Bøger om sport Børnebøger Carlsen

Fodboldquiz | Hvor meget ved DU egentlig om fodbold og det kommende EM?

EM, EM-bogen, EM bogen, fodbold, fodboldlandsholdet, landsholdet, quiz, fodboldquiz

EM 2020 – Bogen om landsholdet er den ultimative bog for dig, der er vild med fodbold. Skal du sidde klistret til skærmen, når EM-kampene fløjtes i gang? Så test her, hvordan formen er lige nu med vores fodboldquiz.

Så er det lige om snart, at EM fløjtes i gang, og vi skal heppe på de røde og hvide og vifte med Dannebrog foran flimmerkassen. EM i fodbold har været længe undervejs, men nu kan vi endelig skimte det forude. Hutlihut!!

EM 2020 – Bogen om landsholdet er bogen med alt det, du behøver at vide for at være fuldstændig klar til at klappe fodboldheltene ind på grønsværen.

Bogen indeholder alt fra interviews med de danske spillere, quizzer og info om de største stjerner til nationalsangen, fede billeder og en playliste med landsholdssange.

LÆS OGSÅ: Vild med fodbold? De bedste fodboldbøger til hele familien

Glæder du dig lige så meget til EM, som vi gør? I så fald er du havnet det helt rigtige sted!

Vi har nemlig lavet to opvarmningsquizzer til EM, hvor du kan teste din viden om det danske landshold og EM generelt.

Ved du for eksempel, hvor Danmark skal spille sine indledende kampe til EM, og hvor mange EM Danmark har deltaget ved gennem tiden?

LÆS OGSÅ: Læs med fodboldstjernerne – Kickstart læselysten hos dit fodboldglade barn

Tag quizzerne lige her og se, hvor klog du er på EM i fodbold og landsholdet.

Kan du ikke se quizzen nedenfor? Så klik her.


Endelig er det tid til EM i fodbold!
Jubiii, så skal vi snart se EM i fodbold i fjernsynet.
Og hvis du går og glæder dig, er her en bog med alt det, du behøver at vide for at blive fuldstændig klar.

Bogen indeholder nemlig interviews med alle spillere fra det danske landshold og deres nye landstræner Kasper Hjulmand.

Der er quiz, og du møder de største stjerner, gennemgår favoritterne og den rummer selvfølgelig også nationalsangen, som er god at kende, når Danmark skal spille.

Desuden finder du i bogen en playliste med landsholdssange, kampprogram, hvor du selv kan udfylde resultater, historier med de største øjeblikke i dansk landsholdsfodbold og fede billeder af de danske spillere – og det hele er lavet sammen med DBU, så det er bare om at trække i trøjen og blive klar!

Fra ca. 8 år.

Du kan købe EM 2020 – Bogen med landsholdet online, eller i din nærmeste boghandel.


Jeg er Ellevilde Ella med bøger og er både uddannet litterat og journalist. Jeg er ikke kræsen, når det kommer til at spise varieret i forhold til genrer, og jeg bliver draget af gode fortællinger, skarpt sprog og karakterskildringer, der virkelig rammer. Jeg ville elske, hvis jeg kunne være med til at skabe mere læseglæde i det danske land, og det kan jeg netop her på bog.dk - HURRA!!