Sulten efter suppe? Prøv den nemme opskrift på blomkålssuppe med brunet blomkål og parmesan
Ambitionen med Sulten har været at skabe en grundkogebog for nybegyndere og alle andre, der gerne vil lære at lave både nye og…
Ny i køkkenet? Så er Sulten en grundkogebog, du har brug for
Sulten adskiller sig fra andre kogebøger ved at være en grundkogebog der viser dig trin-for-trin, hvordan du tilbereder retterne. Mere enkelt og nemt…
Kom godt i gang med madlavningen:
Jan Ivar Nykvist og Mats Dreyers kogebog Sulten er den perfekte kogebog til begyndere. Derudover er udvalget af retter blandt andet bestemt ud fra, hvad folk har søgt mest på af opskrifter på nettet.
Den indeholder derfor et bredt udvalg af alt fra pavlova, mayonnaise og den bedste burger – til bæuf bourguignon og tiramisu, som alle er retter, vi har været interesseret i at få hjælp til at lave.
LÆS OGSÅ: Sulten efter suppe? Prøv den nemme opskrift på blomkålssuppe med brunet blomkål og parmesan
Hvis du leder efter gode opskrifter til at komme i gang i køkkenet, eller har brug for nogle nye opskrifter og noget fornyet inspiration, så er Jan Ivar Nykvists kogebøger et rigtig godt sted at starte.
LÆS OGSÅ: Ny i køkkenet? Så er Sulten en grundkogebog, du har brug for