Fiktion Saga

Fem erotiske julefortællinger

Mangler du en bog at varme dig med i den kolde juletid? Så har vi fem erotiske julefortællinger til dig, som du både kan læse og lytte til.


Godsejerens hemmelighed
Det skulle bare have været en almindelig tur til Nordjylland, hvor Cecilie skal holde et møde og så tilbage til København. I stedet møder hun en mystisk mand, som hun tilbringer en uforglemmelig nat med. Han vil gerne se hende igen, og Cecilie giver efter, selv om hun ved, at han skjuler noget for hende. Da hun sner inde på hans gods, kommer hendes hjerte for alvor i fare. Vil hun kunne leve med hans hemmelighed? Det bliver 24 dage i december, som vil ændre deres liv for altid.

Du kan købe Godsejerens hemmelighed her.

 Godsejerens hemmelighed er også tilgængelig hos Storytel og Bookmate.


Jul med Joeleen
Jul med Joeleen er en erotisk og forførende julenovelle om Joeleen, der arbejder som glædespige på et bordel uden for Bismarck i North Dakota. Den 24. december får hun en helt speciel gæst, Mr. Harrison, der er børsmægler i New York og ven af hendes chef. Mr. Harrison viser sig at være mere end en gæst, hans motiv for besøget på det gamle bordel er ikke som de øvrige gæsters, i hvert fald ikke “kun”…

Du kan købe Jul med Joeleen her.

 Jul med Joeleen er også tilgængelig hos Storytel og Mofibo.


Julenat
Jasmin arbejder som tolk og er ved at afslutte en forretningsrejse i Dubai sammen med sin chef, Henrik. På rejsen hjem skal de flyve via Moskva, men da de ankommer til Moskva, finder de ud af, at deres fly til København er blevet aflyst – og de to må nu tilbringe julenat sammen i en fremmed by med kun hinanden som selskab.

Du kan købe Julenat her.

 Julenat er også tilgængelig hos Storytel og Mofibo.


Den jul i Berlin

Vi er i Berlin i julen 1964. Den kvindelige rektor for De Bangske Skoler er netop blevet skilt og planlægger en ferie i storbyen med bøger, teater og uforpligtende besøg hos bohemevenner. Alt går anderledes end ventet, da hun på en mislykket og iskold juleaften møder en fremmeds spontane ømhed og mærker den lukke op for følelsesmæssige længsler og erotiske behov, hun ikke vidste, hun havde.

Du kan købe Den jul i Berlin her.

 Dén jul i Berlin er også tilgængelig hos Storytel og Mofibo.


Pigen fra lingeriafdelingen
Carl er på jagt efter en julegave til sin søster, men den noget stressende juleshopping ender med at blive starten på et hedt eventyr.

Du kan købe Pigen fra lingeriafdelingen her.

 Pigen fra lingeriafdelingen er også tilgængelig hos Storytel og Mofibo.