Vegetarfavorit med indisk twist. Aubergineruller i karry- og kokosdhal fra Ottolenghi
Aubergineruller er en vegetarfavorit, der er rig på både smag og grøntsager. Her får du Yotam Ottolenghis fortolkning af aubergineruller, som i denne…
Isabel og Casper Christensen: Der er ikke rigtig noget dårligt at sige om at spise plantebaseret
Det startede som et forsøg med at spise vegansk i en måned. Tre år efter spiser de stadig plantebaseret og elsker det. Her…
Varme retter til kolde dage. Jamie Olivers spicy pastinaksuppe
Sund, nærende og helt uden kød. Få Jamie Olivers opskrift på en lækker og spicy pastinaksuppe, der kan holde dig på varm på…
Grønne madpakker. Opskrift på lækker vegansk wannabe-smøreost
Grønne madpakker af Louisa Lorang er til dig, der gerne vil have mere grønt i hverdagen. Her får du en lækker opskrift på…
9 ting du bør have i dit køkken, hvis du ønsker en grønnere hverdag
Det hjælper både klima og krop at droppe kødet engang imellem – men hvordan? I Plantebaseret familiemad har vegetar Isabel Christensen og diætist…
Forfattere bag plantebaseret kogebog: Børn har brug for en grøn hverdag
I Plantebaseret familiemad giver diætist Stina Dannerfjord og vegetar Isabel Christensen en række nemme opskrifter og gode råd, der hjælper dig med at…
Opskrift på vegansk spaghetti kødsovs – en ret der hitter
Vil du gerne spise mere plantebaseret, men ved ikke, hvor du skal begynde? Så prøv med en grøn klassiker. Her er en opskrift…
Velsmagende og spicy morgenmad: Tofu scrambled
Drømmer du om, at flere af dine hverdagsretter bliver plantebaserede? I en travlt hverdag kan det godt være svært at omlægge sin kost,…
Vegansk for begyndere: Tacos med linser og blomkål
Vegansk – for begyndere indeholder 40 opskrifter på nemme veganske retter spækket med grønne proteiner, så du får de næringsstoffer, som kroppen har brug…
Skift kødet ud med grønt – Jamie Oliver hjælper dig på vej
Måltider med grønt kan være svært at få tilpasset vores travle hverdag. Især hvis vi er vant til mad, hvor kød er i…