Børnebøger Carlsen Inspirationslister og guides

Ni børnebøger om dinosaurer og andre fascinerende fortidsvæsener

Fortidens kæmper og finurlige væsner fascinerer både store og små. Der gemmer sig nemlig både mysterier og utrolige historier i dinosaurernes verden.

Her finder du en samling skønne bøger, som modige og dyreglade læsere kan gå på opdagelse i. Der er både noget til de yngste og til de lidt ældre, leksikoner, vilde facts, eksotiske eventyr og aktivitetsbøger om den svundne tid.

min første myldrebog, dinosaurer, carlsen, børnebog, søg, find, lær

Søg, find og lær med dinosaurer

Find dinosaurer i forskellige størrelser i denne skønne myldrebog. Fanebladene gør det nemt for små hænder at finde rundt i bogen, og der er masser af sjove ting at finde og tale om med det lille barn.

Alder: 18 mdr.+

Køb Min første myldrebog: Dinosaurer online her eller i din lokale boghandel.

Dinosaurer, dinosaur, dino, pop op-bog, papbog, papbøger,Gå på opdagelse i dinosaurernes verden

Skøn pop op-bog med masser af dinosaurer! Med sine smukke illustrationer og sjove effekter er det en oplagt gavebog for dinosaur-glade børn.

Alder: 3+

Køb Dinosaurer pop op-bog online her eller i din lokale boghandel.

Min bog om farlige dinosaurer, dinosaur, dinosaurer, dino Masser af fakta og kæmpe folde-ud sider om alle de farligste dinosaurer

Rejs tilbage i tiden til dengang, de drabelige dinosaurer herskede på Jorden i denne store, fantastiske papbog. Med masser af spændende illustrationer og robuste folde ud-sider er den perfekt til små hænder og nysgerrige hoveder.

Alder: 3+

Køb Min bog om farlige dinosaurer online her eller i din lokale boghandel.

Man må ikke spise sine klassekammerater, Ryan T. Higgins, billedbog, dinosaurer, skolestart

Bliv klar til skolestart med dinosauren Rita

Rita er meget nervøs. Hun skal nemlig starte i skole. Og selvom alle børnene er rigtig søde, så det er svært ikke at spise dem, for Rita er en tyrannosaurus, og hun synes børn er helt uimodståelige … og lige til at spise. En sød og sjov billedbog om at starte i skole.

Alder: 4+

Køb Man må ikke spise sine klassekammerater online her eller i din lokale boghandel. 

dinosaurer, de 100 mest fantastiske fortidsdyr, børnebog, børnebøger, sebastian klein

Lær om fortidsdyr med Sebastian Klein

Kom helt tæt på bæster, kæmper og øgler fra fortiden med Sebastian Klein. Læs bl.a. om tyrannosaurus rex, hulebjørne og kæmpekrodiller, og andre skabninger du vil være rigtig glad for ikke findes i dag.

Alder: 5+

Køb De 100 mest fantastiske fortidsdyr online her eller i din lokale boghandel.

børnenes leksikon, dinosaurer, børnebog, børnebøger, forhistoriske dyr

Til både børneværelset og klasselokalet

Et lækkert og detaljeret børneleksikon om dinosaurer og forhistoriske dyr, der gennemgår alle arter, Jordens geologiske perioder og livets opståen. Bogen er smukt illustreret og fyldt med flotte fotos og masser af information for dyreglade børn.

Alder: 5+

Køb Børnenes leksikon: Dinosaurer og forhistoriske dyr online her eller i din lokale boghandel.

Kom med på uforglemmelige eventyr!

Supersaurus, Raptorer i paradis, Jay jay Burridge, dino, dinosaur, dinosaurer, børnebog, børnebøgerSupersaurus, Bloddiamanterne, Jay Jay Burridge, dinosaur, dino, dinosaurer, børnebog, børnebøgerSupersaurus, Dræbertyranner, Jay Jay Burridge, dino, dinosaur, dinosaurer, børnebog, børnebøger

Forestil dig en verden, hvor dinosaurerne overlevede. Denne verden tilhører Supersaurus! Den 13-årige Bea Kingsley rejser til de eksotiske Aru-øer for at finde frem til sandheden om sine forsvundne forældre. Dette bliver startskuddet til en eksotisk og spændende rejse ind i Supersaurernes verden.

Alder: 10+

Køb Supersaurus-serien online her eller i din lokale boghandel.