Bøger til godnatlæsning Børnebøger Carlsen Inspirationslister og guides

Skal du have en tumling med på ferie? Gode børnebøger og læsetips til de yngste!

bøger til baby, børnebøger til ferien, børnebøger, sommerferielæsning

Selvom familiens yngste ikke selv kan læse, er det guld værd, at ens bette har noget at beskæftige sig med på bagsædet – eller når der skal dases på stranden, i sommerhuset eller hygges sammen hjemme i ferien. Vi har samlet nogle læsetips og skønne bøger til små, nysgerrige hænder, der ikke fylder for meget i kufferten.

 

Pak en stak Pixi-bøger

Prøv at pakke en mini-kuffert med de bedste Pixi’er – de fylder næsten ingenting, og glemmer man en Pixi-bog i flyet, er det ikke det store (økonomiske) tab. Bøgerne er med deres lille format ideel på rejsen, i barnevognen, på puslebordet og ikke mindst til godnatlæsning.

Uanset om I foretrækker eventyr, dagligdagshistorier, nostalgi, Rasmus Klump-historier eller godt kan lide sange er der altid en Pixi-bog, der passer – og som store og små kan læse igen og igen.

>> Du kan finde et væld af Pixi-bøger hos din boghandler eller på carlsen.dk

pixi-bøger, børnebøger, børnebøger til ferien, sommerferielæsning

Kim Fupz Aakeson har skrevet 28 finurlige Pixi-bøger om den søde kok hr. Struganoff og hans travle dag på restauranten – vidunderligt illustreret af Siri Melchior. Hr. Struganoffs madalfabet er den fineste kuffert med 28 Pixi-bøger – en til hvert bogstav i alfabetet – samt en plastlomme, I kan hænge op på væggen. Her er det nemt for barnet at danne sig et overblik over alfabetet, bogstavernes rækkefølge og holde styr på bøgerne.

>> Du kan finde Hr. Struganoffs madalfabet her eller hos din boghandler 

Hr struganoffs madalfabet, pixi-bøger, børnebøger, børnebøger til ferien , sommerferielæsning

 

Bøger til små hænder, der trænger til noget at pille ved …

 

Folde ud-bøger og bøger med sjove flapper eller effekter er gode at gå på opdagelse i for de yngste. Her finder du lidt for enhver smag.

Min folde ud-bog DYR/BONDEGÅRD

To fine pap-leporelloer til barnevognen, legetæppet eller sengen, som babyen kan ligge og kigge på. Når baby bliver lidt større, kan leporelloerne bruges som mini-bøger, hvor man sætter ord på de fine illustrationer.

>> Du kan finde Min folde ud-bog dyr/bondegård her eller hos din boghandler.

Min folde ud-bog DYR, børnebøger, sommerferielæsning, børnebøger til ferien Min folde ud-bog BONDEGÅRD, børnebøger, sommerferielæsning, børnebøger til ferien

 

Babys første ord og farver

Brug ferien til at styrke dit lille barns ordforråd med disse solide papbøger, der kan holde til en tur på stranden eller haven. Bøgerne er fyldte med flotte fotos af ting fra det lille barn hverdag, fx dyr, legetøj, mad og tøj, og de indeholder også et spejl bagerst i bogen.

>> Du kan finde Babys første ord her og Babys første farver her eller hos din boghandler. 

Babys første farver  babys første ord

 

Hvor er fru Mariehøne?

Kan du finde fru Mariehøne og alle de andre dyr? Dyrenes verden er noget helt særligt. Her er en sød titte-bøh-bog for det lille barn med flapper af filt og et spejl til sidst, hvor barnet kan finde sig selv. Fra 12 mdr.+

>> Du kan finde Hvor er fru Mariehøne her eller hos din boghandler. 

  Hvor er fru Mariehøne , børnebøger, ferie, sommerferielæsning, børnebøger til ferien

 

Vi ønsker en rigtig god sommer og ikke mindst læselyst til store og små!