Har du brug for en god undskyldning til at trække dig lidt tilbage fra de sociale arrangementer i juleferien? Her giver vi dig hele 37 undskyldninger: Fyld din reader med disse 37 fantastiske e-bøger fra iTunes og Google Play. Priserne er 9 kr, 29 kr og 49 kr pr. e-bog.

Udsalget varer fra 25.12 – 31.12.

E-bøger på udsalg i iTunes og Google Play:

E-bøger til 9 kr:

Jeffrey Archers episke familiekrønike følger en slægt igennem det 20. århundredes store begivenheder.
I 1. bog i serien, Hvor der er vilje, møder vi Harry, som bor alene med sin mor, efter at hans far efter sigende døde under krigen. Mod alle odds bliver Harry optaget på en prestigefyldt drengeskole, og her bliver han venner med Giles. De to venner viser sig dog at være tættere forbundet, end man lige umiddelbart skulle tro. 2. bog i serien kan du netop købe som e-bog for 29 kr.

LÆS OGSÅ: Storslået og medrivende familiesaga af Jeffrey Archer

>> Køb for 9 kr i iTunes

>> Køb for 9 kr på Google Play


De døde og de levende, Benn Q. Holm, Anden Verdenskrig, roman Anden Verdenskrig, besættelsestiden, modstandsbevægelsenI 1943 ligger besættelsen tungt over Danmark. Det unge kærestepar Ebbe og Karen er sammen med nogle andre jurastuderende gået ind i modstandsarbejdet. Lederen, faldskærmsagenten”Herbert”, presser dem til stadig farligere aktioner. En aften går det galt: To fra gruppen bliver dræbt, og Ebbe må flygte til Sverige uden Karen.

Da Ebbe og Karen endelig genforenes i maj 1945 er alt forandret. De døde modstandskammerater spøger, og det er ikke alting der tåler dagens lys.

LÆS OGSÅ: Krudt, kugler og forbudte kys i besættelsestidens København

 >> Køb for 9 kr i iTunes

>> Køb for 9 kr på Google Play


Et mesterværk af en historisk roman om særligt de psykiske konsekvenser, der fulgte i kølvandet på 1. verdenskrig.

LÆS OGSÅPierre Lemaitre viser mellemkrigstidens dystre og kaotiske Frankrig

De to soldaterkammerater Albert og Édouard må efter krigen hutle sig igennem tilværelsen. Drømmen om et bedre liv og et ønske om retfærdighed og hævn får dem til at udtænke et gigantisk svindelnummer, som vil sætte landet på den anden ende, hvis det opdages.

>> Køb for 9 kr i iTunes

>>Køb for 9 kr på Google Play


 

kærlighedsromanerEn smuk roman om, hvad der sker, når den, der elsker dig højest, også er den, der gør dig allermest ondt.

LÆS OGSÅColleen Hoover er læsernes foretrukne romance-forfatter

Da Lily falder for den flotte neurokirurg Ryle, er det næsten for godt til at være sandt. Men der er alligevel noget ved Ryle, der giver skår i glæden – og da Lilys ungdomskæreste Atlas en dag dukker op, trues alt, hvad Lily og Ryle har opbygget sammen.

>> Køb for 9 kr i iTunes

>> Køb for 9 kr på Google Play


Scarlett og Dante mødes igen efter flere års adskillelse, og selvom de hader hinanden, blusser deres indbyrdes begær uundgåeligt op igen. Men Scarlett har ikke glemt, at Dante engang svigtede hende, og denne gang har hun ikke i sinde at lade ham slippe væk med hjertet i behold. Denne gang vil hun knuse ham, som han knuste hende. Denne gang er der dømt krig …

 LÆS OGSÅ: Er du klar til at binge-læse Love is war? 

>> Køb for 9 kr i iTunes

>> Køb for 9 kr på Google Play


Mia skal skaffe 1 million dollars til at betale sin fars spillegæld. Alting virker håbløst – men så bliver hun tilbudt et job hos Exquisite Escorts. Opgaven er enkel: I løbet af det næste år skal Mia tilbringe hver måned sammen med en ny mand i en ny by. Om 12 måneder vil gælden være betalt. Og Mias liv forandret for altid.

Calendar girl er en serie i 12 afsnit, der alle er opkaldt efter årets måneder. Hver måned flytter Mia Saunders ind hos en ny mand i en ny by. Rejsen begynder her.

