Fagbøger Mad og drikke Madværkstedet Sundhed og livsstil

Hvilke af Meyers kogebøger mangler du i din samling?

De store, smukt indbundne kogebøger af Claus Meyer og Meyers Madhus er uundværlige opslagsværker og inspirationskilder til alle former for madlavning. Derudover pynter de naturligvis også i et hvert køkken. Har du alle bøger i samlingen, eller er der nogen, du mangler? Vi hjælper dig med at få overblik over de mange udgivelser her.

Almanak

Almanak, Claus Meyer, nyt nordisk køkken, Meyers, opskrifter, opskriftKlassikeren Almanak er Claus Meyers drøm om det fuldendte madår. Med udgangspunkt i årets gang og sæsonernes skiftende råvarer tilbyder bogen mere end 1.000 opskrifter på aftensmad, småretter og desserter, men også syltesager, pålæg, drikkelse, brød og kager. Det hele fordelt ud over samtlige af årets 365 dage.

Almanak spænder bredt med både opskrifter på klassisk dansk mad samt familiens yndlingsretter fra de fremmede køkkener. Bogen er desuden spækket med ideer til, hvordan vi uge for uge kan omsætte de muligheder, naturen giver os, til skønne, enkle måltider, der er inden for rækkevidde for alle os, der gerne vil lave mad fra det nye nordiske hverdagskøkken.

Du kan købe Claus Meyers Almanak online her eller i din lokale boghandel. 

 

Meyers Store Naturalmanak

Meyers store naturalmanak, Claus Meyer, Søren Espersen, Meyers køkken, almanak, opskrifter, opskriftDen danske natur er fuld af spiselige lækkerier året rundt. Bær, planter, svampe, frugter og meget andet, der er lige til at tage med hjem. Naturen er frodig og gavmild, og det er en gave at spise et måltid, lavet af råvarer, du har selv har fundet i den vilde natur og bragt hjem i dit køkken.

Ligesom Almanak er Meyers Store Naturalmanak organiseret efter årets gang og sæsonernes skiften. Samtidigt giver den gode råd til, hvordan man samler og opbevarer de mange spiselige lækkerier, bl.a. i form af tørring til vinterforrådet.

Læs også: “Bekæmp ukrudtet med kniv og gaffel” – Meyers Store Naturalmanak viser dig hvordan

Du kan købe Meyers Store Naturalmanak online her eller i din lokale boghandel.

 

Meyers Simremad

Claus Meyer, Meyers simremad, simremad, Meyers køkken, nyt nordisk køkkenAlt i en gryde. Meyers Simremad er en fantastisk samling af klassiske simreretter og helt nye fortolkninger af simremåltidet. Bogen indeholder bl.a. Chicken Tikka Masala, labskovs, ragout, gullasch og alt derimellem.

Få opskriften: Claus Meyers Chicken Tikka Masala

På sædvanlig pædagogisk vis holder Meyer sine læsere i hånden, når han introducerer de helt basale håndteringsredskaber, tips og teknikker, der er nødvendige at kende, når man kaster sig over disciplinen simremad.

Du kan købe Meyers Simremad online her eller i din lokale boghandel.

 

Meyers Pølsemageri

Meyers pølsemageri, Claus meyer, hjemmelavede pølser, hjemmelavet spegepølse,Lær at lave verdens bedste hotdogs helt fra bunden, og nyd smagen af saftige hjemmestoppede pølser direkte fra grillen. Eller gå et skridt videre til italienske salumi og nduja, franske saucissons secs, spanske chorizos eller øl- og spegepølser fra hjemlige, sønderjyske himmelstrøg.

Meyers Pølsemageri giver dig mulighed for at prøve kræfter med dette gamle og specialiserede madhåndværk i dit eget køkken. Bogen rummer 80 opskrifter fulde af velsmag og alle de tips og tricks, der skal til for at styre kødhakker, pølsestopper, grill og pande med sikker hånd. Claus Meyer har skrevet bogens forord, og resten af vejen guider Erik Lautrup-Nielsen, manden bag de populære pølsekurser i Meyers Madhus, læseren sikkert til de bedste pølser.

Du kan købe Meyers Pølsemageri online her eller i din lokale boghandel. 

 

Meyers Grøn Mad

Meyers, Claus meyer, Grøn mad, vegetarisk mad, vegansk mad, kødfrit, Meyers Grøn Mad er en samling af mere end 100 lækre og velsmagende opskrifter på grønne retter. Der er både retter til dem, der ønsker at leve 100 % vegansk eller vegetarisk, og til dem der bare har lyst til at spise mere grønt og måske lægge en kødfri dag eller to ind om ugen.

