Aktuelt Børnebøger Fagbøger Inspirationslister og guides Læs let bøger

Vild med fodbold? De bedste fodboldbøger til hele familien

Læs med landsholdet, VM, Vm i fodbold, fodboldbøger, fodbold, landsholdet, triumfen, kend de største fodboldklubber

Har du og familien styr på de bedste fodboldhistorier, de sjoveste facts og de vildeste legender?

Vi har strikket en liste sammen med fodboldbøger til hele familien, hvor der er rig mulighed for at nørde løs, komme helt tæt på de danske landsholdspillere og historiens største stjerner.

… Ja, og så har vi også sørget for lidt underholdning til fodboldfornægterne, når resten af familien bliver ramt af boldfeberen.

Til de yngste fodboldfans

bøger med lyd, sjov med lyd, børnebøger, papbøger, fodbold

Larmende fodboldkamp

Finalekampen er klar til at gå i gang. Dommeren fløjter – nu begynder kampen! 

Tryk på knapperne, og hør alle lydene fra den larmende fodboldkamp. Larmende fodboldkamp er perfekt til børn fra 18 mdr.

 

Peter Pedal spiller fodbold

Peter Pedal spiller fodbold

Da Peter Pedal en dag går tur i parken, ser han nogle af sine venner spille fodbold. Peter forsøger at være med i kampen, men han kan slet ikke finde ud af reglerne.

Heldigvis bliver han inviteret med på fodboldskole og bliver hver dag en lille smule bedre til at spille, selvom han både er utålmodig og lidt glemsom. Kan Peter mon nå at lære alle reglerne, inden han skal spille sin første rigtige kamp? Peter Pedal spiller fodbold er en sød historie til børn i alderen 3+.

Til dem, der lige har lært at læse selv

Læs med landsholdet

Læs med landsholdet, Kasper Schmeichel

Lær at læse med de største danske fodboldstjerner.

I Læs med landsholdet-bøgerne fortæller forskellige landsholdspillere blandt andet, hvordan de begyndte at spille fodbold, hvordan det er at spille på landsholdet, og hvad der foregår i kulisserne, når landsholdet er samlet.

Bøgerne er lavet i samarbejde med DBU og er fyldt med flotte fodboldfotos og masser af historier og facts. Teksten er læsepædagogisk bearbejdet og beregnet til fodboldglade piger og drenge i 2.-3. klasse.


Til alle fightere og grinebidere

Bækager Boldklub 1 – Tæsk og tuba

Bækager Boldklub, fodbold, fodboldbog, fodboldbøger, vm i fodbold, landsholdet, læs med landsholdet, ole sønnichsen, jesper roos

Bækager Boldklub er en sjov, skør og skæv serie om at kæmpe for noget, selvom man måske er vildt dårlig til det. Og så handler det også om venner og sammenhold.

Man behøver ikke at være fan af fodbold, for at læse denne serie, for du griner alligevel af de sjove unger og deres trænere.

Bækager Boldklub har mistet alle deres dygtige fodboldspillere og står nu tilbage med B-holdet, som hovedsagelig består af knap så dygtige spillere. Faktisk ret dårlige spillere.

Men som lille provinsby er man ikke klar til at give op, og med begejstring, kampvilje og lidt stammedans fra altmuligmanden skal det da nok lykkes at få et resultat, der går over i fodboldhistorien … som det dårligste nogensinde.


Til fodboldnørderne

De største danske fodboldspillere

De største danske fodboldspillere, landsholdet, læs med landsholdet, fodbold, fodboldbøger, vm i fodbold

De største danske fodboldspillere er den ultimative bog om 25 af de allerstørste fodboldlegender.

I denne bog kan du læse om alle de store danske fodboldspillere, som har været med til at sætte lille Danmark på det store fodboldverdenskort: fra Middelboe, Lundberg og Præst til Røntved, Laudrup og Dolberg.

De 25 af største danske fodboldspillere skrevet af Christian Mohr Boisen, en af Danmarks førende fodboldskribenter.

Kend de største fodboldklubber

De største danske fodboldspillere, landsholdet, læs med landsholdet, fodbold, fodboldbøger, vm i fodbold, kend de største fodboldklubber, vm

I Kend de største fodboldklubber finder du alt det, du skal vide om disse 20 klubber:

Manchester City, Manchester United, Arsenal, Liverpool, Chelsea, Tottenham, Bayern München, Borussia Dortmund, PSG, FC Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid, Juventus, Napoli, Inter, Milan, Roma, Ajax, Porto og Benfica.

Lær alt om hvad der gør de forskellige klubber noget særligt – hvor mange titler de har vundet, hvem deres største spillere har været, og hvorfor de bliver regnet for at være de største klubber.

Til dig, der vil bag om kulisserne

Det er genialt, det der

Det er genialt, det der De største kampe, stadioner og stjerner af Carsten Werge & Svend Gehrs & Flemming Toft

Tre af landets bedste fodboldkommentatorer gennem sammenlagt mere end fem årtier tager os med til deres største oplevelser med fodbold.

I Det er genialt, det der fortæller Svend Gehrs, Flemming Toft og Carsten Werge om minderige kampe, om møderne med de største stjerner, og de tager os med bag kulisserne på de bedste og de værste stadioner. De diskuterer også deres helt særlige fælles arbejde, udviklingen inden for både teknik og professionel fodbold, deres forberedelse og egen unikke stil – og fordele og ulemper ved at have en medkommentator!

Til dig, der vil tæt på

Jagten på frihed

Jagten på frihed

Jagten på frihed er William Kvists åbenhjertige beretning om livet på fodboldens førsteklasse på godt og ondt.

Selv om han er en af de mest rutinerede på det danske landshold, har spillet i både Bundesligaen og Premier League og i dag er anfører i FCK, har han mange gange overvejet, om han overhovedet passede ind i en verden med store lønninger, koleriske trænere, dyre spilleragenter og ikke mindst machokulturer.

William Kvist har altid gjort tingene anderledes og omgivet sig med mentaltrænere, kostvejledere og behandlere. I bogen giver han et sjældent indblik i kampen for at overleve som topspiller i international fodbold og finde sin plads i den store fodboldmaskine.

Du kan købe Jagten på frihed, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.


Til fodboldfornægteren, der skal underholdes, når resten af familien nørder bold …

Sommeren byder også på en masse spændende (læse)oplevelser uden for fodboldverdens verden. Læs med her

5 sommerbøger du virkelig gerne vil læse

15 smukke moderne dannelsesromaner og fortællinger om en opvækst

Bøger med indbygget rejselyst