>> Køb for 9 kr i iTunes

>> Køb for 9 kr på Google Play

 


 

Heksenat, Deborah Harkness, fantasy

Er du til hekse, vampyrer, forbudt kærlighed og mystik? Så er Heksenat af Deborah Harkness helt sikkert noget for dig. Heksenat, som er første bind i en spændende trilogi, handler om heksen Diana og vampyren Matthew, der mod alle odds forelsker sig. Denne kærlighed viser sig at blive et opgør med gamle pagter og uundgåelige stridigheder mellem hekse, vampyrer og dæmoner.

Se også: Heksenat er Twilight for voksne.

Heksenat findes også som serie på HBO Nordic.

>> Køb for 9 kr i iTunes

> Køb for 9 kr på Google Play

 


Islands krimidronning Yrsa Sigurðardóttir har modtaget et væld af litterære priser for DNA, blandt andet årets krimi. DNA er den første bog i krimiserien om politibetjenten Huldar og psykologien Freyja.

LÆS OGSÅ: Sigurðardóttir: “Mord er modbydeligt, men jeg skriver jo ikke en turistguide”.

En kvinde bliver myrdet i sit hjem, og hendes syv årige datter er vidne. Da endnu en kvinde bliver myrdet, mistænker politiet, at samme gerningsmand står bag begge mord.

>> Køb for 9 kr i iTunes

>> Køb for 9 kr på Google Play


Camilla Grebe, der tidligere på året modtog Glasnøglen for bedste nordiske krimi for Husdyret brillierer i denne psykologiske spændingsroman, der er klar til at tage dig godt ved næsen.

LÆS OGSÅ: Årets svenske krimiforfatter leverer isnende uhygge med samfundskritisk kant

Emma og Jesper er forelskede. Men han er direktør i den tøjkæde, hvor hun arbejder. Diskretion er derfor nødvendig. En dag forsvinder Jesper, og Emma er ude af sig selv af bekymring. Samtidig bliver en ung kvinde fundet myrdet i hans mondæne villa.

>> Køb for 9 kr i iTunes

>> Køb for 9 kr på Google Play


Ligblomsten strøg ind på Danmarks bestsellerliste, da den udkom og er første bog i en krimiserie om journalisten Heloise Kaldan.

LÆS OGSÅ: Krimi-stjerneskuddet Anne Mette Hancock har to bøger på bestsellerlisten

Heloise modtager mystiske breve fra en morder ved navn Anna Kiel. Hun kan ikke forstå, hvad brevene betyder eller hvorfor hun modtager dem. Men da endnu et mord sker, begynder det at gå op for Heloise at hun måske er mere involveret i sagen end hun først troede.

>> Køb for 9 kr i iTunes

>> Køb for 9 kr på Google Play


 

Lone Theils har et godt tag i sine læsere med denne medrivende femi-krimi om Nora Sand.

LÆS OGSÅ: Lone Theils om sin debut: Der var mildest talt ikke lagt op til et storladent øjeblik i mit liv.

London-korrespondenten Nora Sand skal hjælpe den berømte digter Manash Ishmail, der under sin flugt fra Iran er blevet adskilt fra sin kone Amina. Nora hjælper, og det kaster hende ind i en farlig verden hvor nogle menneskeliv er mindre værd end andre.

>> Køb for 9 kr i iTunes

> Køb for 9 kr på Google Play


Gå ikke glip af denne spændende krimi, som er første bog i serien om Fabian Risk. Fabian Risk flytter tilbage til sin fødeby, Helsingborg, sammen med sin familie. Allerede få timer efter ankomsten, ringer hans nye chef, Astrid Tuvesson angående et brutalt mord. Liget af Jørgen Pålsson, som er Risks gamle klassekammerat, er blevet fundet. Inden længe dukker flere lig af tidligere klassekammerater dukker op, og det går op for Risk , at han selv spiller en vigtig rolle.

LÆS OGSÅ: Mød svensk krimis nye stemmer

>> Køb for 9 kr i iTunes

>>Køb for 9 kr på Google Play


 

krimi, kriminalroman, mord, Pierre Lemaitre, Alex, CamilleEr du til nervepirrende spænding, bør du straks kaste dig over Alex, som mange har sammelignet med Stieg Larssons Milennium-triologi.

