CarlsenPuls Fantasy Young Adult-romaner

Lidt royal har man lov at være, men hvilken queen er du egentlig?

American Royals, ya, young adult, katharine mcgee, ungdomsbog, ungdomsbøger, ya

I American Royals er der kun plads til én dronning. De fire hovedpersoner kæmper dog ikke kun om tronen, men også om kærligheden. Og i krig og kærlighed gælder alle kneb. Nu er spørgsmålet bare: Hvilken af de fire queens er du?

Find din indre queen frem

Tænk, hvis USA havde en kongelig familie! Mød The Washingtons, hvor Kronprinsesse Beatrice står til at overtage tronen efter sin far, men hendes søster Samantha sender lange blikke efter den. Det samme gør to unge kvinder, der vil gøre hvad som helst for at vinde prins Jeffersons hjerte. Kampen om tronen og kærligheden er uundgåelig. Tag testen her og se, hvem af de fire queens, du er!

powered by Typeform

LÆS OGSÅ: Til kamp for tronen med Katharine McGeeAmerican Royals af Katharine McGee

american royals, katharine mcgee, ya, young adult, ungdomsbog, ungdomsbøger, ya-bøger

Siden Amerika vandt Uafhængighedskrigen, som gjorde George Washington til konge, har Washington familien siddet solidt på tronen.

Til at overtage tronen er prinsesse Beatrice, der er modsat sin festglade og rebelske søster Samantha, er den perfekte tronfølger. Hun ved nemlig, at tronen altid kommer i første række.

På den anden side står Daphne og Nina, som ikke har blåt blod i årene, men som alligevel vil gøre alt for at træde ind den royale familie. De fire unge kvinder må kæmpe sig gennem drama, sladder, intriger og hed romantik i verdens mest glitrende royale familie.

Du kan købe American Royals online, fx hos Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.

Du kan også læse et uddrag af American Royals her.


Se bogtraileren

LÆS OGSÅ: Derfor skal du læse American Royals af Katharine McGee

Om Katherine McGee

Katharine McGee er fra Houston, Texas. Hun har studeret litteratur på Princeton University og har en MBA fra Standford. Hun debuterede i 2016 med New York Times-bestselleren The Thousandth Floor (på dansk i 2017).