Husker du ..? God mad let at lave samler dansk madhistorie
Dansk mad gennem tiden. Fra benløse fugle til veggie-hotdog. I den nye udgave af God mad let at lave forenes gamle danske retter…
Bag om frikadellerne på forsiden
Der er traditionen tro frikadeller på forsiden af God Mad let at lave. Opskriften på dem er helt igennem klassisk og står uændret…
Undgå madspild – sådan gør du. 10 tips til at reducere madspild og passe på klimaet
Smider du for meget mad ud, og vil du gerne blive bedre til at bruge rester? I denne artikel kan du læse mere…
Professorens grønne grød og andre måder at spise mere grønt og få glade tarme
Ny forskning viser, hvor vigtigt det er for vores helbred og velvære, at vi passer godt på det rige liv, vi har i vores tarme. Det bedste, du kan gøre, er at spise masser af grønt – og vil du virkelig gøre dine tarme glade, så kan du overveje at gøre som professor Ole Borbye Pedersen: starte dagen med professorens grønne grød.
Ottolenghis kogebøger. Til dig der vil have madoplevelser udover det sædvanlige
Hvis du er til eksklusive gastronomiske oplevelser, kender du sikkert navnet Yotam Ottolenghi. Siden åbningen af den første “Ottolenghi”-deli i 2002 har han…
Ny i køkkenet? Så er Sulten en grundkogebog, du har brug for
Sulten adskiller sig fra andre kogebøger ved at være en grundkogebog der viser dig trin-for-trin, hvordan du tilbereder retterne. Mere enkelt og nemt…
Veganske kålhydrater: Prøv den lækre opskrift på sesam-bagte auberginesteaks
Veganske kålhydrater – for din og klodens sundhed er skrevet i samarbejde mellem Anette Sams og Anettes datter Celine Sams, der efter en…
Anette Sams: Hjælp, min datter er blevet veganer!
Sundhedsbogen Veganske kålhydrater viser, hvordan du holder blodsukkeret stabilt, når du spiser vegansk. Anette Sams har forsket i, hvad et stabilt blodsukker betyder…
De bedste veganske og vegetariske kogebøger
Vil du også gerne spise mere grønt? Få familien med på nye retter og grønne alternativer til jeres aftensmad? Uanset om du allerede…
Yotam Ottolenghi: Filosoffen der blev stjernekok ved et tilfælde
Hele verden taler om ham: den britisk-israelske stjernekok Yotam Ottolenghi. Han er en af tidens mest talentfulde kokke og madskribenter, og han siges…