LÆS OGSÅNervepirrende fransk krimiserie af Pierre Lemaitre

Alex bliver kidnappet på åben gade og efterladt nøgen i et bur i en nedslidt og forladt fabrik. Kriminalkommissær Camille bliver sat på sagen og forsøger at afdække den bortførte kvindes usædvanlige livshistorie og opdager langsomt, at noget meget større er på spil.

>> Køb for 9 kr i iTunes

>>Køb for 9 kr på Google Play


I Pyrenæerne finder et par arbejdsmænd et hestekadaver ophængt i kablet til en svævebane i 2000 meters højde. Hestehovedet er skåret af.

På hesten finder man dna fra en massemorder, som sidder bag lås og slå på en psykiatrisk sikringsanstalt. Han kan ikke være undsluppet sin celle, men bare få dage efter sker det første mord …

LÆS OGSÅ: En mørk historie om Hævn

>> Køb for 9 kr i iTunes

>>Køb for 9 kr på Google Play

 


1. del af Krefelds bestsellerserie om kriminalbetjent Ravn. Ravn er sendt på sygeorlov fra Station Citys specialenhed, efter at hans kæreste, Eva, er blevet brutalt myrdet under et hjemmerøveri.

Ravn bliver revet ud af sin sorg, da en ven beder om hjælp til at finde en pige, der er forsvundet sporløst. Efterforskningen tvinger Ravn tilbage mod sin gamle arbejdsplads og ned i den københavnske underverden. Her tyder alt på, at pigen er blevet solgt til storforbryderen Slavros, som har et netværk af bordeller i Europa.

LÆS OGSÅ: Rækkefølgen i Ravn-serien

>> Køb for 9 kr i iTunes

>>Køb for 9 kr på Google Play


 

En bilbombe dræber treogtyve personer i det indre København, og alt tyder på et terrorangreb. Nikolaj Storm, der er chef for PET’s enhed for kontraterrorisme, sættes i spidsen for efterforskningen, som peger mod en terrorcelle på den københavnske vestegn. Den kontroversielle vicekriminalkommissær Katrine Bergman, hentes til PET for at hjælpe. Hun har den største opklaringsprocent, men er samtidig suspenderet for vold.
Sagen viser sig langt mere kompliceret end først antaget.

LÆS OGSÅ: 10 år med Krefeld i bogreolen

>> Køb for 9 kr i iTunes

>>Køb for 9 kr på Google Play


 

E-bøger til 29 kr

dannelsesromanerHele verden er nysgerrig for at vide, hvem den berømte anonyme street art-kunstner, Blækhat er.
Rosa er meget optaget af at kende sin fars identitet. Hun er den førende ekspert i Blækhats værker og har siden hun var en lille pige i Aarhus gader været dybt optaget af street art. Da Rosas mor dør, lykkes det Rosa at finde frem til faren, der nu bor i Berlin og skjuler langt flere hemmeligheder, end Rosa kunne forestille sig.
Blækhats hemmeligheder er af en helt anden slags. Dem nærmer Rosa sig også – og hun kommer faretruende nær.

☞ LÆS også: Sissel-Jo Gazans rørende fortælling: Blækhat

>> Køb for 29 kr i iTunes

>>Køb for 29 kr på Google Play


 

Faderens synder er anden bog i den episke serie om slægterne Clifton og Barrington. Den første bog i serien kan du netop nu købe som e-bog for 9 kr.

Faderens synder kommer vi helt tæt på Anden Verdenskrig – ja faktisk sidder vi med helt ved fronten, og oplever Giles Barrington sammen med sine soldaterkammerater bekæmpe de tyske tropper i Nordafrika og Europa.

LÆS OGSÅ: Afpresningsinterview med en kernelæser

>> Køb for 29 kr i iTunes

>Køb for 29 kr på Google Play

 


steffen jacobsen

LOS ALAMOS, JULI 1945. I et ørkenlandskab i New Mexico kæmper en række af verdens førende atomforskere med at konstruere det våben, som vil ændre verden for altid. Deriblandt Niels Bohr og en ung dansk ingeniør, David Adler.
For David bliver kapløbet om at udvikle atombomben et personligt drama om magt, hemmeligheder og kærlighed. Ligesom Niels Bohr må han træffe et valg i et moralsk dilemma med uoverskuelige konsekvenser.

