfor elsker vi YA!

YA-litteraturen tager fat i nogle af de allerstørste emner. Det er historier om den store kærlighed, den største sorg, seksualitet – og om at tage nogle valg i livet, der måske for altid vil ændre, hvordan livet ser ud. Når man læser YA, bliver man blæst omkuld af historien, og man bliver ofte inspireret til selv at se på sit eget liv, er det, som man gerne vil have det?

2. all.the.feels

Derfor elsker vi YA!

Det er på egen risiko, når man kaster sig over en YA-bog! For du kan næsten være sikker på, at du bliver hevet igennem det helt store følelsesregister. Det er historier, der rammer dig. På den der “åh-nej-nu-tuder-jeg-igen”-måde og på “sådan-har-jeg-faktisk-også”-måden eller på “nej-nej-nej-det-sker-bare-ikke”-måden.

3. Bare lige én side mere …

Derfor elsker vi YA!

Når først du har kastet dig over en god YA-roman, så kan det være svært at slippe den igen. Så sæt god tid af, inden du går i gang. Nærmest uanset genren, så kan du være sikker på, at du nu har fat i en bog med den ene pageturner efter den anden. Og jo: Du kan godt lige nå en side mere!

4. Damn, this is good writing!

Derfor elsker vi YA!

Der er mange, der gerne vil skrive YA – og hos CarlsenPuls udgiver vi kun de allerbedste forfattere. Dem, vi selv vil læse. Så du er faktisk garanteret en stor sproglig oplevelse, når du kaster dig over en CarlsenPuls-bog. For de rigtigt gode YA-forfattere kan noget helt særligt med sproget. Læn dig tilbage og nyd, nyd, nyd!

5. Fællesskabet

Derfor elsker vi YA!

Der er et helt enestående fællesskab omkring YA-litteraturen, så du behøver aldrig at være helt alene med din bog. Bookstagrammere, vloggere, Goodreaders, læseklubber, bloggere – de er der altid til at hjælpe dig med at finde din næste bog eller til at diskutere den bog, du lige har læst. Det er ikke mange læsefællesskaber, der er lige så store, lige så dedikerede og lige så fantastiske som YA-fællesskabet. Hvis du er ny, så VELKOMMEN!

Start fx her:

–» CarlsenPuls på Facebook

–» CarlsenPuls på Instagram

–» Bookster på Facebook

–» Bookster på Instagram