Børnebøger Sjove børnebøger

Quiz! Kan du gætte de vilde rekorder fra Guinness Rekordbog?

Guinness World Records 2021

Guinness World Records 2021 er endelig på gaden og fyldt med tusindvis af fede nye rekorder og kategorier! Men har du helt styr på de vildeste rekorder? Test din viden her!


Hvad er rekorden for flest stole balanceret på kæben? Hvor mange “highfives” kan en rotte give på 30 sekunder? Og hvor lange er verdens længste fingernegle egentlig?

Med Guinness World Records 2021 får du selvfølgelig svar på ovenstående – og meget, meget mere. Faktisk får du viden om intet mindre end tusindvis af nye rekorder om alt fra sport og gaming til menneskekroppen og naturens verden!

LÆS OGSÅ: Guinness World Records 2021 som gratis podcast

Guinness World Records, der selv har rekorden for verdens bedst sælgende årbog, er fyldt med nær 300 siders vanvittige, sjove og skøre nye rekorder – komplet med dertilhørende flotte fotos af alt fra imponerende dyr til temmeligt lange tånegle.

Quiz om rekorder – og vind!

Har du bare helt styr på alle de fantastiske rekorder?

Nedenfor kan du prøve en mini-quiz om nogle af de vilde rekorder fra bogen og være med i konkurrencen om et eksemplar af Guinness World Records 2021.

Husk også at tjekke Forlaget Carlsens podcast om rekordbogen ud, hvis du vil lære flere vilde rekorder fra Guinness Rekordbog. I podcasten bladrer vores værter sig igennem en masse fascinerende, underlige og dybt underholdende rekorder fra årets rekordbog.

Kan du ikke se quizzen nedenfor? Så klik her.


Guinness World Records 2021

Guinness World Records 2021, Guinness Rekordbog,

De er vilde, sjove, mærkelige, spøjse og helt igennem utrolige! Guinness World Records er verdens bedst sælgende årbog, og i den nye bog er der samlet tusindvis af nye rekorder og kategorier.

Guinness World Records 2021 zoomer ind på bl.a. e-sport, solsystemet, rutsjebaner og vilde rekorder, som man kan afprøve derhjemme.

LÆS OGSÅ: Galt eller genialt? Fem vanvittige rekorder fra Guinness Rekordbog

Du kan bl.a. blive klogere på så vidt forskellige emner som kvinden med de længste fingernegle, den hurtigste sofa samt verdens dyreste souffle med kaviar og guldblade!

Du kan købe Guinness World Records 2021 online eller i din nærmeste boghandel.