LÆS OGSÅ: Steffen Jacobsen: Fra læge til krimiforfatter

>> Køb for 29 kr i iTunes

>Køb for 29 kr på Google Play


Kristian Husted stiller sig en dag i en kø på Lesbos sammen med tusindvis af andre mennesker, der vil registreres som flygtninge i Europa. Det lykkes, og som en iransk forfatter ved navn Vahid begiver han sig op igennem Europa.
Hans rejse ender i Sandholmlejren, hvor han bliver registreret som asylansøger i Danmark.

Vahid er Kristian Husteds personlige beretning om rejsen han foretog.

LÆS OGSÅ“Hvad hvis nu det VAR mig”

>> Køb for 29 kr i iTunes

>Køb for 29 kr på Google Play

 

 


Vejen til Alberta, Brian Dan Christensen, bedste romaner 2018, bedste bøger 2018En dansk ærkeamerikansk roman om vietnamveteranen Howard og en køretur på tværs af USA.

Howard er på flugt fra en mørk hemmelighed og under køreturen fortæller han sin livshistorie, om krigstraumer og om at gå i hundene – og om sin tid sammen med den verdensberømte protestsanger Philip Boothman i New York.

LÆS OGSÅ: Brian Dan brugte livet omkring sig, da han skrev Vejen til Alberta

>> Køb for 29 kr i iTunes

>>Køb for 29 kr på Google Play

 


Ud af ensomheden, Benedict Wells, bedste bøger 2018, bedste romaner 2018

Ud af ensomheden er historien om søskendeflokken, bestående af Jules, Marty og Liz. Deres liv ændres på dramatisk vis, da de mister deres forældre i en ulykke.

LÆS også: Bliv rørt til tårer med den internationale bestseller Ud af ensomheden

Deres sorgløse og beskyttede barndom er med et slag ovre, da de tre søskende kommer på kostskole. De tre voksne søskende er gledet fra hinanden. Hver især tror de at være kommet over forældrenes død, da fortiden pludselig indhenter dem.

>> Køb for 29 kr i iTunes

>>Køb for 29 kr på Google Play


9. november, Lovebooks

Aftenen inden 18-årige Fallon flytter fra L.A. til New York, møder hun Ben. De forelsker sig og tilbringer timerne inden flyrejsen sammen.
De beslutter sig for at mødes på samme dag i november i løbet af de næste fem år – uden at have kontakt resten af året. Ved hvert møde vokser kærligheden mellem dem. Men fem år er lang tid, og undervejs kommer hverdagen og livet imellem Fallon og Ben.

LÆS OGSÅ: Fra mormors kindle til læsernes foretrukne romance-forfatter

>> Køb for 29 kr i iTunes

>>Køb for 29 kr på Google Play


19-årige Avery flytter til West Virginia for at begynde på college, langt væk hjemmefra og en fortid fuld af smertefulde minder.
Det eneste, hun ønsker, er at starte på en frisk og ellers undgå alt for meget opmærksomhed.
Men så støder Avery ind i den charmerende Cameron. Han er høj og flot, og han passer på ingen måde ind i Averys planer om at leve et stille og roligt studieliv. Avery afviser ham gang på gang, men Cameron giver ikke så let op.

LÆS OGSÅ: Wait for you-serien er hotte kærlighedsbøger med et tvist

>> Køb for 29 kr i iTunes

>>Køb for 29 kr på Google Play


Jill Santopolos Lyset vi mistede er en kærlighedsroman om skæbnens uransagelige veje. Da Lucy og Gabe møder hinanden som studerende den 11. september 2001 i New York, er det kærlighed ved første blik – og deres liv er for altid forandret. Da deres veje skilles, lover de hinanden altid at følge deres drømme og leve livet fuldt ud. Skæbnen fører dem vidt forskellige steder hen i verden, og med tiden melder spørgsmålene sig om, hvorvidt de tog den rigtige beslutning om at gå hver til sit.

LÆS OGSÅ: Når den første kærlighed er den største

>> Køb for 29 kr i iTunes

>>Køb for 29 kr på Google Play


Muren, Torben Munksgaard

Da den midaldrende Bjørn Thomsen bliver forladt af sin kone, beslutter han sig for at vende verden ryggen og mure sig inde. Bogstaveligt talt: Han bygger en mur hele vejen rundt om sit hus for at være i fred.
Sådan noget gør man ikke uhindret i det parcelhuskvarter, hvor Bjørn bor. Naboerne vil ikke finde sig i, at han bare sådan melder sig ud og bryder de uskrevne regler for fællesskabet, og snart begynder en indædt nabokrig med muren som centrum. Striden eskalerer hurtigt til uanede højder med anklager om indbrud, tyveri, hærværk og vold.

