Camilla Grebe Svenske krimier Svenske krimiforfattere

Ny krimi fra Camilla Grebe: Alle lyver. Hvor godt kender du dem, du elsker?

Ny krimi fra Camilla Grebe: Alle lyver. Hvor godt kender du dem, du elsker?

Hvem beskytter man ved at lyve eller fortie sandheden? Den prisvindende forfatter, Camilla Grebe, er tilbage med sin ny krimi Alle lyver.


Maria befinder sig i et hus i den svenske skærgård med sine veninder, da hendes mand Samir ringer i de sene nattetimer med nyheden om enhver forælders værste mareridt. Yasmin, Samirs 16-årige datter fra et tidligere forhold, er forsvundet.

Alle lyver er femte bog i Camilla Grebes populære serie af selvstændige krimier, der kan læses uafhængigt af de foregående bøger: Når isen brister, Husdyret, Dvale og Skyggejægeren.

Maria er hjemme igen hos Samir i de tidlige morgentimer. Politiet holder allerede i indkørslen og venter på at overbringe deres triste nyheder. Samir og Maria sætter sig tæt sammen i sofaen.

LÆS OGSÅ: Camilla Grebe forlod sit direktørjob for at blive krimiforfatter

Ifølge efterforsker Gunnar har et vidne set en person skubbe en anden person i vandet. Efter flere samtaler med politiet går det op for Maria, at Samir mistænkes for at have slået sin egen datter ihjel.

Maria nægter at tro, at hendes blide og omsorgsfulde mand, kunne gøre sådan noget, alt imens tingene begynder at smuldre omkring hende. Pludselig bliver hun i tvivl. Kan han virkelig have begået en så grusom forbrydelse? Hvem kan hun stole på?

En succesfuld forfatter

Den svenske forfatter har imponeret både læsere og anmeldere med sine psykologiske og samfundsrelevante krimier, og på tre år har Camilla Grebe vundet Glasnøglen to gang for årets bedste skandinaviske krimi.

LÆS OGSÅ: Grebe om Skyggejægeren: Man frygtede kvindelige betjente

Camilla Grebe debuterede som forfatter sammen med sin søster Åsa Träff i 2009, da de sammen skrev krimiserien om psykologen Siri Bergman. De fem bøger i serien er i dag solgt til 16 lande, hvor to af bøgerne har været nomineret til Årets Bedste Svenske Kriminalroman.

Alle lyver har allerede modtaget mange roser fra de svenske læsere og anmeldere.Camilla Grebe: Alle lyver

Camilla Grebe, Alle lyver, svensk krimi, krimi

En nat bliver Maria vækket til beskeden om, at hendes steddatter er forsvundet.

Efter flere samtaler med politiet, går det op for Maria, at hendes mand mistænkes for at have slået sin datter ihjel. Det nægter hun at tro, for hun kender sin blide, elskelige og omsorgsfulde mand.

Men alt begynder at smuldre omkring hende. Pludselig kommer hun i tvivl.

Kan han virkelig have begået en så grusom forbrydelse? Hvem kan hun stole på? Hvem taler sandt og hvem lyver?

Alle lyver er femte selvstændige bind i Camilla Grebes serie Den mørke side. Næste selvstændige bind er Velkommen til Evigheden.

Du kan købe Alle lyver online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.
Du kan finde meget mere læseinspiration her på siden. Se også vores liste med spændende krimi bøger.