Kager du bager igen: Prøv Marie Holms nemme opskrift på den lækre selvsovsende fadbrownie, der hitter hos selv den mest kræsne kagespiser
Vi elsker de kager, der virker hver gang. Dem, som redder en regnvejrsonsdag eller sætter prikken over i’et på den store middag. Marie…
Mad og kager, du aldrig glemmer:
Marie Holms kogebøger er fyldt med inspiration og opskrifter, der kan bruges igen og igen.
Det gør sig særligt gældende for bogen Kager du bager igen, der netop indeholder de opskrifter, det er svært at give slip på.
Fokkuset er nemlig hos Marie Holm de opskrifter, der ikke ryger i glemmebogen, men forbliver en favorit – og som er helt vildt lækre.
Marie Holm skriver i forordet til Kager du bager igen følgende:
“Når vi, der elsker at bage, i dag støder på en ny og tiltrækkende hjemmebagekage, er det i reglen ikke længere hjemme hos nogen – nabokonen, veninden, vennen, kollegaen – men snarere på nogens side, væg eller profil. Eller på tv. Vi finder ud af, om vi har lyst til at bage det ene eller det andet ved at vurdere det med øjnene. Og nye opskrifter er noget, vi beder om, fordi vi har set en særlig flot kage – ikke fordi vi har smagt en særlig god kage. Af og til viser den billedskønne kage sig så ikke at være timerne i køkkenet værd. Den ender med at blive sådan en kage, man kun bager én gang (…) Bogen her indeholder udelukkende kager, jeg bager igen og igen, uanset hvad kagemoden dikterer. Kager, der helt enkelt smager eviggodt og hvis skønhed ligger i netop dén velsmag, i deres naturlige ingredienser og i deres gode konsistenser. Ikke i tidens kagemakeup. Der er kager, jeg har bagt til mennesker, jeg holder af – og serveret for i stuer, i radiostudier eller på senge.” – Marie Holm