 LÆS OGSÅ: Historien om en murstensroman  

>> Køb for 29 kr i iTunes

>Køb for 29 kr på Google Play


Dyndkongens datter, Karen Dionne, bedste krimier 2018Som 12-årig opdager Helena sin fars hemmelighed. Der er en grund til, at familien lever helt isoleret i skoven.
Faren har kidnappet moren og holdt hende fanget, og med den indsigt beslutter Helena sig for at flygte og få sig selv om sin mor væk fra hans tyranni.
Det lykkes, og faren bliver fængslet, men 15 år senere flygter han. Helena begiver sig igen ud i skoven, for hun ved, at hun er den eneste, der kan fange ham. Men hvem jager egentlig hvem ..?

LÆS OGSÅ: Jeg flyttede ud i den vilde natur med en 6 ugers baby. Krimiforfatter fortæller.

>> Køb for 29 kr i iTunes

>Køb for 29 kr på Google Play


Enken fra Kiev, Mogens Blom, bedste krimier 2018Ved midnatstide i Donetsk, Østukraine flygter en kvinde ud af sit hjem med en rygsæk fuld af fortrolige dokumenter.
I Danmark er Maiken Tarp fra Forsvarets Efterretningstjeneste blevet ansat i et nyoprettet sikkerhedssekretariat i Udenrigsministeriet. Mens ministeren taler på en stor anlagt konference, myrdes en af de udenlandske deltagere. Maiken Tarp er eneste vidne. Hun lader sig opsluge af den komplicerede sag med fatale konsekvenser …

LÆS OGSÅ: Insider fra udenrigstjenesten går tæt på virkeligheden

>> Køb for 29 kr i iTunes

>Køb for 29 kr på Google Play


E-bøger til 49 kr:

Faith, Mich Vraa, Dansk Vestindien, bedste bøger 2018, bedste romaner 2018Faith er den sidste selvstændige roman i Mich Vraas imponerende romantrilogi om Dansk Vestindien.

I marts 1917 overdrages De Vestindiske Øer til USA. Faith Netlock, ung fotograf i Charlotte Amalie, overværer ceremonien med blandede følelser. Hun har aldrig følt sig som dansker, og hun ved, at hun aldrig vil blive amerikaner. Men magtskiftet får voldsomme konsekvenser for den unge kvinde.

LÆS OGSÅMich Vraa: Romanerne har ændret, hvordan jeg er som menneske

>> Køb for 49 kr i iTunes

>Køb for 49 kr på Google Play

 


Thomas Korsgaard er et af de mest lovende unge forfattertalenter lige nu. Det slog han fast i år, hvor romanen En dag vil vi grine af det med stor succes efterfulgte den uforglemmelige debut Hvis der skulle komme et menneske forbi.
En dag vil vi grine af det fortsætter fortællingen om Tue, der vokser op i et hjem uden for Skive, hvor børn overlades til sig selv, og hvor voksne ikke magter at være forældre. En historie om livet i en hårdt prøvet familie, hvor realiteterne sjældent lever op til intentionerne.

LÆS OGSÅ: Den rigtige vibe – med Thomas Korsgaard i lydbogsstudiet

>> Køb for 49 kr i iTunes

>Køb for 49 kr på Google Play


Jesper Nøddesbo er én af de mest vindende og populære danske håndboldspillere nogensinde. I hans ærlige biografi YES MAN bliver vi taget med helt ind i maskinrummet på Jesper Nøddesbos håndboldkarriere, lige fra de tidlige år i barndomsklubben Hauge GIF til de helt store scener i Champions League og OL.

Bogen er hans ærlige og nærværende historie om at kæmpe sig til sin drøm og skabe plads til sig selv i international tophåndbold, når man samtidig skal slås med et massivt forventningspres samt en grundlæggende usikkerhed og tvivl på sig selv. Dette er fortællingen om et håndboldikons jagt på succes i elitesport.

>> Køb for 49 kr i iTunes

>>Køb for 49 kr på Google Play


Spurven, Vera Schalburg, Kirstine Kloster Andersen, anden Verdenskrig, Anden Verdenskrig biografi, For første gang fortælles den sande historie om den danske nazi-agent Vera Schalburg. Det er en fortælling, der starter i zartidens Rusland, indtil den russiske revolution tvinger hende til at flygte til Danmark. Det er også fortællingen om et tumultarisk ungdoms- og voksenliv i Frankrig, Tyskland og England og et job som russisk spion, inden hun blev hvervet af tyskerne. Og det er fortællingen om, hvad der derefter skete.

