Børnebøger Sjove børnebøger

Quiz! Kan du gætte de vilde rekorder fra Guinness World Records 2023?

Guinness World Records 2023 er endelig på gaden og fyldt med tusindvis af fede nye rekorder og kategorier! Men har du helt styr på de vildeste rekorder? Test din viden her.


Hvor højt er verdens højeste træ? Hvor gammel er verdens ældste kage? Og hvor mange hotdogs kan man spise på én gang?

Med Guinness World Records 2023 får du selvfølgelig svar på ovenstående – og meget, meget mere. Faktisk får du viden om intet mindre end tusindvis af nye rekorder om alt fra sport og gaming til menneskekroppen og naturens verden.

LÆS OGSÅ: Guinness World Records – Historien bag verdens bedst sælgende rekordbog

Guinness World Records, der selv har rekorden for verdens bedst sælgende årbog, er fyldt med nær 300 siders vanvittige, sjove og skøre nye rekorder – komplet med dertilhørende flotte fotos af alt fra imponerende dyr til temmeligt lange tånegle.

Quiz om rekorder – og vind!

Har du bare helt styr på alle de fantastiske rekorder?

Nedenfor kan du prøve en mini-quiz om nogle af de vilde rekorder fra Guinness World Records 2023.

Kan du ikke se quizzen nedenfor? Så klik her.


Guinness World Records 2023

Verdens bedst sælgende årbog med tusindvis af nye rekorder og kategorier. I 2023 har bogen blandt andet fokus på TikTok-rekorder, rummet, spektakulære broer og bygninger, fast food, hår og fingernegle!

Derudover indeholder Guinness World Records 2023 et særligt afsnit, der er dedikeret 150 året for Jules Vernes berømte bog, Jorden rundt på 80 dage, med rekorder fra hele verden med fokus på turist hot-spots og kulturelle fænomener. I ”Hall of Fame” er der i år blandt andet portrætter af Christiano, Beyoncé og astronauten Wally Funk.

Med over 50.000 årlige ansøgninger er Guinness World Records den absolutte verdensautoritet, hvad angår alle slags rekorder – fra det fantastiske og fascinerende til det underlige og uhyggelige.

Du kan købe Guinness World Records 2023 online eller i din nærmeste boghandel.