Fiktion Indefra

Ny online-læseklub og gratis app for travle bogelskere

Læsning er godt for os. Forskning viser, at en god roman kan nedbringe dit stressniveau, give dig nye perspektiver på livet og samtidig berige samværet med andre mennesker. Derfor er det ikke underligt, at bibliotekernes læseklubber blomstrer. Ifølge en opgørelse fra 2016, er der mere end 1.332 læseklubber rundt om på landets biblioteker.

Men har du ikke lige tid til at møde op til sådan en læseklub, selv om du har lyst til at dele oplevelsen ved en god bog sammen med andre, så får du nu muligheden i en ny uforpligtende online-læseklub (bliv medlem her på Facebook →).

I læseklubben vil forlaget Lindhardt og Ringhof hver måned præsentere dig for en ny titel og som afslutning på måneden er der et live-streamet arrangement, hvor forfatteren eller redaktøren bliver interviewet, og læserne kan stille spørgsmål live via facebook (se 30 minutters livestream her med Merete Pryds Helle →)

app-content

Download den gratis app her i App Store →

“Vi hører fra mange læsere, der gerne vil være med i en læseklub, men ikke selv kender nogen, de kan lave læseklub med. Vi råder dem ofte til at opsøge det lokale bibliotek, men vi vil også gerne støtte op om de læsere, der måske ikke har tid eller lyst til fysisk at mødes med en læseklub hver måned. De kan måske starte med at snuse til læseklubber ved at være med i vores uforpligtende online læseklub – enten som iagttager eller deltager. Her er plads til alle slags læsere,” udtaler community manager Rikke Møller fra Lindhardt og Ringhof.

Årets læseklubbøger kan du allerede nu se i forlagets nye LÆSEKLUB-app til iPhone og iPad. Her er der også læseguides til forlagets bøger med gode spørgmål til læseklubber i hele landet, sam tips til hvordan man selv starter en læseklub.

læseklub4

Download LÆSEKLUB app’en i App Store →

Vær med i den åbne Facebook-gruppe LÆSEKLUB → 

I februar var det Merete Pryds Helles populære roman Folkets skønhed, der var månedens bog og i marts måned er det den store amerikanske roman NIKSEN, der er på programmet.