Bogen er blevet til gennem mange års research i arkiver i Danmark, Tyskland og England.

LÆS OGSÅEt falmet avisudklip begyndte jagten på mystiske Vera Schalburg

>> Køb for 49 kr i iTunes

>>Køb for 49 kr på Google Play


de 7 dødssynder, Bent Isager-Nielsen, Hans Petter Hougen, Stine Bolther, true crimeDe 7 dødssynder er udgangspunktet for en række samtaler mellem retsmediciner Hans Petter Hougen og efterforsker Bent Isager-Nielsen. Forfatter og journalist Stine Bolther har samlet retsmedicineren og efterforskerens samtaler om ondskab, moral, liv og død. Bogen er et unikt indblik i efterforskningsarbejdet bag en række spektakulære danske og udenlandske kriminalsager.

LÆS OGSÅ: Ondskab findes i os alle. Retsmedicineren og efterforskeren fortæller

>> Køb for 49 kr i iTunes

>> Køb for 49 kr på Google Play

 


Ghostwriter, Steffen Jacobsen, bedste krimier 2018Mange krimilæsere blev øjeblikkeligt hooked, da Steffen Jacobsen udgav den hæsblæsende spændingsroman Trofæ i 2013.
Siden er serien om Michael Sander og Lene Jensen vokset til fem selvstændige krimier, hvor den seneste er Ghostwriter.

LÆS OGSÅ: Steffen Jacobsen om Ghostwriter

På en parkeringsplads i Nordsjælland sidder direktøren for et af verdens førende medicinalfirmaer død i sin bil. Få kilometer derfra ligger den ghostwriter, som skulle skrive hans biografi, skudt gennem hovedet. Hvad var det, de for alt i verden ikke måtte røbe?

>> Køb for 49 kr i iTunes

>> Køb for 49 kr på Google Play


Anne-Mette Hancock, Mercedes-snittet, bedste krimier 2018Anne-Mette Hancock blev årets krimidebutant i 2017 og i år fulgte så prisen som årets forfatter hos Plusbog.

En dreng er forsvundet fra sin skole. Journalisten Heloise Kaldan tager derhen, og i skolegården møder hun sin nære ven, den bramfri efterforsker Erik Schäfer.
Drengen Lukas dukker ikke op, men det gør hans telefon, og den indeholder en række mystiske billeder…
Mercedes-snittet er 2. bog i serien om Heloise Kaldan og Erik Schäfer. 1. bog, Ligblomsten, kan netop nu købes som e-bog til 9 kr.

LÆS OGSÅ: Hvad er Mercedes-snittet? 

>> Køb for 49 kr i iTunes

>> Køb for 49 kr på Google Play


Savas vidner, Sara Bouchet, bedste krimier 2018Dannie Lind er en enspænder, og hun er i krise. Hun er blevet suspenderet fra sit job som præst og hendes kæreste er gået fra hende.
Da hendes søster Sophie kontakter hende fra Skotland og beder hende komme hurtigst muligt, er det derfor en god mulighed for at rejse væk. Men da Dannie ankommer, er søsteren forsvundet.

Søstrenes dystre barndom og Sophies forskning i heksejagter får pludselig stor betydning … Savas vidner er Sara Bouchets nervepirrende og vellykkede debut.

LÆS OGSÅHvad sker der, hvis forældre opdrager ud fra et sygt tankesæt? 

>> Køb for 49 kr i iTunes

>> Køb for 49 kr på Google Play


Mosefolk, Mette Wessel Fyhn, bedste krimier 2018Maria er ikke glad for tanken om at blive landbetjent. Og hun drømmer da slet ikke om at blive det i hjemme i Vi, blandt de mosefolk, som hun på godt og ondt er vokset op sammen med.

Ondskaben viser sit ansigt, da en ældre kvinde findes myrdet og overfaldene fortsætter. Men hvem kan morderen være, når alle kender alle?

Mosefolk er Mette Wessel Fyhns glimrende krimidebut.

LÆS OGSÅ: Krimidebutant Mette Wessel Fyhn: “Hvor godt kender vi egentlig hinanden?”

>> Køb for 49 kr i iTunes

>> Køb for 49 kr på Google Play