Børnebøger Carlsen Læs let bøger

Læs med landsholdet – Kom tæt på Simon Kjær, Kasper Dolberg og Kasper Schmeichel

læs med landsholdet

Forlaget Carlsen har i samarbejde med DBU udgivet letlæsnings-serien Læs med landsholdet for at motivere og hjælpe fodboldglade børn med at lære at læse og bringe dem helt tæt på deres fodboldidoler – både på herre- og kvindelandsholdet. 


I Læs med landsholdet-bøgerne fortæller landsholdspillerne bl.a., hvordan de begyndte at spille fodbold, hvordan det er at spille på landsholdet, og hvad der foregår i kulisserne, når landsholdet er samlet.


Gevinsten ved faglig læsning

Bøgerne er lavet i samarbejde med DBU og er fyldt med flotte fodboldfotos og masser af historier og facts. Teksten er læsepædagogisk bearbejdet og beregnet til fodboldglade piger og drenge i 2.-3. klasse.

LÆS OGSÅ: Lær at læse med den populære serie Læs med landsholdet

En stor fordel ved faglig læsning er, at man her lettere kan finde et emne, der fanger det enkelte barns interesse. Det er især en stor fordel for de børn, der har svært ved at finde motivationen til at læse. Derudover er tidlig faglig læsning både med til at styrke barnets forståelse og interesse for fagtekster, hvilket er en stor hjælp i forhold til de forskellige fag i folkeskolen, barnet møder.

At læse en fagtekst er ikke blot at læse en god historie – her tilegner børnene sig også ny viden.Helt nyt: Læs med landsholdet

Så er der nye, opdaterede udgaver af Læs med landsholdet! Kom helt tæt på de store stjerner fra landsholdet samtidig med, at du lærer at læse. Hør hvordan det hele startede, få nogle gode historier og stjerneråd, så du selv måske bliver bedre til at spille fodbold – og i hvert fald bliver bedre til at læse!

Fra ca. 8 år.

Du kan købe Læs med landsholdet-bøgerne online eller i din nærmeste boghandel.Læs med fodboldstjernerne

Læs med fodboldstjernerne

Læs med fodboldstjernerne vil garanteret sparke læseglæden i gang hos dit fodboldglade barn.

LÆS OGSÅ: Læs med fodboldstjernerne – Kickstart læselysten hos dit fodboldglade barn

Serien handler om syv af de største internationale fodboldstjerner og er spækket med fede fotos, fakta – og ikke mindst historier, der kan overraske selv hardcore fodboldfans.

Bøgerne er en del af Carlsens Læsestart.

Fra ca. 6 år

Du kan købe Læs med fodboldstjernerne online eller i din nærmeste boghandel.