Grøn mad på 30 minutter: Beasty Bean Burritos til super-kødspiseren
Denne opskrift på Beasty Bean Burritos fra Louisa Lorangs Grøn mad på 30 minutter er et snasket og toplækkert bud på en ret…
Grøn mad på 30 minutter: Nem opskrift på One Pot Ramen
Nemt, grønt og snasket. Med den her opskrift fra Louisa Lorang, er du sikret en lækker omgang ramen. Og så tager den endda…
Grøn mad på 30 minutter: Drøm dig sydpå med Louisa Lorangs smagfulde ret Pasta ala Norma
En simpel, smagfuld ret hvor mængden af grøntsager er skruet helt i top, og som kun tager 30 minutter at lave. What’s not…
Savner du inspiration til julesmåkager? Disse er søde og sprøde og kan ikke undværes til jul.
Louisa Lorang er ude med en ny bog – en småkagebog. Og du kan godt finde servietten frem, for med denne bog i…
Karamelcookies med brunet smør. Det bliver ikke bedre
Er du også fan af småkager? Jo mere snaskede og fedtede, jo bedre? Fortvivl ej. Vi har den ultimative opskrift til dig her.…
Grønne madpakker. Opskrift på lækker vegansk wannabe-smøreost
Grønne madpakker af Louisa Lorang er til dig, der gerne vil have mere grønt i hverdagen. Her får du en lækker opskrift på…
Tag børnene med i køkkenet: Inspiration & opskrift på doughnutmuffins
Tag ungerne med i køkkenet! Her får du inspiration til tre bøger med opskrifter hele familien kan nyde i køkkenet. Der er mange…
Flyttet hjemmefra? Sådan kommer du godt i gang i køkkenet
Hvad skal man lave? Hvad skal man købe? Og er grøntsager nu virkelig også nødvendige? Louisa Lorang guider til at få den bedste…
Grøn mad til hele familien: Sådan får du dine børn til at spise grønt
Grøntsager er en vigtig del af en sund kost for både store og små. Desværre kan middagsbordet nogle gange udvikle sig til en…
Vegetariske forårsruller med sauterede svampe: Grøn mad til hele familien
Forårsruller er super lækre, og man kan komme hvad som helst i dem. Denne opskrift fra Lisbeth Østergaard og Louisa Lorangs kogebog Grøn…
Louisa Lorangs skønne kogebøger
Louisa Lorang har igennem sin karriere skrevet massevis af kogebøger fyldt med lækre opskrifter, som kan give dig inspiration til, hvad du skal lave i køkkenet. Disse indeholder blandt andet:
- Grønne Madpakker
- Småkager
- Grøn mad på 30 minutter
- Flyttehjemmefra-kogebog
- Konfekt
- Pasta
- Asian style – små og store retter
- Louisas Billige favoritter
- Hverdagsbazar
- Bælgfrugt
Louisa Lorangs vej til kogebogen
Louisa Lorang troede originalt, at hun skulle leve af teater. Hun ville skrive dramatik og var i mange år tilknyttet et teater, hvor hun både skrev stykker og instruerede. Ved siden af dette lavede hun dog mad til folks fester for at tjene penge. Senere byttede hun dog om, så maden blev den primære karriere, hvorimod teater blev noget, hun nød i fritiden.
LÆS OGSÅ: Louisa Lorang: Det største kompliment er, når folk i virkeligheden laver min mad
Da Louisa Lorang først blev kokkeelev, var det ikke fordi, hun drømte om at stå i et Michelin-køkken en dag. Hun drømte derimod om at blive selvstændig. Da hun var ved at være ved vejs ende i uddannelsen, tog hun kontakt til et dameblad for at få sat en aftale op med dem. Hun begyndte derfor at arbejde som madskribent.
På et tidspunkt havde Louisa Lorang udviklet et hav af opskrifter, hvilket gjorde, at hun tog kontakt til et forlag, og dermed udkom hendes første kogebog. Den er blevet efterfulgt af mange flere.
Louisa Lorangs madfilosofi: “Aldrig at være fanatisk”
At man ikke skal være fanatisk, er Louisa Lorangs grundprincip. Det styrer faktisk alle hendes opskrifter og kogebøger. Hun elsker at afprøve nye tendenser, men det må aldrig blive fanatisk.
LÆS OGSÅ: Louisa Lorangs 10 gode råd til madpakken
Meget af hendes inspiration til opskrifter kommer fra det, hun spiser. Hun spiser en masse forskelligt og bliver inspireret af det til at kreere nye opskrifter. Det er ikke så vigtigt, om det er fra en fin restaurant eller et gadekøkken, bare det får tænderne til at løbe i vand.