Få opskriften: Rødbede-bygotto med salat af hasselnødder, æbler og stegte løg

Bogen er på klassisk meyersk vis opdelt i sæsoner, og udover de mange lækre opskrifter, giver Meyers dygtige kokke dig også en masse bonus info om super sunde krydderier, og om hvordan man sørger for at få dækket alle kroppens behov, når man vælger kødet fra i sin daglige kost.

Læs også: “Grøn mad smager simpelthen latterligt godt” – indrømmelser fra en kødspiser

Du kan købe Meyers Grøn Mad online her eller i din lokale boghandel.

 

Meyers Salater Året Rundt

Meyers salater året rundt, salater, salatopskrift, Claus meyer, Meyers, grøn mad, sund mad100 helt nye opskrifter på grønne salater, fyldige måltidssalater og salater inspireret af asiatiske, mellemøstlige og middelhavets køkkener.

Få opskriften: Salat af bagte jordskokker med pigeonæbler og balsamisk æbleeddike

Salaterne tager udgangspunkt i de råvarer, hver sæson har at byde på, og kan laves af alle. Undervejs kan du lære at piske perfekt emulgerede dressinger, koge knasende sprøde rodfrugtchips, sylte citroner og meget mere. Eksperimenterende sjæle vil sætte pris på at se teknikker som fermentering og røgning introduceret i salatkøkkenet.

Claus Meyer har skrevet bogens forord, og Lars Scheel, gastronomisk wingman og køkkenchef i Meyers gennem mere end 15 år, er manden bag bogens opskrifter, tips og tricks.

Du kan købe Meyers Salater Året Rundt online her eller i din lokale boghandel.

 

Meyers Bageskole

Meyers bageskole, alle kan lære at bage, lær at bage, bageskole, Claus meyer, meyer, brødopskriftMed Meyers Bageskole lærer du at bage brød, der
smager så godt, at børn beder om mere, og voksne spørger efter opskriften.

Bageskolen er bygget op omkring fire grunddeje, der danner basis for de fleste af opskrifterne i bogen. Alt, hvad der er værd at vide om de fire deje, udfoldes pædagogisk trin for trin, så du bliver fortrolig med bagningens forunderlige univers.

Du kan købe Meyers Bageskole online her eller i din lokale boghandel. 

 

 

Meyers Glutenfri Bageskole

Glutenfri, glutenfrit brød, glutenfri kage, Meyers glutenfri bageskole, Claus MeyerNu behøver glutenfrit brød ikke længere være kedeligt, tørt og pap-agtigt. De dygtige kokke i Meyers madhus har nemlig lavet den bagebog om glutenfri brød og kager, du altid har manglet.

Få opskriften: Bag sprøde, glutenfri pizzabunde

Hemmeligheden bag et saftigt og velsmagende brød uden gluten er væde – masser af væde. Og når du bager med meget våde deje, er der en række vigtige tips og tricks, du skal kende. Dem får du i Meyers Glutenfri Bageskole, der byder på lækre og gennemarbejdede opskrifter på alle de typer af bagværk, du har brug for: Brød, boller, pandekager, vafler, madbrød, pizza, madtærter, tærter med bær, kanelsnegle, lagkager, cookies og masser af skærekager. Altsammen bagt helt uden gluten.

Læs også: Bag med smag og helt uden gluten med Meyers Glutenfri Bageskole.

Du kan købe Meyers Glutenfri Bageskole online her eller i din lokale boghandel.

 

Meyers Kager

Meyers kager, claus Meyer, kage, lækre kager, kageopskrift, En bog til dig, der elsker kager! Lær alt hvad der er at vide om kagebagningen fra de bedste råvarer og redskaber til kagebagningens grundprincipper.

I samarbejde med Morten Borup har Claus Meyer udviklet de mange fuldfede og smørgode opskrifter og er opdelt i kapitlerne: skærekager, fine kager, gærkager, tærter og frugtkager, flødekager, kager med chokolade, småkager og små kager. Kort sagt er det en uundværlig bog med opskrifter på vores allesammens yndlingskager.

Du kan købe Meyers Kager online her eller i din lokale boghandel. 

 

Listen af Claus Meyer-udgivelser er lang, og nogle af bøgerne sælges ikke længere i fysisk form. Dog kan du finde en række af hans udgivelser som e-bøger her.