Biografier Fagbøger Inspirationslister og guides

Det vidste du ikke om…. 5 bøger om de kendte, der kommer helt tæt på

bøger om de kendte, biografier

Du har set dem i TV, i en forestilling og måske også i ugebladene, men hvis du gerne vil vide mere om nogle af Danmarks kendte, så har vi her samlet 5 bøger, som lader dig komme helt tæt på stjernerne.

De kendte er og bliver spændende at blive klogere på. Men hvis du gerne vil helt tæt på, har vi her samlet en liste med bøger om de kendte, så du kan blive klogere på, hvem der gemmer sig bag den glittede facade.

Læs blandt andet Sofie Lindes sjove beretning Fårking gravid, der handler om at være gravid, Petra Nagels kærlige og inspirerende bog om, hvad hun ville ønske, at hun havde vidst som ung og læs om Ulf Pilgaard i hans biografi Hellere halvgammel end helt død.

LÆS OGSÅ: 10 bøger du skal læse, når det bliver for koldt til rosé på terrassen

Find de anbefalede bøger herunder i vores liste med bøger om de kendte.
Ærlige bekendelser fra Petra Nagel

ting jeg har lært da det var for sent, petra nagel

Petra Nagel har braget igennem på tv-skærmen i flere år, med programserier som “Petra dater hele verden”, “Petra får en baby” og “Petra elsker sig selv.” Programmerne er humoristiske, udleverende og ærlige med et personligt udgangspunkt.

Stilen fortsætter i Ting, jeg har lært, da det var for sent, som er en inspirerende, åbenhjertig og lattervækkende fortælling om alle de ting, som Petra gerne ville have vidst, da hun var 20 år gammel.

Bogen fyldes med historier om grimt tøj, lavt selvværd, kærester og venskab. Mange ting ville have været gode at vide 20 år tidligere, og Ting, jeg har lært, da det var for sent er en indsigtsfuld beretningen om den kaotiske overgang fra ung til voksen.

Du kan købe Ting, jeg har lært, da det var for sent online, fx. hos Saxo.com eller i din nærmeste boghandel.
En sjov og “hård” fortælling om at være gravid fra Sofie Linde

Fårking gravid

Det er skønt at være gravid.
Sådan ser det i hvert fald ofte ud, når man kigger sig omkring, men det syntes Sofie Linde bare ikke.

Ærligt og morsomt fortæller den populære tv-vært om det, som hun har oplevet som den vanvittige graviditetstid i sit graviditetsmanifest for førstegangs-fødende.

Bogen består af dagbogsuddrag, sjove anekdoter og skøre fotos fra Instagram, der tilsammen er fortællingen om at være gravid og stifte familie og et underholdende opgør med forventningen om, at det absolut skal være smukt, lykkeligt og helt fantastisk.

Du kan købe Fårking gravid i paperback online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel fra 1. juni
Puk Elgård i en skøn fortælling om at bearbejde fortiden

Puk Elgård, Se mor jeg danser,

Da Puk Elgårds forældre mistede deres syvårige datter Pia, rådede lægerne dem til at få et nyt barn med det samme. Lige efter begravelsen blev Puk undfanget.

Som 6-årig opdagede Puk forældrenes hemmelighed, og hun påtog sig opgaven med at holde familien på ret køl. Alligevel var opvæksten præget af misbrug, farens ludomani, morens skrøbelige psyke og den tavshed, sorgen havde lagt over familien.

I Se mor, jeg danser fortæller Puk Elgård om at komme til verden som erstatningsbarn, om at kæmpe med angst og om den livsvigtige beslutning om at bryde tavsheden. Dermed minder hun os om, at man kan vælge sin egen vej på trods af en udfordrende barndom.

Du kan købe Se mor, jeg danser online, fx hos Bog & idé, eller i din nærmeste boghandel.
Ulf Pilgaard beretter om at blive ældre

Det vidste du ikke om.... 5 bøger om de kendte, der kommer helt tæt på

Ulf Pilgaard er for sidste gang gået af Cirkusrevyens scene som 81-årig.

I den anledning har Ulf Pilgaard skrevet om det at blive gammel, at vennerne og familien stille begynder at svinde ind og når kroppen begynder at drille.

I sin vante humoristiske og ærlige jargon fortæller Ulf Pilgaard om sin nyforelskelse, sorg, sex, tro, succeser, fortrydelser og sit begivenhedsrige liv.

En biografi der er en optimistisk fortælling om livet!

Du kan købe Hellere halvgammel end helt død online, eller i din nærmeste boghandel.
Sonja Oppenhagens op- og nedture

mit liv min linedans, sonja oppenhagen

I den rigt illustrerede Mit liv, min linedans fortæller Sonja Oppenhagen selv om sit livs op- og nedture, og om hvordan hun til sidst finder sig selv og lander som mor til to.

Hendes liv har båret præg af mange opgør; det professionelle opgør med lillepigerollen, et opgør med barndommen og dens tryghed og opgøret med den svigtende far.

Sonja Oppenhagens historie er en fortælling om en evig søgen efter kreativitet og troen på frihed og kunstnerisk integritet. Det er samtidig fortællingen om hendes store roller i blandt andet Matador og Badehotellet, som gjorde hende til en folkekær skuespillerinde.

Køb Mit liv, min linedans online, eller i din nærmeste boghandel.
Det vidste du ikke om.... 5 bøger om de kendte, der kommer helt tæt på