Fiktion Amerikanske romaner Colleen Hoover Romantiske bøger

Derfor SKAL du bare læse Uden håb og Altid håb af Colleen Hoover

Har du læst Colleen Hoovers storsælgende miniserie Hopeless? Hvis ikke kan du her læse, hvorfor Hopeless-serien bør stå allerøverst på din TBR-liste.

Colleen Hoover er læsernes yndlings romance-forfatter

Colleen Hoovers gribende kærlighedsromaner har ramt læsere verden over lige midt i hjertekulen. Den amerikanske forfatter har haft alle sine bøger på New York Times’ bestsellerliste og har tre gange vundet læserprisen Goodreads Choice Award for bedste kærlighedsroman.

LÆS OGSÅ: Prisbelønnede kærlighedsromaner. Læserne er vilde med Colleen Hoover!

Hopeless, Uden håb, Altid håb, Colleen Hoover, romance, kærlighedsbøger

I 2016 udkom danske udgaver af Forbandede kærlighed og Måske en dagmens 2017 bød på Det ender med os og 9. november. 2018 blev endnu et fantastisk år for kærlighedsglade Colleen Hoover-fans med udgivelsen af de gribende og romantiske bøger Uden håb og Altid håb i miniserien Hopeless. 

Hopeless-serien er nemlig noget helt særligt. Eksempelvis var den amerikanske udgave af Uden håb den første selvudgivne bog nogensinde, der blev nummer 1 på New York Times’ bestsellerliste. Samtidigt blev Uden håb også den mest solgte selvudgivne e-bog i USA i 2013 og den 16. mest solgte e-bog overhovedet i 2013.

Hopeless-serien er perfekt til alle, der elsker kærlighedsromaner

Uden håb og Altid håb er ægte Colleen Hoover-romaner, når de er allerbedst: Fantastiske personkarakteristikker, skøn romantik samt en fængende handling, der frembringer både latter og tårer. De to romaner er fortalt ud fra hver af de to hovedpersoners synvinkler; Uden håb følger Sky, mens Altid håb følger Dean.

Selvom hun ikke vil indrømme det, er Sky dybt tiltrukket af Dean, der er kendt for sit blakkede ry. Han både skræmmer og fascinerer hende, og noget ved ham får hende til at tænke på den smertelige fortid, som Sky ellers har kæmpet for at lægge bag sig.

Colleen Hoover, Hopeless, Uden håb, Altid håb, romance, kærlighedsbøger, kærlighedsroman

Dean er vild med Sky, og selvom han fornemmer Skys tøven, er han vedholdende i sine forsøg på at komme tættere på hende. Langsomt lader Sky paraderne falde, og forholdet mellem dem udvikler sig. Det viser sig dog, at Dean har hemmeligheder for Sky, og da de bliver afsløret, påvirker det hende i en sådan grad, at hun er forandret for altid.

Kan Sky lære at acceptere sandheden i stedet for at leve på en løgn? Kan Dean lægge sin fortid bag sig? Og kan de to i fællesskab hele deres følelsesmæssige sår og finde en måde at leve og elske grænseløst?

Det siger Goodreads-læserne om Hopeless-serien

Uden håb

Uden håb, hopeless, Colleen Hoover, kærlighedsroman, kærlighedsromaner, kærlighedsbog, romance

“Hvis den perfekte bog fandtes, ville det være uden tvivl være Uden håb.”

Uden håb slog mig omkuld! Colleen Hoovers måde at skrive på er fængslende og medrivende, og bogen er så velskrevet, at siderne nærmest vender sig selv.”

“Der er ikke én eneste ting ved den her bog, som jeg ikke elskede. Den var vidunderlig, tryllebindende, hypnotiserende, hjerteskærende og åndeløst spændende på en gang. Jeg kunne slet ikke lægge den fra mig.”

Du kan købe Uden håb af Colleen Hoover online, fx på Saxo.com, eller i din lokale boghandel.

Altid håb

Altid håb, Hopeless, Colleen Hoover, kærlighed, kærlighedsroman, kærlighedsromaner, kærlighedsbøger, romance,

“Lige da jeg troede, at det ikke kunne blive bedre end Uden håb, viser Colleen Hoover, at jeg tog fejl! Altid håb er ikke bare Uden håb fra Deans synspunkt … Den er så meget mere!”

“Jeg kunne mærke den her bog med hele mit hjerte og min sjæl.”

Altid håb er helt og aldeles hjerteskærende, gribende og smuk. Og … på en eller anden måde faldt jeg endnu mere for Dean i den her bog, end jeg gjorde i Uden håb.

Du kan købe Altid håb af Colleen Hoover online, fx på Saxo.com, eller i din lokale boghandel.