Børnebøger Carlsen Læs let bøger

Læs med landsholdet – Kom tæt på Nicklas Bendtner, Pione Sisto og Thomas Delaney

Læs med landsholdet, landsholdet, nicklas bendtner, pione sisto, thomas delaney, letlæsning, carlsens læsestart,

Forlaget Carlsen har i samarbejde med DBU udgivet letlæsnings-serien Læs med landsholdet for at motivere og hjælpe fodboldglade børn med at lære at læse og bringe dem helt tæt på deres fodboldidoler – både på herre- og kvindelandsholdet. 


I Læs med landsholdet-bøgerne fortæller landsholdspillerne bl.a., hvordan de begyndte at spille fodbold, hvordan det er at spille på landsholdet, og hvad der foregår i kulisserne, når landsholdet er samlet.

“Jeg elskede at spille fodbold. Det var højdepunktet hver dag. Jeg spillede i frikvartererne i skolen. Så trænede jeg i klubben om eftermiddagen. Og så spillede jeg igen med vennerne i parken om aftenen.”

Læs med landsholdet og Nicklas Bendtner

Gevinsten ved faglig læsning

Bøgerne er lavet i samarbejde med DBU og er fyldt med flotte fodboldfotos og masser af historier og facts. Teksten er læsepædagogisk bearbejdet og beregnet til fodboldglade piger og drenge i 2.-3. klasse.

LÆS OGSÅ: Lær at læse med den populære serie Læs med landsholdet

En stor fordel ved faglig læsning er, at man her lettere kan finde et emne, der fanger det enkelte barns interesse. Det er især en stor fordel for de børn, der har svært ved at finde motivationen til at læse. Derudover er tidlig faglig læsning både med til at styrke barnets forståelse og interesse for fagtekster, hvilket er en stor hjælp i forhold til de forskellige fag i folkeskolen, barnet møder.

At læse en fagtekst er ikke blot at læse en god historie – her tilegner børnene sig også ny viden.

“Jeg begyndte at spille fodbold i KB i København, da jeg var tre år. Min far siger, at jeg alligevel altid havde en bold ved fødderne. Han ville gerne have boldene ud af stuen og køkkenet.”

Læs med landsholdet og Thomas Delaney


Læs med landsholdet

Læs med landsholdet

Lær at læse med de største danske fodboldstjerner!

I Læs med landsholdet-serien kan fodboldglade komme tæt på deres fodboldidoler og blive motiveret til at lære at læse.

I bøgerne fortæller spillerne fx hvordan de begyndte at spille fodbold, hvordan det føles at spille for landsholdet og meget mere.

Fra ca. 7 år.

Du kan købe Læs med landsholdet-serien online, eller i din nærmeste boghandel.