Børnebøger Carlsen Disney

Ny, flot serie. 4 Disney-klassikere i luksusudgaver

disney-klassikere, disney klassikere, aladdin, løvernes konge, encanto, skønheden og udyret

Aladdin, Løvernes Konge, Skønheden og Udyret og Encanto kommer nu i hver sin store, flotte luksusudgave fyldt med farvestrålende illustrationer.

Du kender garanteret historierne og har måske også set filmene, og nu kan du glæde dig til at læse højt for dit barn af de lækre billedbogsudgaver af fire af Disneys elskede animationsfilm.

Klassikerne Aladdin, Løvernes Konge, Skønheden og Udyret og Encanto er alle rigt illustrerede i flotte farver og med omslag i en blød og lækker kvalitet.

LÆS OGSÅ: Underholdende bogserier til børn mellem 0-6 år

Så der er mange grunde til at genlæse klassikerne og få masser af timers gode oplevelser med at læse og bladre i bøgerne, der tager dig med til grotter i ørkenen, fortryllede slotte, Afrikas slette og en magisk familie i Colombia.

Gadedrengen og prinsessen

Aladdin handler om den charmerende og tyvagtige gadedreng, der lever i den arabiske by Agrabah.

Aladdin drømmer om at blive gift med sultanens datter, prinsesse Jasmin, men det bliver man ikke så let, når man er en fattig gadedreng.

En dag finder han en magisk lampe, og da han gnider på den, lukker han lampens ånd ud og får tre ønsker.

LÆS OGSÅ: Carlsens filmklassikere og filmhits som billedbøger

Og nu har han chancen for at gøre indtryk på Jasmin og vinde hendes hjerte.

Og så gælder det om at bruge hovedet, når man kun har tre ønsker.

Den forbandede prins

En ung prins får en stormfuld nat besøg af en gammel kvinde, der søger ly på hans slot.

Hun er i virkeligheden en heks, og da prinsen ikke vil lukke hende ind, kaster hun en forbandelse over ham og forvandler ham til et udyr og forhekser alle hans tjenestefolk.

LÆS OGSÅ: De bedste børnebøger til både store og små

Det eneste, der kan hæve forbandelsen er, hvis en pige forelsker sig i ham – og det skal ske, før det sidste blad falder af en fortryllet rose. Ellers kan forbandelsen aldrig hæves.

Så alle får forfærdeligt travlt, da Belle, en ung og smuk pige havner hos udyret.

Kan de nå at få hende til at forelske sig i udyret, før det sidste blad falder?

Drama på Kongeklippen

Løven Mufasa hersker over Kongesletten, hvor alle dyr lever i fred.

Musafa og hans kone Sarabi har netop født en løveunge, Simba, der en dag skal blive konge.

LÆS OGSÅ: Anja C. Andersen og Svend Brinkmann skyder ny, ambitiøs serie i gang på forlaget Carlsen

Men Mufasas onde, misundelige bror, Scar, er fast besluttet på at indtage tronen i hans sted.

Med hjælp fra hyænerne lægger han en frygteligt plan om at overtage magten.

Det sender Simba ud på et farligt eventyr, hvor han møder nye venner men også fjender før det endelige opgør med sin onkel.

Magisk generationsopgør

Disney Encanto

Mirabel og hendes familie lever i et skjult, fantastisk sted i Colombias bjerge kaldet Encanto.

Madrigal-familien besidder alle magiske kræfter og har gjort det siden tidernes morgen, hvor overnaturlige evner er blevet videregivet fra generation til generation.

Pigen Mirabel har som den eneste i Madrigal-klanen ingen superkræfter.

Men da hun opdager, at magien, der omgiver deres hjem, er i fare, bliver hun familiens bedste håb.


Se bøgerne her

Aladdin

Disneys populære animationsfilm Aladdin som flot højtlæsningsbog! Her får du hele historien om Aladdin i en stor, flot højtlæsningsbog fyldt med farveillustrationer.

Aladdin er en ung gadedreng, der lever i den smukke by Agrabah. Han drømmer at bevise sit værd og om at gifte sig med sultanens datter, prinsesse Jasmin.

Da han finder en magisk lampe, giver den magtfulde lampeånd Genie ham muligheden for at få tre ønsker opfyldt. Men er det den bedste måde at vinde Jasmins hjerte på?

Fra ca. 4 år.

Du kan købe Aladdin online, eller i din nærmeste boghandel.


Skønheden og Udyret

Disneys populære animationsfilm Skønheden og udyret kan nu fås som flot højtlæsningsbog! Her får du hele historien om Skønheden og udyret i en stor, flot bog fyldt med farveillustrationer.

En stormfuld nat for længe siden banker en gammel heks på døren til prinsens slot for at få ly af uvejret. Men prinsen vil ikke lukke hende ind, og som straf bliver han forvandlet til et udyr. Kun hvis en pige bliver forelsket i ham, kan forbandelsen hæves.

Så da den smukke og kloge Belle havner hos udyret, gør slottets forheksede tjenestefolk alt for at en romance skal spire mellem de to.

Fra ca. 4 år.

Du kan købe Skønheden og udyret online, eller i din nærmeste boghandel.


Løvernes Konge

Disneys populære animationsfilm Løvernes Konge kan nu fås som flot højtlæsningsbog! Her får du hele historien om Løvernes Konge i en stor, flot bog fyldt med farveillustrationer.

Løven Mufasa hersker over Kongesletten, hvor alle dyr lever i fred. Han og hans kone Sarabi har netop født en løveunge. Unge Simba skal en dag blive konge.

Men Scar, Mufasas bror, er fast besluttet på at indtage tronen i hans sted. Med hjælp fra hyænerne lægger han en frygteligt plan om at overtage magten…

Fra ca. 4 år.

Du kan købe Løvernes Konge online, eller i din nærmeste boghandel fra d. 16 august.


Encanto

Disneys populære animationsfilm Encanto kan nu fås som flot højtlæsningsbog! Her får du hele historien om Encanto i en stor, flot bog fyldt med farveillustrationer.

Skjult i Colombias bjerge bor den ekstraordinære Madrigal-familie i et magisk hus. Alle i familien har magiske evner, bortset fra Mirabel. Men da Mirabel opdager, at familiens magi er truet, indser hun, at hun måske er sin usædvanlige families eneste håb.

Her får du hele historien fra Disneys populære animationsfilm i en stor, flot højtlæsningsbog fyldt med farveillustrationer.

Fra ca. 4 år.

Du kan købe Encanto online, eller i din nærmeste boghandel.